Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość errrrrrrrrrtewrsdfgvsdfg

Tak się zastanawiam.

Polecane posty

Hmm,jak by to powiedzieć?Może tak-mam 22 lata i zerowe doświadczenie z dziewczynami :(. Lecz coraz bardziej chciał bym to zmienić i zastanawiam się czy może jako pierwszą dziewczynę nie znaleźć sobie jakieś małolaty(ale oczywiście bez przesady,tak 17 lat minimum a max 19).Tylko chciałbym żeby był to taki prawdziwy związek, a nie wiem czy z taka małolata uda mi się coś takiego stworzyć.Że ona będzie chciała się tylko mną pobawić.Z drugiej strony zdaje sobie sprawę że nie zawsze wiek ma znaczenie(wiem po sobie bo mam tyle lat i żadnego doświadczenia).Więc jak myślicie "małolata" w mim przypadku to dobry pomysł?

Gość _kredens_
hahaha

Gość fhrezja777
myślę, że nie ma co patrzeć na wiek. nie szukaj partnerki na siłę. z 17 letnią dziewczyną sądzę, że mógłbyś stworzyć związek i nie sądzę, żeby chciała się Tobą 'bawić', bo pewnie sama nie ma zbyt wielkiego doświadczenia.

Gość erttetetetertertetr
tak.. związek z niedoświadczoną 17-ką ;) z taką to możesz tylko poseksić się tylko, żeby nabrać doświadczenia ale nic więcej.

Gość fhrezja777
nie wydaje mi się, żeby autor był z takich 'tylko poseksic', skoro szuka poważnego związku.

A czy doświadczona dziewczyna w moim wieku nie obawiała się związać zemną?Wiedząc że z nikim jeszcze nie byłem,nie bała by się tego że z czasem będę chciał spróbować czegoś nowego.

Gość erttetetetertertetr
Rada ode mnie - od faceta - a kto ci każe przyznawać się do tego że prawiczkiem jesteś? W razie czego, to bzykałeś się już i tyle. Kłam. Kobiety też ściemniają. Głowa do góry!

Gość fhrezja777
wszystko zalezy od tego jaką dziewczynę byś poznał. nie ma co uogólniać. może byc doświadczona, która w końcu szuka stabilizacji, może być też taka, która nikogo nie miała i będziecie się wszystkiego uczyć razem. A co do tego czy nie będziesz chciał później spróbować z innymi.. zawsze można tak myśleć. jak będziesz kochał, nie będziesz tak myślał.

Gość fhrezja777
rada ode mnie- od kobiety (również mam 22 lata) nie kłam! dziewczyny cenią sobie takich jak Ty. ;)

Takich jak ja?Czyli?

Gość fhrezja777
no nie wiem, niedoświadczonych, szczerych. tak sobie napisałam.

Czyli uważasz że mój brak doświadczenia to mój atut? Jesteś w moim wieku więc może powiedz jak ty byś zareagowała na kogoś takiego jak ja,z tym że wcześniej nie podejrzewała byś mnie o to że taki jestem?

Gość fhrezja777
jeśli bym szukała stałego związku to na pewno bym się cieszyła, że jestem dla Ciebie jedyna i pierwsza. ;) na pewno bardziej mi imponuje to, że nikogo nie miałeś, niż jakbyś zaliczył kilka panienek bez uczucia, byle zaliczyć.

Gość dfgsdgafasdfas
up