Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan.ciekawskii

Dziewczyny podzielcie się!

Polecane posty

Gość pan.ciekawskii

Chodzi mi o sposoby ktore wykorzystujecie zeby nam zawrocic w glowie. I bez skromnosci i krecenia wiem, ze macie mnostwo sprawdzonych trikow. Co robicie, jakie sygnaly wysylacie, kiedy chcecie isc z nami do lozka? Pytam bo chcialbym sie nauczyc rozpoznawac chociaz niektore,,

Gość ANTONINAMACEDONSKA
no coz chłapaku Ci poradzic... usmiechamy się, glaskamy sie po ciele, glowie, posylamy anielskie spojrzenia i jestesmy przesympatyczne.... marzymy o spotkaniu sam na sam, prowokujemy spotkanie np imprezke, chodzimy ladnie ubrane ale co nieco podkreslamy, zeby skusic upatrzonego samca... i od czasu do czasu rzucamy cos sprosnego aczkolwiek dwuznacznego...

Gość hmmmm..
jest takich parę rzeczy, zalezy od okoliczności.. muskanie dłonią, zwilżanie ust i głębokie spojrzenie w oczy. chyba nie da się tego przegapić ;)

zalotny uśmiech ,prowokuje ,masuje po głowie i ciele i jestem bardzo milutka i posłuszna...głębokie spojrzenie w oczy a jak to nie działo to jest jeszcze kilka trików ,ale to nie ten topik;-)

Gość SunnySky
Chyba raczej odwrotnie - udajemy ze wcale nie mamy ochoty i wtedy trzeba o nas walczyc, prawie zawsze dziala.. tylko wyczuc ciezko :P

Gość matronna
Proste. Zamiast miętusa dajemy wam vizarsin (też biały). Wy to naiwnie łykacie i zaraz rozkladacie w spodniach namiot. Wtedy my przystępujemy do działania ;D

Gość jeszcze czego!!!
jakbym powiedziała o swoich to potem musiałabym wymyślić wszystkie od nowa..to moja słodka tajemnica. lepiej jak zyjecie w niewiedzy :))