Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasparov

Co myślicie o tej dziewczynie ??

Polecane posty

Spotykam się jedną dziewczyną od miesiąca, jest fajnie. Wczoraj na spacerze podczas rozmowy coś ją tak wzięło, że: * prawie by powiedziała, że każdy facet to świnia, podawała przykłady z nastawieniem #antyfacet# i w ogóle * żeby sie bzyknąć, to trzeba kogoś kochać a inne sytuacje odpadają * bzykanie tylko w formie kontrolowanej, żadne "pod wpływem" impulsu chwili (więc chyba bzykanko w plenerze i inne dziwne np. w samochodzie, ale fajne sprawy już odpadają :( ) * i jak mi się nie podoba, to ona sie nei będzie zmieniać a ja siedze obok i się patrze na nią jak na zjawisko. Co o tym myślicie?

kiedys sama uwazalam ze tylko i wylacznie seks na spokojnie przemyslane, zadne "pod wplywem chwili" na teraz to ojj ;d moze i ona sie pod tym wzgledem zmieni :)

Własnie nie wiem, jest bardzo zachowawcza. Gada ile to bakterii jest wokół, alkoholu nie pije, bo jest zły i boi się, że się uzależni. Ma 25 lat. Moim zdaniem dawno jej nikt porzadnie nie wybyzkał, aż by jej się nogi trzęsły :) Pozdro dla społeczności pracującej :P

Gość moze przed okresem
jest i pierdoli jak potluczona;)nie przejmuj sie wypierdol pozadnie to caly swiatopoglad zmieni my tak mamy:D

moze zly dotyk boli przez cale zycie ? xd nooo aby raz porzadnie a potem sama bedzie na Tobie skakac;ddd

a co do alkoholu to tak nic a nic ? w ogole zadnego piwa nawet przy jakiejs wiekszej imprezie ?

Gość miałem taka
zadnych spontanów seks w łożku przy zgaszonym świetle raz w miesiacu, rozpadło się :)

moze ma okres rzeczywiscie:P albo ogolnei zly okres:D Kasparov mysle ze ja ujarzmisz :D swoim urokiem osobistym:classic_cool:

to pewnie jedna z tych co stuka sie na lewo i prawo, teraz poznala fajnego faceta i udaje idealna

z alko to wcale, byliśmy na juwenaliach na TLOVE + HAPPYSAD - wypiła 1 piwo, nigdy nie była pijana, bo nie ma takiej potrzeby. piwa nie lubi, gorzały też nie, wino trochę. o piciu piwa mówi, że to plaga... :( a ja to co innego, lubie czasem dać w palnik :P wiadomo :) uważam, że nie ma dobrej imprezy bez alko, piwo, wódka, czy co kto woli zastanwiam sie czy nei jest "za świeta" bo ja wcale :P

kasprov, przeciwienstwa sie przyciagaja. Ty lubisz dac w czajnik, a ona bedzie Cie sprowadzac do parteru.......bedziecie normalna polska rodzina ;) NORMA

oczy - przymknę 1 oko ;) setunia - ty mi już mignęłaś gdzieś ;)

Gość miałem taka
miłość nie wybiera, kochałem ją, czekałem aż może się coś zmieni :D eh a może poprostu nie potrafiłem do niej dotrzeć :P w każdym razie już po sprawie. A ty kolego daj jej czas zeby cie bliżej poznała :) jak narazie to wszystko dobrze o niej świadczy, co czas przyniesie zobaczysz :)

Gość wlasnie , jak sie trafi
normalna dziewczyna to trzeba o niej na kafe na pisac!Wolisz jakiegos wycierucha,co sie szlaja po krzakach ,samochodach i innych atrakcjach,chla i nie wie co sie z nia pozniej dzieje !

dzięks setka :) nei wole, ale teksty #każdy facet to świnia# nie są normalne :P czekać 12 m-cy na bzykanie prognozuje ubogie życie seksualne w przyszłości :(

Kasparov teraz to wyolbrzymiasz znacie sie meisiac tzn spotykacie a Tty wyciagasz pochopne wnioski, typu -jak ejszcze nei dala doopy, to nei da przez rok = bedzie dawac rzadko;)

Są dwie opcje - albo jest oziębła, albo po prostu nikt jej nigdy porządnie nie puknął ;) I albo oziębła pozozstanie, albo sama będzie się do Ciebie łasić o seks :) Tylko - jeśli chce czekać rok, to masz chłopie przechlapane... Też uważam że seks bez uczuć funta kłaków nie wart, ale też wychodzę z założenia ze zauroczenie czy zakochanie pojawia się wcześniej niż po 12 miesiącach... :)Jeśli się nie pojawia, to go po prostu nie będzie...

albo jest oziebla jak tu ktos napisal albo ktos ja bardzo skrzywdzil i traktowal sexualnie i przedmiotowo mozesz sprobowac poazac jej ze s aporzadni faceci ale twoje ryzyko

Gość johny cage
to jakas idiotka, olej szmate..