Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OstraSiostra

I jak ?

Polecane posty

Gość pędząca grażyna
a u ciebie? :classic_cool: szalalas w okolicznej remizie w rytmach Classic'u? :classic_cool:

Gość pędząca grażyna
spiewalas numery z pamieci?:classic_cool:

Jasne ,jak zawsze :classic_cool: Do tego rytmicznie podskakiwałam to na lewej to na prawej nodze klaszcząc jednocześnie w dłonie :classic_cool:

Gość pędząca grażyna
mialas kask?:classic_cool:

Jak po każdym łikendzie... wzorcowa pustka w głowie. :classic_cool:

aaaa Grójec ! :classic_cool: no tam byłam :D a i tam sie jakos na Słomczyn jedzie czy cos i z stamtąd miałam kiedys psa :classic_cool: :P

Gość FRykadelka
po weekendzie tak sobie - rozstałam się z facetem :-(

Ale nie jest źle, zaczynam wyczuwać jakiś ruch na synapsach. :classic_cool: Rozstanie... czasem jest lepsze od piekiełka życia we dwoje.

no ale to już dawno było, tam na serio mieli psy to mi tata kupił :classic_cool:

Gość FRykadelka
wiem, to nawet nie bylo piekiełko tylo po prostu nie bylam z nim szczeliwa, meczylo mnie to. Teraz jest mi smutno ale jestem z siebie dumna, ze potrafilam powiedziec dosc a nie meczyc sie dalej :-(

FRykadelka wiem, to nawet nie bylo piekiełko tylo po prostu nie bylam z nim szczeliwa, meczylo mnie to. Teraz jest mi smutno ale jestem z siebie dumna, ze potrafilam powiedziec dosc a nie meczyc sie dalej } No więc "nie martw się że się skończyło, ciesz się że było". :P

psychiczna tortura dybami A tam, dramatyzujesz.. mnie z byłą łączy to np że mamy dziecko, nadal ją kocham, ale po tym co zrobiła nie wyobrażam sobie życia we dwoje. To byłby piekło.. a tak może znowu się w kimś zakocham. Nie jest tak źle.

Mintaja, no wiem, że mieli psy i chyba nadal mają. A swego czasu na drodze Grójec - Słomczyn dużo było takich porozjeżdżanych :O Nie wiem jak teraz.