Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna.........23

Zepsułam wszystko...

Polecane posty

Gość Smutna.........23

Zepsułam nasza znajomość.miedzy nami rozwijało sie to coś,coś więcej niż przyjaźń.a ja glupia związałam sie z innym.lecz zerwałam z nim po kilku dniach bo zrozumiałam co czuje do tamtego. On wiedział że jestem z innym.taki był przygnebiony. Za późno wszystko zrozumiałam.będę sie z nim widziała jutro albo pojutrze niewiem czy już wie że nie jestem z tamtym. Ale może już być za późno...sama zniszczyłam wszystko jestem głupia...

tak zwane z kwiatka na kwiatek... oby się chłopak nie pokusił o bycie z Tobą... Przepraszam, że tam piszę, ale zrobiłaś tak raz, zrobisz i drugi.

Gość nie wiadomo.............
jak by jemu na tobie zalezalo to by nei bylo takiej sytuacji nie obwiniaj sie

Gość hbhvghvghcvgv
powiedz mu o tym

Gość Smutna...........23
To było tak że z tym facetem byłam tylko kilka dni miedzy nami doszło tylko do pocałunków do niczego więcej. Ja wszystko zrozumiałam co czuje do tamtego wtedy kiedy on zobaczył nas razem.i widziałam że coś jest nie tak.był taki smutny... Już na drugi dzień zostawiłam tamtego. Może dodam jeszcze że oni są znajomymi z pracy ale z tego co wiem to nie aż tak bliskimi. Co mam mu powiedzieć jak go zobaczę? Coś takiego żeby zrozumiał że to na nim mi zależy?

Gość hbhvghvghcvgv
powiedz mu ze chcialabym z nim porozmawiac i wyjasnij wszystko gdy bedzieszwiedziala ze to jest odpowiedni moment

Gość Smutna...........23
Czekałam cały tydzień żeby go zobaczyć a teraz boję sie trochę tego spotkania.będziemy sie widzieć przez jakieś 30 minut bo wraca ze mną z pracy autobusem.wiem też że będziemy rozmawiać.ale nie chce żeby to była taka rozmowa o pogodzie czy o innych głupotach.chce mu wszystko powiedzieć.uda sie albo nie...już nie będę dłużej czekać bo ta niepewność mnie męczy. Najbardziej boję sie tego co on pomyśli jeśli wiedział że byłam z tamtym a teraz powiem że zależy mi na nim...

Gość Smutna...........23
Niewiem też czy on będzie chciał być z dziewczyną kolegi?:-(

Gość Smutna...........23
Z byłą dziewczyną kolegi...