Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonachirurgamsg

jak odbić faceta

Polecane posty

Gość żonachirurgamsg

praktyczne porady... tak,wiem jestem zła okropna, na pewno zaraz mi się dostanie.

nie ruszaj co nie Twoje i poważnego faceta nie odbijesz!! mozw jedynie dupka. pasuje Ci taki??

Gość żonachirurgamsg
zakochałam się,co poradzę?

Gość żonachirurgamsg
dlaczego poje**na?dlatego ze cie ktos kiedys zostawił? czy dlatego ze chce walczyc o to czego pragne ? moze jestem wredna zdzi*ą ale za to nikogo nie wyzywam

Gość laminator2
Musisz udowodnić że jesteś fajniejsza od tej dziewczyny z którą chodzi ten kolo :classic_cool:

nie nie zostawił mnie do Twojej wiadomości ... tylko brzydzę się takimi babami jak wy .... bo jakbyś próbowała mi odbić faceta tobym Ci morde obiła i tyle w tym temacie

Jeśli uda Ci się odbić jakiejś kobiecie faceta, to może się tak zdarzyć, że jakaś inna kobieta zechce (z sukcesem!) odbić Ci tego Twojego faceta - który jest podatny na "odbijanie". :P A zatem - jak Ci się uda go odbić, to on straci całkowicie na wartości. :(

Gość laminator2
dobrze ktos powiedzial- nie ruszaj co nie twoje! Twoje też nie :classic_cool: Każda dziewczyna ma prawo zaproponować facetowi do rozważenia swoje wdzięki :classic_cool:

jejku,baby sa pustymi kretynkami- jesli jeszcze tego nie wiesz to ci powiem-nie rozbija sie zwiazkow :/

na cudzym nieszczesciu swojego szczescia sie nie zbuduje..

....Każda dziewczyna ma prawo zaproponować facetowi do rozważenia swoje wdzięki.... A co ty kurwa na sprzedaż jesteś że propnujesz swoje wdzięki

temat niczym slodkiej idiotki... zastanow sie troche zanim powypisujesz takie bzdury...

Gość laminator2
jesli jeszcze tego nie wiesz to ci powiem-nie rozbija sie zwiazkow :/ Małżeństw się tylko nie rozbija :classic_cool:

Gość Drzwi_bez_klamek
Świat stoi na DUPIE!

Gość żonachirurgamsg
do moniczka cos tam cos tam : dziewczyno po co ty klniesz i grozisz ludziom ze im ,,mordy poobijasz''? nei podoba ci sie to won z topiku. nie pytam o twoja opinie tylko o wskazówki. Jezeli da sie odbic to tak jak ktos na gozre napisał jest małowartosciowy rowniez dla jego obecnej dziewczyny wiec jakby to zle nie brzmiało prawda jest taka ze jak nie ta to inna go kiedys okreci.

"Twoje też nie Każda dziewczyna ma prawo zaproponować facetowi do rozważenia swoje wdzięki "... tzn. ze nie ma za grosz szacunku i to jakas sciera

Gość laminator2
Jestem facetem i nie mam nic przeciwko samotnym dziewczyną szukającym faceta, a przy okazji facet (np ja) może na tym zyskać :classic_cool:

masz na mysli rozlozenie nog przed obcym facetem co by raczyl sie zainteresowac:D Twoje też nie Każda dziewczyna ma prawo zaproponować facetowi do rozważenia swoje wdzięki-taka pani to sie ladnie nazywa 14:45:D

"Jestem facetem i nie mam nic przeciwko samotnym dziewczyną szukającym faceta, a przy okazji facet (np ja) może na tym zyskać " tak-ale nie zajetego niech sobie znajdzie innego-wolnego i sie nie wpieprza z butami do czyjegos zycia

Gość laminator2
tak-ale nie zajetego niech sobie znajdzie innego-wolnego i sie nie wpieprza z butami do czyjegos zycia Ja jestem zajęty i nie mam nic przeciwko odbijaniu mnie przez inne dziewczyny. Może nowa bedzie lepsza ?:classic_cool:

jak to sie ladnie poetycko mowi ...okazja czyni zlodzieja...wiec taki samiec nie pogardzi co mu zlezy:Pjak sie chetna nawinie pod...

do żonachirurgamsg coś tam coś tam klne bo mi się podoba... wypadu z topiku nie zrobię wolność słowa i wypowiedzi... po trzecie nie grożę ludziom że im mordy poobijam... czytaj ze zrozumieniem....latawico

do laminator.. kazdy sadzi weglug siebie- jest takie powiedzenie...

Gość laminator2
żonachirurgamsg, śmiało odbijaj i sie nie patrz na inne dziewczyny - to Twoje rywalki :classic_cool:

do laminator.. kazdy sadzi wedlug siebie- jest takie powiedzenie...

[zgłoś do usunięcia] Wredniak Paskudny Jeśli uda Ci się odbić jakiejś kobiecie faceta, to może się tak zdarzyć, że jakaś inna kobieta zechce (z sukcesem!) odbić Ci tego Twojego faceta - który jest podatny na "odbijanie". A zatem - jak Ci się uda go odbić, to on straci całkowicie na wartości. Otóż to :classic_cool: Moniczka - wtedy to i jej i jemu mordy obić... Jak suka nie da, pies nie weźmie... Ale jeśli pies porządny to nie weźmie nawet jak suka będzie chciała dawać :)