Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Armagedon to szybka zagłada

fuck jaki przypał !!!

Polecane posty

Gość Frinadelleia
gall anonim - hahahahahahha :D:D a ja myslalam,ze jestem jedyna .. lubie sie bawić na imprezach ,ale niektorzy ludzie to naprawde .. nie zapomne jak dziewczyna na to grube dupsko włozyła "jasne!" rurki :D tłuszcz jej wychodził bokiem (boczki spocone) koszulka nie nachodzila na dupe .. i na tych swoich szpilach w których nie umiała tańczyć ;D a co wam powiem .. miala boskiego chłopaka:D widać,ze wam sie takie podobają..za kazdym razem widze fajnego chłopaka z brzydką laską,albo na odwrót ładna dziewczyna,a chłopak ..masakra.. o co tu chodzi?:)) moze lepiej robić z siebie blachare co i dziwnie wykręcac ciało?:D

blastojs - blaza - brzydka baba

dobra akcja :) niestey ale wiekszosc lasek na dyskotekach to brzydkie wymalowane laski a te naprawde konkretne maja wyjebane na prawie wszystkich facetow

Niecne skutki picia wódki :D Napisz jej że masz dziewczynę/cierpisz po eks i nie chcesz się w nic pakować :) Często widzę jak pasztety w klubach podrywają tych najbardziej pijanych, a rano oni mają zonk :P Nie ta bramka :D

Gość sunnyy2352
ja tez zauważyłam pewna prawidłowość w chodzeniu na imprezy, po prostu w niektóre miejsca nie warto chodzić na trzeźwo. ja ze znajomymi chodzę czasami do takiego klubu studenckiego, ogólnie imprezy są zajb* ale kiedy byłam tam kilka razy na trzeźwo to masakra, szczególnie o pomniejszej porze, laski i kolesie jacyś tacy dziwni, całują się i w ogóle, a poza tym jak stwierdził mój kolega najfajniejsze dziewczyny juz dawno wyszły i zostały same paszczury