Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matek87

Naturalność

Polecane posty

Gość Matek87
Miło że ktoś docenia moja opinie:)

Gość wiadro gwoździ
Sporo jest takich ludzi, tyle że się nie afiszują ze swoimi gustami, bo w naszej kulturze niestety upodobanie do futerkowych facetów i kobiet z niewydepilowanym owłosieniem łonowym jest postrzegane niemal jak zboczenie.

Gość Matek87
Ja raczej mógłbym powiedzieć iż właśnie cenienie owłosienia wg. mnie jest czymś dla innych zboczonym. Większość ulega wpływom mody jak i otoczenia, zaś tylko nieliczni są w stanie otwarcie o tym rozmawiać, oraz dostrzegać w tym wyjątkowość.

Gość Matek87
W Polsce istnieje zachodni obraz kobiety pachnącej, zadbanej i koniecznie wydepilowanej, gdzie to 3 nie musi isniec by poprzednie rzeczy były prawdziwe. Od pewnego czasu zajmuje sie tworzeniem pracy na temat wizerunku kobiety, jej ciała na przedziale wieków dlatego też czekam na wasze opinie. jak coś to moje gg - 7801061

Gość Matek87
Czy mogę liczyć na czyjeś jeszcze zdanie??

Gość Matek87
Czy mogę liczyć na czyjeś jeszcze zdanie??

Gość Matek87
Czy zamieści ktoś jeszcze swoje zdanie??

Gość Matek87
Czy mogę liczyć na wypowiedzi??

Gość Pazzurek
Matek a spotkałeś kiedyś taką kobietę, która się tam nie depilowała? Jeśli tak, to jak wiele ich było? Bo to może być ciekawe zjawisko ;)Jakie odczucia miałeś po pieszczotach z nią? Było to przyjemne? A co do rozmów o tym to chyba na tym forum zaspokajasz swoje potrzeby pod tym względem, bo nie sądzę że powiedziałeś jakiejś kobiecie wprost że lubisz owłosienie łonowe. I nie jest moim celem tutaj w jakikolwiek sposób uderzyć w Ciebie i Twoje poglądy, bo o gustach się nie dyskutuje. Nie uważam też że Twoje upodobania są czymś złym. Po prostu interesuje mnie jak to odnosisz w życiu i w postępowaniu z kobietami. A skoro masz 23 lata to zapewne masz doświadczenie w tym aspekcie;) Pozdrawiam:)

Gość Matek87
Hej Pazzurku:) wiec zaczynając od początku. Czy spotkałem taką kobietę? - tak. Jak wiele? - 2. Jakie odczucia? - bardzo pozytywne, przynajmniej czułem coś wyjątkowego i niekomercyjnego. Włoski tam nie oznaczają zaniedbania to też same pieszczoty były bardzo miłe. Zaś odnosząc się do dalszej części Twojej wypowiedzi chciałbym zaznaczyć, iż byłem w stanie i jestem nadal powiedzieć wprost kobiecie że nie "lubię owłosienie łonowe". Nie jest to dla mnie odpowiedz w żaden sposób niekomfortowa. To prawda że w wieku 23 lat ma sie pewne doświadczenie jednak że dalsze rozwinięcie tego wątku na forum jest kwestią zbyt prywatną. A co do odnoszenia się wobec kobiet to zawsze darzyłem je szacunkiem. Pisząc tamten post i poszukując osoby o podobnym podejściu do tej że sprawy miałem na celu nawiązanie konwersacji nie zaś żartowania.

Gość On.xx
czy ktoś popiera jego podejście do sprawy??