Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salamandra344434

JAK GO ZROZUMIEĆ?

Polecane posty

Gość salamandra344434

posluchajcie, na poczatku maja zaczely sie juwenalia w miescie w ktorym studiuje, bylo duzo koncertow na ktore chodzilismy ze znajomymi, wsrod nich byl kolega kolezanki ktorego wtedy poznalam na jednym z koncertow, fajnie sie bawilismy bylo nas kolo 8 osob i po tym koncercie chlopaki zaprosili nas do siebie na stancje i tam zrobilismy sobie domowke do rana, to byla taka szalona noc, i ten kolega, nazwijmy go M zaczal sie bawic z moja kolezanka ktora notabene ma chlopaka, wiadomo calowali sie tanczyli razem ale nie spali ze soba... no i ta impreza trwala do 5 rano pozniej sie polozylismy na troche i oni jak rano wstali to nic nie pamietali z tego, na drugi dzien byl znowu koncert, wtedy juz normalnie bez after party i sie okazalo ze ta kolezanka ktora zabawiala sie z M zostawila u niego na stancji łancuszek czy cos i M wzial moj numer zeby w razie czego jak znajdzie ten lancuszek dac znac no i po tym koncercie sie pozegnalismy w sensie milo bylo poznac.... i byla cisza, ja po tych wszystkich imprezach sie troche pochorowalam i jakis tydzien temu pisze M czy jestem na koncercie teraz, ja ze nie bo chora jestem i wymienilismy kilka takich grzecznyc smsow i juz, wczoraj pisal ponownie czy jestem pod politechniką, ja akurat wrocilam na weekend do domu... odpisalam mu dopiero rano ze nie bo musialam wrocic na weekend, i zapytalam czy go nie obudzilam przypadkiem.. odpisal mi ze tak ze to mila pobudka byla, ze szkoda ze mnie nie bylo, no wiec ja odp ze nie moglam, ze dalej choruje takie tam, on z kolei odpisal ze zaczyna mnie coraz bardziej lubic, ze tak naprawde sie jeszcze malo znamy ze jestem mila i pozytywnie nastawiona do zycia.. no i ja nie wiem co mam myslec o tym....... moze on chcialby sie ze mna spotkac, juz dwukrotnie jakby chcial (na tych koncertach kiedy pisal czy jestem) a ja nie moglam, moze teraz moja kolej zeby zaproponowac jakies spotkanie.... co uwazacie?

Gość salamandra344434
nikt?

Gość jaśminowa 87
spotkaj sie z nim chociażby po ten łancuszej dla tej dziewczyny, masz pretekst, wybadasz grunt.

Gość salamandra344434
hm

Gość get43634
K...y Patologia!!!!

Gość salamandra344434
pewnie ze patologia. ciaza ektopowa