Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

offsec

Do odchudzania trzeba dojrzeć.. ;) Początek zmian i nowej mnie! Zapraszam!!

Polecane posty

Hej dziewczyny Melisa witamy:) I jak Wam to dietkowanie idzie? U mnie male odstepstwo bo jadlam ciacho u mamy, ktore z reszta sama na pokuszenie zrobilam:) Bylo pyszne, bez maki, tluszczu praktycznie samo mleko i jajka i wychodzi taka pianka. Mowie Wam samczne i lekkie. Od swieta mozna pozwolic sobie na lakocie... Zreszta ja nie potrzebuje schudnac tylko probuje opanowac swoje niezdrowe podjadanie slodyczy (a zeby bylo smiesznie to i tak zawsze wybieralam ich zdrowa wersje). Ale to juz przesada by w 3 dni zjesc caly sloik miodu...a potrafie nawet w 2 dni.. Ale z calego serca Was wspieram i kibicuje bo wiem z doswiadczenia ze trudno jest zgubic kilogramy No dobra kobitki milego dietetycznego wieczoru.

hejo laski :) ja w końcu do domu dotarłam hehe :) znów calutki dzien na mieście :P ale za to musze się wam pochwalić że zaliczyłam 2 ptrzedmioty :) jeszcze tylko 5 i wakacje :D mam nadzieje że kampanii wrzesniowej nie będe miała :P jeśli chodzi o moje menu dzisiejsze to hmmm bez rewelacji a nawet troszke odstąpiłam od diety ale to przez dzien mamy i imieniny hehe :P *2x jogurt naturalny *2 łyżki bigosu *1/2 woreczka ryzu + gotowane mięsko *2 paski czekolady *kawałek ciasta od jutra, a własciwie to od teraz obiecuje poprawe :P a jak dla was dzien minał? :)

Offsec gratuluje zaliczen. Trzymam kciuki za dalsze przedmioty! A propo diety to malutko zjadlas:) W takie dni jak ten to odrobina przyjemnosci nie zaszkodzi-nie mozna dac sie zwariowac:)

dziewczynki kochane doradźcie mi co zamiast ziemniaków na obiad? ryż czy kasza lepsza???? bo nie mam warzyw na patelnie a robie jutro rybke i nie wiem co do tego??? help?

Gość Trener Wellness
Zapraszam na bezpłatny e-kurs ,,Zdrowa Rodzina- Indywidualny Program Ochrony Zdrowia". Można się na niego zapisać na stronie www.1-szy.net/ambasadazdrowia Polecam również moją stronę www.ambasadazdrowia.mycali.biz Razem możemy osiągnąć wspaniałe rezultaty,nauczyć się nowych nawyków żywieniowych,osiągnąć idealną wagę,wyglądać i czuć się wspaniale.

Mi do tego najbardziej ziemniaki pasują. Zresztą i tak mają najmniej kalorii :) U mnie dieta idzie dobrze, tylko nie ćwiczę bo mnie jakaś grypa bierze. Ostatnio mam wrażenie, że zamiast chudnąc to tyje, nie wiem czemu... Najchętniej od razu sprawdziłabym wagę, ale obiecałam sobie ważenie w sobotę więc muszę jeszcze wytrzymać :)

Dzień dobry dziewczyny :) Passionatko dziękuje bardzo za pyszne przepisy wczoraj robiłam ten makaron z tuńczykiem był wyśmienity :) A co do ziemniaków to mają wysoki indeks glikemiczny co też nie sprzyja podobno w diecie. Słyszałam że trzeba też zwracać na to uwagę. Jeżeli produkty mają niski IG to dłużej czujemy się najedzone, wysoki poziom glukozy powoduje odkładanie się tkanki tłuszczowej.

cześć dziewczęta :) ja dzisiaj znowu cały dzien poza domem własciwie to i cała noc także odezwe się dopiero jutro :P słuchajcie wczoraj po tym zjedzonym cieście chciałam sprawdzić czy cos nawadze ruszyło znowu w góre.. juz psychicznie nastawiona byłam że mi waga podskoczyła patrze a tu 82,5!! normalnie takiego wytrzeszczu dostałam jak nigdy hehe mimo że wczoraj zjadłam czekolade i ciasto i byłam bardzo pełna to dzisiaj 1 kg mniej prawie : pscółko mi sie wydaje że do ryby to ryż :P tak jak w chińskich klimatach hehe :) dobra lece ja sie ogarnąc i na te zaliczenie :P trzymajcie kciuki za mnie :) życzę miłego dnia i mysle że do jutra! :)

czesc dziewczyny:) Ja już po sniadanku:) pół pomidorka + pół ogórka polane kefirem + 1 jajo. Ja dziś cały dzień w domu siedze:( mam nadzieje że nie bede podjadała. Miłego dnia laseczki:)

oj znalazłam świetne zestawy ćwiczeń i mam zamiar wrócić do tego bo ostatnio się zaniedbałam a już zaczynałam widzieć efekty (zmniejszyły mi się boczki które mam okropne). Od zaczynam godzinę ćwiczeń w domu codziennie muszę wyglądać świetnie bo w lipcu wesele mojego męża brata a z jego narzeczoną się nie lubimy za bardzo bo ona jest szczuplutka i ciągle robi mi jakieś uwagi ale ja jej jeszcze pokarze :D Dziś na śniadanko oczywiście moje ukochane płatki fitness (45g) + jogurt naturalny i już drugą filiżankę herbaty zielonej piję :)

Cześć dziewczyny! offsec - gratulacje spadku wagi!!!! Trzeba częściej po miescie biegać hi hi :D No i do tego jeszcze stresy, czyli dodatkowe spalanie kcal! :) Gratki także z powodu egzaminów :) pscółko - pewnie już za późno na radę, ale radziłabym kaszę albo ryż. Są bardziej wartościowe niż pyrki :) melissa - jaki to zestaw ćwiczeń? można go w necie gdzieś znaleźć? Fajne masz podejście z tym odchudzaniem. U mnie silna wola to jedno, ale zawziętość to podstawa! Kiedyś moja ciotka (siora mojej mamy - "stara panna") mawiała: O, Ty schudłaś, ja przytyłam, to wreszcie jesteśmy równe. Po takich słowach oprócz dokonania chęci mordu (ciotka nie należy do chudzinek, ani nawet do puszystych) miałam tyle zawziętości że świat nie widział :) Także życze wytrwania w postanowieniu i w podejściu do gubienia wagi bo każda motywacja do niepodjadania jest dobra! :) Buziaki! ;*

Czesc dziewuchy Fajnie ze jestescie i ze trzymacie sie dzielnie! U mnie dzis gorzej bo robilam sernik i troche go w trakcie podjadalam...hihi ale tak sie usmiechal... Poza ty z rana silownia a teraz wrocilam z aerobow, cala zlkana potem:) Teraz uciekam do kina wiec pewnie odezwe sie jutro. Offsec trzymam kciuki za zaliczenia, za Pscółke by nie podjadala, za melise by dzielnie cwiczyla, Passinatko a tobie za twoja zawzietosc:) Do jutra pa

oj a ja dziś to nie bardzo z ta moja zdrowa dieta na śniadanie zjadłam płatki fitness z jogurtem ale z obiadem musiałam się uwijać i nie zdążyłam nic zjeść oprócz gorącego kubka i tyle na dziś nie wiem jak to się odbije na mnie bo jak tak mało zjem to później jestem słaba a przede mną jeszcze ćwiczenia ale nic jutro obiecuje sobie że zjem pyszny obiadek mam nadzieję że dzień nie będzie wyglądał tak jak dziś:) A co to tych ćwiczeń to znalazłam na stronie: http://wdziek.info/ tam jestem mnóstwo ciekawych ćwiczeń i troszkę pokombinowałam i teraz mam zestaw na każda partie ciała :D Już nie mogę się doczekać aż moje maleństwo pójdzie spać i będę mogła sobie spokojnie poćwiczyć:) Miłego wieczoru:) buziaki :*

Hallo hallo Gdzie sie podziewacie kobietki? Dzis czeka mnie impreza, jutro druga:) Mam nadzieje ze nie przegne:) Milego piatku

Gość malissa..
hej ! :) Oj właśnie coś cicho tu ostatnio. Ćwiczyłam wczoraj dość zawzięcie i jestem bardzo zadowolona fajnie było i dziś też na pewno już nie odpuszczę:) Ale dzisiejszy dzień też się zapowiada taki jak wczoraj ale moje kochanie ma mi obiadek do pracy przywieść to już tak źle nie będzie :)

hejo laski :) wczoraj miałam zamiar wieczorem do was napisac ale niestety nie dałam rady sie ruszyć.. :( troszkę przegięłam przedwczoraj z imprezowaniem no i takie skutki picia wódki.. :P zdychałam cały dzień.. jak to sie mówi "kac morderca nie ma serca" hehe ale dzisiaj już jest wszystko ok i grzecznie siedzę i jem sałatkę na śniadanie (sałata, pomidor, ogórek, szczypior, sos paprykowo-ziołowy), szklaneczka wody tez była :) lecę teraz posprzątać w pokoju i troszkę sie ogarnąć bo chłopak za godzinkę przyjeżdża :) pozdrawiam i całuje dzieczwyzny :)