Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figa migaaaa

słabsze ruchy przed porodem?

Polecane posty

Gość figa migaaaa

Hej dziewczyny, mam pytanko jak to było u Was z ruchami maleństwa na kilka dni przed porodem? Mój synuś od dwóch dni słabo się rusza, czuję ruchy ale w porównaniu do tego było wcześniej są delikatne. Trochę mnie to martwi. Jestem w 37tyg szyjka mi się skróciła jak do porodu tak lekarz stwierdził, brzuch często, twardnieję boję się!!

podobno tak rzeczywiscie jest :) u mnie obecnie moze ruchy nie sa słabsze - bo jak sie córcia rusza to mnie aż boli - ale za to robi to zdecydowanie rzadziej niz jeszcze kilka dni temu

Gość szczesliwa mamusia
Zrob Ktg. tez o tym slyszalam ale regula to nie jest. w moim przypadku coreczka ruszala sie intensywnie do samego porodu.

Gość mamusiaaa118yhn
u mnie rowniez do samego porodu sie ruszal maly

Gość figa migaaaa
to i ja właśnie mam podobnie, czuję ruszanie synka ale zdecydowanie rzadziej brzuch boli jak w trakcie miesiączki czasami ból jest słaby potem się nasila i tak w kółko od kilku dni.

u mnie podobnie, dziś 37t i 3 d ciąży, szyjka skrócona, rozwarcie na palec i od kilku dni bolesne skurcze ja na okres, dziecko rusza się codziennie, choć mniej niż jeszcze tydzień-dwa temu

Gość asiek 34
pewnie że można zrobić badania,ale ja miałam identycznie mała pod kon iec ciąży mniej się ruszała i twardy brzuszek miałam i to było normalne a dziecko ma 12 lat i jest bardzo mondra