Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adaaam

Problem z moją dziewczyną(zakokompleksioną)

Polecane posty

Gość eeeeeekhmm
po powiem Ci,że wąpie zeby wstydzila sie ust czy nosa. przeciez jak idzie to tez to wszystko widac a idzie normalnie a dopiero jak mowi się zaslania-luknij dobrze na jej zeby,pewnie to jest problemem

Gość jak dla mnie to
no to fajny macie związek jak wasze rozmowy kończą się biciem nawet w kryzysowych sytacjach takie zachowanie nie powinno mieć miejsca i tyle.

no moze faktycznie troche za daleko zaszla,ale teraz sprawa polega na tym,aby wyjasnic jaki dziewczyna ma problem i go wspolnie rozwiazac

Gość wielkie oburzenie bo jej
no własnie, to ze ona mu dała w twarz to nie problem, haha, co za hipkryzja! niech spieprza na bambusa ksiezniczka, nie dosc ze fochy, to jeszcze w twarz przyłozy. I niech do dentysty idzie to mina kompleksy

Gość adaaam
Nie tu nie chodzi o to mówiła że ma małe usta wogóle rozcieła sobie wargę mówi że ma krzywy nos nie uśmiecha się na początku nie miała takich kompleksów przynajmniej tak mi się wydawało ale mówiła mi że od zawsze ma z tym problem..teraz to nie odbiera telefonów pisałem że chce jej pomóc

Gość anastaziiii
a dlugo jestescie razem? jedz do niej po prostu i porozmawiaj. jak to, specjalnie rozciela ta warge???

Gość adaaam
mi na niej zależy jesteśmy już długo razem kochamy się..raz mówiła że się uderzyła wtedy wykrzyczała mi że sama sobie rozcieła warge że chciałaby mieć zwyczajne usta

Gość adaaam
ja już nie wiem co robić nie moge się skupić na niczym ciągle o niej myśle i nie wiem czemu tak się zachowuje

ja pierdole, przeciez ona jest nienormalna

Gość rzeczniczka spraw sercowych
porozmawiaj z nią:) tul ją całuj:) każda jest inna:)

Gość adaaam
Nie no daruj sobie oboje jesteśmy normalnymi ludźmi.chodzi mi o jej dziwne zachowanie nie chce jej stracić czy ktoś mnie tu wogóle rozumie?

tnie sobie sama warge---taaak, zupełnie normalne :D pasujecie do siebie, dwie cioty, siadzcie razem i płaczcie

domyslam sie ,ze ona ma 17 lat, a ty 18 :///

Gość moze mi nie uwierzysz
Ale mialam podobny problem mialam kompleks ust i ciagle te odruchy to nie bylo zycie ale teraz mam juz takie usta jakie chcialam pelne i kobiece:):)aż chce sie życ a tobie radze porozmawiac z nia na powaznie

Gość adaaam
Ja mam 20 a moja dziewczyna 18 z resztą co ma do rzeczy wiek jesteśmy ze sobą i się kochamy ale ona się do mnie nie odzywa wiem że ją uraziłem ale czy to przekreśla wszystko miedzy nami ?

Gość anastaziiii
ale powiedz tak szczerze bardzo brzydkie ma te usta i nos?? powiedz jej ze jest piekna, ze ma ladna buźke, ze Ci sie wszystko w niej podoba, ze nie ma powodu do kompleksow, jezeli powtorzy sie ze robi sobie krzywde to chyba cos ma tez z psychika.....i jedz do niej koniecznie bo moze sobie cos zrobic jeszcze

Gość oq wtrace sie i ja
Prawdziwa milosc ma zawiazane oczy i ty jestes tego przykladem. Wrzaski i walenie w pysk - lubisz tak? Bo to nie ma zwiazku z sytuacja tylko z wychowaniem i manierami danego czlowieka. Dla mnie twoja dziewczyna jest przede wszystkim wulgarna i prostacka i dlatego ma problem. Ale jesli lubisz jak ktos cie wali w gebe przy byle okazji to pojedz do niej , narwaw policzek i powiedz , ze za kazdym razem jak bedzie zla to niech cie trzasnie w pysk , najlepiej przy kolegach a ty jej za to podziekujesz. Powinno poskutkowac.

Gość adaaam
czy nie dociera do was że ona jest zwyczajną dziewczyną jest wrażliwa cicha miła kocham ją bardzo właśnie wtedy wybuchła pierwszy raz tak na mnie naskoczyła

Gość oq wtrace sie i ja
Naprawde zrob tak jak napisalam.

Gość mooze nie zartuj
tylko ladnie jej wyjasnij ze jest piekna i nie ma potrzeby sie zakrywac i ze ja kochasz i chcesz dla niej dobrze, lepiej na spokojnie to wziac....