Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sgam

boję się

Polecane posty

Gość sgam

8 maja kochałam się ze swoim chłopakiem. Miałam dni płodne. Interesujemy się tylko stosunkiem przerywanym, dlatego on we mnie nie doszedł. Za to 20 maja przypada mi miesiączka. Nie mam uregulowanego cyklu, czasami spóźnia mi się nawet tydzien. Jednak ja się ciążą bardzo obawiam. Jestem młoda i nie gotowa na dziecko. Obecnie mam bóle pleców i podbrzusza, pojawiły mi się krosty na twarzy, wszystko oznacza że powinnam dostać @. Ale mam obfity śluz i zauważyłam gulajkę przy wkładaniu palca do pochwy na końcu. Pojutrze zamierzam zrobić test ciążowy. Czy zapowiada się wynik pozytywny? Napiszcie proszę swoje opinie na ten temat. Bardzo się boję :(

Gość jak jestes mloda nie gotowa na
dziecko to po chuj seks uprawiasz

Gość nanananna
kilka moich koleżanek tak zaszło w ciąże stosunek przerywany to żadna metoda

Gość sgam
no pocieszcie mnie chociaż jakos :

Gość jak jestes mloda nie gotowa na
pocieszcie mnie? dziewczyno idz sie lecz

Gość sgam
Nie rozumiem dlaczego sama krytyka. Co ja takiego zrobiłam, kur.a?! Tylko pytam się o wasze zdanie, chce żebyscie mi cos poradziły a nie strugacie jakieś 40latki. ; / od tego jest forum prawda? ; /

Gość sgam
Dzięki za szczera pomoc. :]

A jak Ci tutaj dziewczyny mają pomóc? Nie są lekarzami. Skoro uprawiasz seks bez zabezpieczenia w dni płodne to możesz zajść w ciążę i co więcej dziewczyny mają Ci powiedzieć? Młoda jesteś jak sama napisałaś na dziecko nie gotowa. A skąd się biorą dzieci to chyba wiesz? Właśnie z seksu i to bez zabezpieczenia.

Gość laseczki dajcie na luz
sgam zrób test bo wg mnie to możesz być bo to objawy ciążowe,ale też i na miesiączkę. W tym się niczym nie różnią,ale możesz się martwić wtedy,gdy masz regularne cykle i spóźnia Ci się tydzień. Ja też proponuję Tobię antykoncepcję bo ja stosowałam przerywany i mam drugie dziecko:) Facet ma coś takiego jak przedwytrysk, który również ma plemniki,ale mniejszą ilość. Przedwytrysk jest totalnie niekontrolowany i można go mieć na kilka minut przed szczytowaniem.

Gość Asia B-3
Wybrałaś najlepszy sposób żeby zajść w ciążę, twój facet mógłby pomyśleć o zabezpieczeniu, a tak rosyjska ruletka.

Gość sgam
zrobiłam test ciążowy - negatywny :)