Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam taki yyy dylemacik

Czy wypada mi grać głośną muzykę jeśli sąsiadom za ścianą urodziło się dziecko ?

Polecane posty

Gość mam taki yyy dylemacik

Lubię sobie czasem puścić głośną muzykę dla rozrywki, ale nie robię tego często. Problem w tym, że mieszkam w bloku. Za ścianą sąsiadom kilka tygodni temu urodziło się dziecko i teraz nie wiem czy mogę, czy wypada mi, czy mam prawo puszczać głośną muzykę w dzień ?

Gość Don Luidżi
do 22 masz prawo

Gość nmmnmnmbmbbmn
Pewnie, że tak. Ich dziecko, ich problem. Szczególnie, że jak mówisz, nie robisz tego często. Oni nie będą się zastanawiać, czy hałas u nich (płacz dziecka itd) będzie Ci przeszkadzać :)

Gość kilolll
oczywiscie że tak bo twoje mieszkanie do godziny 22 możesz napierdalać na full

raczej nie bo mozesz obudzic dziecko glośną muzyką a wtedy powinni sie rozzłościć twoi sąsiedzi

Gość nie nie wolno ci!!!zacznij sie
zastanawiac!to co podoba sie tobie nie musi sie podobac twoim sasiadom!koniec tematu!

Nie do 22, ale do 19. Cisza nocna jest od 22, ale głośne np. prace remontowe można przeprowadzać do 19. A reszta zależy od twojej kultury osobistej, której nie masz, bo inaczej nie zdawałabyś durnowatych pytań.

to czy chcesz i mozesz wiedzac ze jest dziecko zaley tylko od ciebie

Gość do tej z obuwniczego
a niby dlaczego nie mozesz? to twoje mieszkanie i nie twoje dziecko. To ze komus urodzilo sie dziecko oznacza ze obca osoba ma sie podporzadkowac nowym zasadom? Nie wydaje mi sie. A jak dziecko jej spac placzem nie bedzie dawalo to co?

Gość chy ba ze chcesz byc głupkiem
a jak ty będziesz miał dziecko to oni bedo ci puszczać głośna muzykę

Włącz. Moi sąsiedzi mieszkający nade mną mają szóstkę dzieci i nie zastanawiają się czy komuś przeszkadza, jak drą ryje albo jeżdżą na deskorolce po mieszkaniu, gdzie ludzie słyszą to dwa piętra niżej.

Gość wyglądam_jak_parowka
Puszczaj muzykę, jak się dziecko obudzi, to przynajmniej będzie twardo spało w nocy:) A nie ma nic gorszego niż wrzask dzieciaka za ścianą w srodku nocy:P

Gość krakers23
puszczaj muzykę wtedy kiedy nie spi, a najlepiej zapytaj sąsiadów. zapytać nie szkodzi w których godzinach mniejwiecej nie przeszkadza tak bardzo.