Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tadek.........

nienawidza mnie w pracy

Polecane posty

Gość Tadek.........

hmmm.....dziwna i nieprzyjemna dla mnie sytuacja. pracuje w tym miejscu okolo 3 lat. "przywitany" byłem przez współpracowników b. wrogo i niechętnie. Szczegolnie da sie to zauważyc .... w sekretariacie Szefostwa.O ile samo Szefostwo traktuje mnie ok. O tyle panienki z administracji uprzykrzaja mi żywot na każdym kroku. Dochodzi do absurdalnych sytuacji przerzucania na mnie spraw z ich zakresu obowiązków. Od początku mojej pracy w tej instytucji starałem sie "współpracowac" i w naglych wypadkach realizowac sprawy z zakresu adm. ( dalekie od mojego i tak dosc obszernego zakresu obowiazkow ). Nie zmienilo sie podejscie panienek z adm. i "przerzucanie" na mnie ich zadań przyjeło rozmiary absurdalne. Moje odmowy ( bo to panienki podpierajac sie autorytetem szefa ) wykonania "Czegos" koncza sie od razu interwencja ( donosem ) do dyrekcji i nakazem wykonywania tych czynności. Paranoja. Wiec przestalem sie juz "stawiac" paniom z adm ( bo i tak zaraz doniosa szefostwu ). Nie zmienilo to ich podejscia do mnie. NAstawiaja przeciwko mnie doslownie wszystkich............byliscie w takiej syt? macie jakies rady ?

Gość bo mieczak jestes
i tyle

Gość aleś dała czadu
a cholera wie o co chodzi. Miał tam ktoś inny przyjść, zająłeś czyjeś miejsce, czy co? Nie rozumiem zachowania wszystkich tych osób o których piszesz. Jeśli już tak postępują, to ja bym tak samo zrobiła jak one. Każą Ci coś zrobić, nie należy to do Twoich obowiązków, to donos do dyrekcji, że ma leniwą pracownicę, że nie chce jej się tego i tamtego robić i zrzuca na Ciebie. Załatw je ich własną bronią. Idź na rozmowę do szefa, powiedz, że robisz swoje i za nie nie będziesz, no nie wiem. Gdzie Ty pracujesz? To duża firma? Prywatna?

Gość wybierz się na rozmowę
do szefostwa w celu ustalenia zakresu obowiązków i co za tym idzie- odpowiedzialności. wymaga zagryzienia zębów i asertywności. albo spieprz popisowo przerzucone zadanie, w końcu do tamte miały to zrobić. możesz też zacząć szukać nowej pracy

Gość Tadek.........
moja "walka" z przerzucaniem na mnie obowiazków zakończyła sie przypięciem mi łatki"konfliktowego".........jak mi skacza po lbie to jest ok........jak po pewnym czasie mowie grzecznie "przestancie" to jest wielkie oburzenie i nazywanie mnie konfliktowym......... z szefostwem gadalem. poza tym oni popieraja to podpieprzanie mnie przez administracje.......

Gość Tadek.........
aaaaaa i nowej pracy też szukam ;)

nie poddaj się - to zazdrośc i babska wrednośc - skarż do szefa na te panny ile wlezie - ja tak robię - a może ich zżera zazdrośc bo jestes przystojny albo masz dobre auto

Gość Tadek.........
przez jakiś czas nie reagowałem sadzac ( falszywie ), ze zmieni sie ich podejscie. potem zaczalem reagować. czego skutkiem jest wlasnie przypiecie mi łatki osoby konfliktowej i kolejne próby przerzucania na mnie ich pracy.Momentami tak absurdalne, ze az trudne do uwierzenia.Jesli sie "postawie" to po ich donosie do szefostwa i tak jestem zmuszony wykonac ta robote + mam w bonucie ich zlosliwe usmieszki

SRAJ NA ICH UŚMIESZKI RÓB SWOJE I NIE DAJ SIĘ - POSTAW IM SIĘ !!! POWIEM CI ŻE IM WIĘCEJ BAB W PRACY TYM WIĘKSZE WĘZIE GNIAZDO

Gość Tadek.........
wiele razy spotkałem sie właśnie z taka opinia. im wiecej bab tym gorzej - podpieprzanie, plucie jadem, proby gnojenia.

Gość Olej głupie babska
Też na nie donoś ile wlezie

ładnie się do pracy ubieraj i używaj super perfum - będą jeszcze bardziej zazdrosne