Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaniedbanaLennon

Zaniedbałam się i chcę to zmienić

Polecane posty

Gość juz bardzo zadowolona
Ona ... super dzienks zanotowalam no u mnie to beda dosyc inwazyjne metamorfozy ale super - ze ktos chetnie radzi - u mnie bedzie mowa o garderobie zimowej zdecydowanie :)

A ja chciałabym Ci polecić kosmetyki Shiseido :) moim zdaniem są rewelacyjne ja osobiście zaczęłabym od fryzjera, dobrze wycieniowana i dopasowana fryzura naprawdę może zdziałać cuda :) dziewczyny już w zasadzie Ci wszystko powiedziały co i jak wiec ja życzę powodzenia w dokonywaniu metamorfozy :)

Gość fajnie jest...
tak zgadzam sie zacznij od fryzury, idz do fryzjera podciąć włosy, wycieniować, w domu mozesz nałozyc farbę, dobre kosmetyki, dieta białkowa najlepiej, bedzie dobrze ;)

Sami - ja mam wiele nieujawnionych talentów :P Mail poszedł ;) mandalenka - oprócz allegro szukaj na ibutik.pl i szafa.pl ;) Na wizażu jest też coś takiego jak targowisko - wymiana ciuchów swoich na czyjeś ;) juz bardzo zadowolona - to czekam jesienią ;) Cass - z półek cenowych Shiseido to lepsze jest Kanebo :) Aż żałuję że się z kumplem z Japonii ścięłam, bo tam Kanebo pół tego co u nas :( fajnie jest... - z białkową to chodzi Ci o dietę proteinową Dukana?

dzięki zanotowałam jutro będe biegać z kartką po sklepach i aptekach;P

Gość fajnie jest...
nie wiem czy Dukana, ale regularne posiłki, dużo białka w diecie, zdecydowanie mniej wegli może zdziałać cuda, no i ruch i duzo wody ;)

Gość juz bardzo zadowolona
ok super Ona ... doskonale jasne - w grudniu z ogromna przyjemnoscia bede niepokoic pzdr

Sami - w Galerii Kazimierz w super pharmie chyba glinkę widziałam ;) Fajnie - no właśnie Dukana opiera się na zasadzie minimalnej ilości węglowodanów do maksymalnej protein - dlatego o owocach i większości warzyw można zapomnieć.... Ja ją stosowałam latem tamtego roku, poszło w miesiąc 7kg, ale na widok truskawek dostawałam ślinotoku i obłędu w oczach... Chyba w złą porę roku stosowałam ;)

białkową również polecam, sama stosuję :) tak Kanebo też bardzo dobrej jakości, ale odkąd wypróbowałam Shiseido to się w nich po prostu zakochałam. maseczki często robię sama, takie typowo domowe :) piję białą i zieloną herbatę, a i polecam herbate z bratka :)

autorko wypróbuj też peeling z fusów kawy (do ciała), jak dla mnie bomba :) możesz fusy wymieszać z oliwka dla dzieci albo garścią cynamonu :)

Gość f8r
autorko, 160 cm i prawie 80 kg? jestes straszliwym grubasem, masz jakies 30 kg nadwagi a to juz otylosc a ni nadwaga, najpierw to ty schudnij tuczniku :O

f8r - Bardzo budujące :/ Ja też mam nadwgę, nie martw się dasz radę, tylko trzeba zacząć dzialać. jak juz pisalaś, pierwszy krok wykonany - zaczęłaś biegać :) Tak trzymaj. ja zaczęłam cwiczyc :) To co dziewczyny pisaly- dieta bialkowa- zdziala cuda. Odstaw, a przynajmniej mocno ogranicz chlebek i inne wegle, a bedzie dobrze.

Gość f8r
nadwaga nadwaga, to jest otylosc juz chorobliwa nie ma co sie cackac, trzeba byc szczerym- zatuczyla sie gorzej niz opas na uboj, jesli facet nie jest fetyszysta ktorego podniecaja grubasy to raczej nie ma u niego szans w tym stanie

Gość ZaniedbanaLennon
Owszem, zaniedbałam się, ale mam nieco czasu, żeby schudnąć, bo mój ukochany wyjeżdza na kilka miesięcy i jak wróci, efekty powinny być. Może 30 kg nie będę zrzucać od razu, ale tak do 60 dobrze byłoby spaść. Tak, zaczęłam bieganie. Trenuję też na rowerku i próbuję tańczyć. Idzie mi to mozolnie, ale towarzystwo koleżanki bardzo motywuje do podejmowania kolejnych kroków. :) Facet oczywiście też, ale już widzę, że przy takiej figurze to ja za wiele szans nie mam :( Trzeba będzie się zabrać za siebie i zrobić sobie rewolucję w życiu ;)

Gość nhryhjytj
i dobrze:) bedziesz piekna jak sie uda