Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcialabym ostrzec kobiete

Chcialabym ostrzec kobiete

Polecane posty

Nie wiem czy to dobry pomysl

Gość erttetetetertertetr
Tak, to dobry pomysł ;)

Gość rzeczniczka spraw sercowych
jaką?;)

Ja tez dostalam ostrzezenie od innej, ale juz po tym jak sie zorientowalam jaki to psychopata. Widzialam na nk, wchodze z innego konta, ze juz ma nastepna od dluzszego czasu i tez z dzieckiem a ten czlowiek jest chory i szkoda mi dziecka ten kobiety.Co myslicie, zalozyc fikcyjne i napisac do niej, tak jak do mnie napisala inna kobieta czy nie?

Tylko ze on moze miec dostep do jej konta, tak jak mial do mojego i innych kobiet.

up up up ?? Co myslicie? Dac sobie spokoj niech sie pomeczy kilka miesiecy, czy masz cos robic? Powaznie pytam, a ten czlowiek jest chory, kobieta ktora pisala do mnie, powiedziala ze takich bylo wiecej, opisala jak bylo z nia, dokladnie to samo co ze mna.

pokaz jego konto albo fote, to i mnie ostrzezesz na wszelki wypadek

Chorobliwe zazdrosny, tak jak ta laska u siebie na nk, musialam dawac foty jego, zeby wiedzial ze mi zalezy, miewal jakies ataki zlosci, krzyczal wyzywal i to po 2 3 miesiacach znajomosci.Nawet grozil mi, nie tylko mi innym tez, doszlo do spotkania z moim dzieckiem, ktore zdenerwowane i wystraszone przybieglo do mnie, wlasnie wtedy, po tej sytuacji zakonczylam znajomosc.

Na poczatku jest milutki, slodki, wszystko co mozliwe, pozniej pokazuje prawdziwa twarz.Boje sie podac linka jej konta, on ma zablokowana galerie ona nie.

Gość napisz z innego konta
szkoda dziewczyny

Boje sie podac, nie chce zeby sie dowiedzial, ta ktora ostrzegla mnie, tez bardzo sie bala, bo robil dokladnie to samo co ze mna, pisala mi ze byly inne kobiety, a teraz nastepna i tez z dzieckiem i widze, ze zanim sie z nim spotkala musiala wstawic fotki jego na nk, pozniej juz razem, tak jak z innymi kobietami.

Zrób tak jak pisałaś: załóż fikcyjne konto, napisz do tej kobiety co wiesz o owym mężczyźnie, jak postępuje itp. Uwierzy albo i nie, ale będziesz wiedziała, że zrobiłaś coś co może ją uchronić przed nim. Skoro on nie jedną kobietę skrzywdził i zawsze tak samo postępował to nawet jeśli zamiast niej to on odbierze wiadomość nie będzie wiedział, która z jego byłych napisała.

Gość piska sryska
napisz chociaz wiek i miasto juz nie mowie ze imie