Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan_Nikt

Dlaczego krytykuje się pragnienie, aby dziewczyna była dziewicą?

Polecane posty

Gość ikszet
Krokodylka1 dobrze gada ;) Niedziewica wie jak uszczęśliwić faceta, prowadzi cię przez meandry orgazmów... To nie to samo co z ręką :p

Gość Pan_Nikt
To nie za bardzo wiem jakich konkretów oczekujesz i jakie konkrety mógłbym Ci dać? Krokodylka Może i tak. Ale jestem zdecydowanie jeszcze za młody na kompromisy z życiem. A skoro jest szansa na pełną pulę, to czemu chcieć brać mniej?

Gość taka prawda.......
nie widze żadnego problemu:o ludzie maja prawo krytykować co im sie podoba, tak samo ty masz pełne prawo szukać dziewicy skoro dziewictwo jest "składnikiem" twojej wymarzonej dziewczyny:) a jak ktos tego nie akceptuje to jego sprawa

Gość Pan_Nikt
Mają prawo krytykować, jak ja mam prawo szukać dziewicy. Chcę tylko wiedzieć czemu krytykują, jak ja się teraz mniej lub bardziej udolnie tłumaczę czemu szukam dziewicy:)

Gość 22 lata
Mowiles, ze dziewictwo determinuje charakter. W takim razie jakie cechy charakteru wyplywaja z dziewictwa? Np. dobroc, skromnosc, uleglosc, sliny charakter, pewnosc siebie itd. Ktore? Nie czuje sie lepsza od zadnej kobiety z tego powodu, ze jestem dziewica.

Gość malinowapasja
Nie dasz chłoapkom to dasz robakom hahahahahaxD

Gość 22 lata
Wiesz, a po co ty sie w ogole tlumaczysz na babskim forum?

Gość Pan_Nikt
Nie, napisałem że dziewictwo jest pochodną charakteru, dokładnie tak. Czyli z dziewictwa wynika że dziewczyna ma jakieś określone cechy charakteru, tak jak z pochodnej funkcji wynika iż funkcja ma pewne określone własności. Analogicznie dziewczyna może mieć też takie cechy charakteru i nie być dziewicą. I to dokładnie jest w moim poście.

Gość malinowapasja
A po co zawracac sobie dupe krytyką innych na tyle by pisac taki temat na kafe? To Ty wybierasz kiedy zdecydujesz sie na odpowiedni moment;) Bycie dziewiczą to piękna sprawa no wiadomoże keidyś trzeba sie z tym stanem pożegnac;)

Gość taka prawda.......
czemu krytykuja? to tez dosyć proste;) krytykuja głównie te osoby które zostały przez ciebie skreslone czyli niedziewice a robia to dlatego ze nikt nie lubi być wykreslany z jakiegos grona z powodów które wydaja mu sie mało istotne;) ze wszystkim tak jest.. jakbys napisał że marzysz o bardzo szczuplej dziewczynie to zaraz byś dostal krytyke od grubszych i w druga strone to tez działa jak dziewczyny napisza ze chca wysokich to zaraz niscy napisza że one sa puste itp itd...

Gość Pan_Nikt
Bo jestem ciekawy powodów dla których usiłujesz mnie przekonać. Ostatnio po prostu spotkałem się z ostrą reakcją na moje poglądy i staram się zrozumieć adwersarza. A ten sposób jest dość bezemocjonalny, bardziej rzeczowy.

Gość krokodylko
a chlopaka, ktory szuka dziewicy nie mozna juz nazwac wyrozumialym?

Panie Nikt, wstręt erotyczny do ciała obcych towarzyszy nam w dzieciństwie, jako nastolatki jesteśmy pół na pół. Potem to się zmienia. Dlatego wiem, że za jakiś czas zmienią ci się potrzeby. I będziesz pragnął kogoś mimo, że tej osoby nie znasz. Tylko daj sobie prawo żyć, kiedyś. Twoje zasady są bardzo ok - mam tu na myśli, że każdemu dajesz prawo do podążania swoją ścieżką, daj i sobie, nie ograniczaj sztucznymi zakazami. Oczywiście, nie musi tak być. Ale jeśli nie krzywdzisz innych, to się na siłę nie ograniczaj.

Gość malinowapasja
a szukanie dziewicy to Twoje jedyne kryterium? hehe jak tak to Ci wspolczuje;) A pokazesz mi liste zaliczonych;)?

Gość Pan_Nikt
No ale właśnie jak dziewczyna mówi, że szuka starszego lub wysokiego lub przystojnego lub inteligentnego itp. to spotyka się to raczej z akceptacją. Analogicznie u facetów. A dziewictwo stanowi nie wiedzieć czemu temat tabu. Zwłaszcza, że jest to jedna z tych cech które nie są wrodzone i na które ma się wpływ.

Gość krokodylko
krokodylko i tak ze spokojem piszesz o przygodnym seksie? moze sama taki uorawialas?

Gość kukukukukukukuj
krytykują bo zazdroszczą niektore niedziewice są takie "nieczyste" boja sie spojzenia chlpaków z ktorymi sie przespały

Gość 22 lata
Nie, napisałem że dziewictwo jest pochodną charakteru, dokładnie tak. Czyli z dziewictwa wynika że dziewczyna ma jakieś określone cechy charakteru, tak jak z pochodnej funkcji wynika iż funkcja ma pewne określone własności. Analogicznie dziewczyna może mieć też takie cechy charakteru i nie być dziewicą. I to dokładnie jest w moim poście. To swietnie, ze znasz podstawowe twierdzenia dotyczace funkcji wyniesione z liceum, ale nie odwracaj ciagle kota ogonem tylko napisz konkretnie JAKIE SA TE CECHY! Pomijajac fakt, ze jesli i niedziewica moze posiadac te cechy to twoja postawa jest wyjatkowo bezmyslna. Zreszta facetom to juz sie dawno w dupach poprzewracalo. Najwazniejsze to, zeby byla ladna i dziewica. A wiernosc, szacunek, postawa zyciowa, charakter w ogole? Naprawde zaczynam sadzic, ze faceci to jakis podrzedny gatunek:/

Chłopak, który szuka dziewicy, najczęściej szuka takiej dlatego, że nakłada cięgi na niedziewicę. Taki chłopak ma często skojarzenia, że niedziewicy nie zależy na miłości, że nie ma uczuć wyższych itp. Jest duże prawdopodobieństwo, że taki chłopak jest niewyrozumiały, bo już ją ocenił.

Gość Pan_Nikt
Jeśli nie zmieniło mi się do 23 roku życia, mimo próby pójścia z prądem (związek z dziewczyną o której wspominałem wcześniej), to szanse, że mi się zmieni oceniam na marne. A akurat uważam, że to jak żyjemy definiuje nas jako ludzi. Ja staram się być w porządku wobec innych i oczekuję od nich wzajemności. Dlatego też mówię wprost o co mi chodzi.

Gość krokodylko
a jak komus przeszkadza, ze dziewczyna juz po prostu robila to z innym? ale szanuje ja tak samo i nie uwaza za gorsza, tylko po prostu za nieodpowiednia dla siebie

Gość taka prawda.......
dziewczyna która interesuje sie wyłącznie wysokimi raczej nie spotka sie z akceptacja niskich;) tak samo niedziewice beda mialy jakis wyrzuty wobec ciebie, a reszty ludzi to raczej nie obchodzi;)

Gość Pan_Nikt
Ale ja właśnie nikomu nie ubliżam. Po prostu mówię, że nie chciałbym się z kimś takim wiążać. Co tu jest do krytykowania, jeżeli mówię o tym wprost? Tak samo jak nie związałbym się z dziewczyną palącą papierosy, po prostu.

Gość Panna.Ktoś
Ja się z Tobą Autorze zgadzam i całkowicie Cię rozumiem. Też chciałabym być w związku z prawiczkiem, ale....O prawiczka po 22 r.ż. jest trudniej niż o dziewicę...Mam dokładnie te same myśli co Ty, tego samego oczekuję i na to samo czekam... Tobie i sobie życzę powodzenia i wytrwałości :D

Gość kukukukukukukuj
Faceci ktorzy boja sie niedziewic to jakies przydupasy=/ co ma wiernosć do dziewictwa? Przeciez wiele jest dziewczyn ktore uprawiały sex tylko dlatego by stracic dziewictwo i potem sexiły sie na dyskotece z kim popadnie. Teorie macie do kitu!

Przygodny seks? No jasne, że mam to w doświadczeniach! Musiałabym nie być człowiekiem, żeby tak z natury, nie mieć na koncie takich przygód.

niech autor zaliczy kilka lasek to zmieni zdanie pozatym z pierwszą sie nie trzeba zenic pierwszą zazwyczaj trza wykorzystac i olac i niech kurwa cierpi🖐️

Gość kukukukukukukuj
Cream ciebie to już posr.ało=/

Gość Pan_Nikt
22 lata To jest jak na chemii. Badasz właściwości substancji i wiesz, że tu powinna coś barwić na fioletowo. Oczywiście może mieć też te właściwości i nie barwić na fioletowo, ale wymaga to dodatkowych testów. Nie prościej więc wziąć to co od razu barwi na fioletowo? Tak samo dziewictwo to taki papierek lakmusowy pożądanych cech charakteru, zwłaszcza u dziewczyny która np. czekała do 20 któregoś roku życia. A poza tym akurat dla mnie dziewictwo samo w sobie stanowi pewną wartość dodaną:P Z resztą akurat prawie każda kobieta wspomina tego pierwszego, więc coś w tym jest:P