Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwetta30

stypendium naukowe

Polecane posty

Gość iwetta30

hej, nie wiem czy to miejsce na taki temat,ale moze jest osoba ktora orientuje sie w temacie. otóż koncze III rok studiów i w tym roku uzyskałam srednia ocen 4,7.czy stypendium bedzie wypłacac mi moja "stara szkoła" czy skladam podanie do nowej szkoly o przyanznie stypendium? przeciez stypendium przyznaje sie za oporzedni rok akademicki czyli moja stara szkola?

Gość Galahda
nie należy ci sie stypendium :PP niestety

Gość @dupa
czeba mieć 5

Gość nie nalezy ci się
niestety to prawda - ja brałam stypendium na studiach wiec kiedy byłam na: II roku - stypednium było za srednia wypracowana za rok I III roku - stypednium było za srednia wypracowana za rok II IV roku - stypednium było za srednia wypracowana za rok III V roku - stypednium było za srednia wypracowana za rok IV niesteyy zawsze przepadnie jeden rok - tez mnie to denerwowało ups

Gość tak tak to prawda

Gość iwetta30
wyciąg z regulaminu: Stypendium za wyniki w nauce może otrzymać student, który poprzedni rok zaliczył na studiach stacjonarnych lub niestacjonarnych w danym roku akademickim. Minimalna średnia ocen, która uprawnia do otrzymania stypendium wynosi 4,35. Wysokość stypendium za wyniki w nauce lub sporcie w roku akademickim 2009/2010 średnia: 4,35 do 4,60 - 420 zł/miesiąc średnia: 4,61 do 4,85 - 500 zł/miesiąc średnia: 4,86 do 5,00 - 570 zł/miesiąc czyli w nowej szkole na IV roku stypendium powinna mi przelewac stara szkola na konto.

w nowej uczeni sie dowiedz czy akceptuja takie cos, u mne kolezanka dostala stypendium ale jakis papierek musiala dostarczyc

każda szkoła ma swój regulamin ,nie prościej przedzwonić i zapytać jak kończysz licencjat i zaczynasz studia magisterskie na innej uczelni to nie dostaniesz stypendium

Gość annamarija
jesli idziesz do innej szkoly to obowiazuja zasady nowej szkoly i to ona wyplaca stypendia

Gość moja kol
konczyla inz i poszla na mgr do innego miasta i dostala stype na nowej uczelni

Gość iwetta30
moja szkola to PWSZ. I tam sie robi tylko I stopien. na mgr ZAWSZE trzeba isc z niej gdzie indziej.

Gość hhhhjjjj
u nas jest tak, ze nowa szkola przyznaje wg jej zasad