Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasparov

Co myślicie o tej dziewczynie ??

Polecane posty

Gość z piatku na sobote
mysle, ze ona chce cie na poczatek dobrze poznac. wchodzenie do lozka zostawia na chwile, kiedy juz zdecyduje czy byc z toba czy nie. wyglada na to, ze to dla ciebie za trudne jednak, nie miales okazji spotkac wczesniej kogos takiego :P

z pt na sb: spotykam się z dziewczynami, które lubią chłopaków, a nie chodzą na manify :P

Może teraz tak mówi, żeby nie wyjść na łatwą, lecz trudno do zdobycia? wszystko wyjdzie w praniu;)

Gość poooojebany jestes bardzo
Dla mnie Ty jestes bardziej pierdolniety niz ona, wystarczy poczytac co piszesz. Na jej miejscu bym dala sobie spokoj z takim popaprancem!:D:D

masochistka albo niespełna rozumu ,że jest z Tobą:) (acha nie jestem starą samotną panną jak waćpan uważasz :P dawniejsza twoja wypowiedź )

Gość żonachirurga
a ja myślę że żadne facet z jakim była w łóżku nie był wystarczająco dobry żeby polubiła sex ;] niestety często się przeceniacie a potem się dziwcie że dziewczyny po kilku nieudanych doświadczeniach dziwaczeją.

Gość LadyLady24
hehe powiem Wam, że ludzi są naprawde róźni. Znam jedna taką laske, która to mając chłopaka, ktoremu na niej zależało zajeb**iście i robil dla niej wszystko bała się mówic dla swojej mamy, ze chce do niego pojechać albo np. pojadą na imprezę do miasta oddalonego o 50 km i nocują tam w mieszkaniu jej siostry, a o 6 rano nastepnego dnia mama dzwoni kiedy ona wróci (laska ma 25 lat właśnie już) i poszła do tego na policjantkę i na szkółce bedąc tego swojego chłopaka zdradziła z innym hehe to więc sorki moze troche chaotycznie ale to najlepszy dowód na to, ze masz kasparov ryzyko albo cos sie zmieni bo jej nikt nie pukal porzadnie, albo dawno porzadnie nie pukal albo juz jest taka jaka jest.

Gość LadyLady24
a poza tym jak pisza tutaj inni czy wolałbys jakby była taka ze szlaja się po krzakach i samochodach itp przeciez mozna być normalna dziewczyna i lubić takie zabawy, ALE Z WŁASNYM FACETEM, różne żarty, sex jakiś fajny, powymyslane pozycje itp itd

Gość bojabojaboja
No nie wiem czy chciałabym być z kimś kto uważa, że wszystkie baby są takie same. A ja co mam udowadniać potem całe życie, że tak nie jest? Szkoda życia:] Ja mimo przykrych doświadczeń nie pakuje wszystkich do jednego worka i denerwują mnie ludzie, którzy tak robią. Co do seksu, to mądre podejście, tylko nie łapie tej formy kontrolowanej. Nie wiem jak mam to rozumieć? To coś jak wyznanie "sory, ale spontaniczności nie mam za grosz od razu się na to nastaw". Trochę kiepsko:/ I trochę elastyczności w związku trzeba, żeby się nie pozabijać:P Także ostatnie zdanie też mi się nie podoba.

jakby Ci to wytłumaczyć.. kobiety jedno mówią drugie robią. może w jej przekonaniu to jest złe. jak ma fajny charakter i cieszy oko, to brnąłbym w to dalej.

Gość gatba
to dobrze ze niechce byle gdzie i byle z kim dziewczyna powiedziala prosto bedzie uczucie bedzie sekx nie dziwna tylko konkretna

moim zdaniem normalna jest... lepsza taka niz jakas latawica,ktoraby cie zdradzala po krzakach...

do : poooojebany jestes bardzo + niebieska cytryna cmoknijcie mnie w pompkę :) ulungi a reszcie dzięks i pozdro za wypowiedzi! k.

Gość ytytytttttttt
hahahaha jacy wy jesteście poyebani! :O ma swoje zdanie i sie tego trzyma co w tym złego? ja mam takie samo zdanie i mam faceta i dobrze nam razem, a takie bzy.kanie w miejscach publicznych to idiotyzm - czatowanie tylko czy ktoś nie idzie, albo piepszenie sie w toaletach publicznych haha to już wogóle bez komentarza

POGOŃ dziewczynę czym predzej .......ALBO PIJ DUZO........zeby to ścierpieć........

Gość opienkoowa
to żeś mnie rozbawił :D co jest w tym złego, że 'seks tylko z miłości'? akurat większość osób jakie znam ma takie zdanie i co w tym dziwnego? wyobraź sobie, że niektórych nie rajcuje takie ruchanie byle się ruchać, bez żadnej czułosci, bez uczucia itd. mnie osobiście też takie coś nie kręci, poza tym seks z osobą, którą sie kocha zawsze jest lepszy

Gość szkoda dziewczyny
..dla ciebie :o

Gość maxinnne
zgrywa sie ;) albo niewydymka jakaś

Gość von den lord
to nie ona, a ty jesteś nienormalny

Gość von den lord
a piszę to dlatego, że dziwi cię podejście jak najbardziej normalnej dziewczyny, sam mam podobną kobietę, jestem z nią długo i układa nam sie bardzo dobrze, a wiesz jaki jest największy plus? mam pewność, zajeb.istą pewność, że ona mnie nie zdradzi - bo nie uznaje takiego czegoś jak seks bez miłości, mogę tu jej w pełni zaufać, jest lojalna i wierna wobec mnie, nawet jeśli na długo się rozstaniemy, w przeciwieństwie do moich kolegów, którzy są z takimi dziewczynami, które wcześniej były w wielu 'wolnych związkach' itd. takiej dziewczynie wystarczy, że jej facet wyjedzie np. na jakieś 2 tygodnie gdzieś, a ta już szuka 'pocieszenia' u jakiegoś kolegi...

Gość pipipopo
skoro tak bardzo podnieca się bzykanie w miejscach publicznych to proponuję przystanek pkp :classic_cool:

Gość szkoda dziewczyny
..i nie seksimy sie :-D 🖐️

Gość Gladiusss
Autorze, ja spotykałem się z taką dziewczyną, która deklarowała już na pierwszych spotkaniach, że ona jest "grzeczną dziewczynką", sex tylko z miłości, nie potrafi bez uczucia z kimś pójść do łóżka itd. I wiesz co... po czwartym spotkaniu rozłożyła nogi (po 2 tygodniach znajomości). Więc różnie to bywa z tymi kobietami. Z doświadczenia wiem, że jak sama z siebie zarzuca tego typu deklaracjami, to prawie pewne, że cicho daje i nie śmie odmówić jak ją się przyprze do muru.