Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butelka wody mineralnej

co macie w lodowce?

Polecane posty

otwieracie lodowke i co w niej jest? u mnie pol pudelka ramy kilka kosteczek fety i mineralka. leje jak z cebra i nie mam nawet wyjsc jak na zakupy;-(

Gość a ja mam tak:
mieso mielone, papryka, salatka ryzowa z surimi, deser z galaretka i bita smietana, sok zurawinowy, pomidory, szszypiorek, ser gecki do salatek, ogorek swiezy, flore, smietane, wczorajszy kebab i kilka innych rzeczy. pogoda sliczna i czekam az synek sie obudzi i idziemy na trawce posiedziec :)

a ja mam jeszcze pol czerstwej bagietki

na dole warzywka, jogurt mały naturlany, jajeczka na górze, garnek z gołąbkami, ser żółty w plastrach, na dole keczup i mleko 2%, a i koncentrat pomidorowy ;)

Gość 222222
3 serki danio, resztka wczorajszego sosu do spaghetti, buraczki, zamrożone 2 filety z kurczaka, sok pomarańczowy, rzodkiewki, pomidory, 2 jogurty, majonez, keczup, musztarda, mozzarella, ser żółty, jajka (6), cytryny, łosoś wędzony, bita śmietana w sprayu, sos czekoladowy, mleko - tyle. :) a, i obiad dzisiejszy już zrobiony - łazanki z brokułami :)

o rety chyba mialyscie wszystkie piatki na egzaminach ustnych bo potraficie super pisac duzo o niczym i w bezsensownym temacie :) gratuluje :) ja nie wiem co mam w lodowce ale wiele tego nei ma :D

Gość a u mnie w lodówce
gonią się pingwiny:) czas na zakupy!

Gość a ja mam tak:
skoro temat bez sensu to po co tu wchodzisz ? czy zawsze wszystko musi byc konkretne i nie glupie ? a skoro nie wiesz nawet co masz w lodowce to kiepsko z twoja pamiecia :O

Resztkę kukurydzy w puszce, ketchup, masło, jajka, serek z ziołami, szynkę, małą butelkę Nestea:) i 3 jogurty

Gość garfieldowa
Nie wiem, czy wszystko wymienię z głowy:-p Na pewno jest trochę smalcu w miseczce, kilka cielęcych serdelków, kawałek kabanosa, kawałek pieczonego kurczaka na dziś na obiad, ser żółty, twarożek Piątnicy ze szczypiorkiem, masło, Rama, jajka, dżem, musztarda, keczup, oliwki, buliony w kostce, śliwki suszone, kilka cebul, czosnek w zalewie chili, pół kartonu mleka (ale chyba już do wylania :-p), kwas chlebowy produkcji męża i pewnie jeszcze jakieś drobiazgi. Z głodu bym nie umarła;-) Generalnie mam też sporo zapasów w szafce - kasza gryczana i jęczmienna, makaron, ryż, fasola w puszce, tuńczyk w puszce...

2 mleka, szynka z kotla, szynka staropolska, ser zolty chedar, picalili, adwokat :P sok z owocow lesnych, jajko - jedno! :D smarowidlo, marchewka, cebula, brokuly, kalafior, kapusta savoy, serek phipadelphia - czy jak to sie tam pisze :P taki ze szczypiorem, zloty ementaler, jogurty truskawkowe i malinowe, majonez, keczup, maggi, sos ostry nandos i sok z cytryny :)

leje u Ciebie? a gdzie mieszkasz? u mnie taki upal, ze nie da sie oddychac :( a w zamrazalce mam: lody, filet z kurczaka, filety rybne, paluszki rybne, frytki, jakis lod wodny na patyku :P i udka kurze :P wczoraj robilam zakupy :)

Gość chino
littlesensitive, twoja lodówka najbardziej mnie zainteresowała, u mnie pustki, wybieram się w odwiedziny ;)

Gość Widać,że Wam się nudzi
co ten temat ma wspólnego z cafe: ciąża,poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci? Stuknij się w ten swój pusty łeb autorko tego postu (jeśli go jeszcze masz na karku buahaha)!!! Jesteś prosta jak krowi ogon:(

mleko, kilka rodzajów dżemu, trochę leków (które trzeba przechowywać w lodówce), obiad dla męża z wczoraj (do odgrzania) kilka jogurtów dla dzieci, margaryna, wszelkie musztardy, majonezy kethupy i inne sosy, ocet :D, słoik ogórków no i to chyba tyle...

kornelkowa mama wlasnie mi przypomnialas, ze musze kupic ogorki konserwowe :) robie jutro pyyyszna salatke z kury smazonej w przyprawie gyros, ryzu, keczupu, majonezu :P kapusty, OGORKOW ;) i cebuli :)

Gość a u mnie hmmm
jogurty masło sledzie w śmietanie brokuły ketchup,musztarda,sos czosnkowy warzywa poł bitelki wina :P ser żółty i biały szynka parówki i sloiki z ogorkami i papryką :)

Gość a u mnie hmmm
ta sałatka nazywa sie Gyros :) i jest moją ulubioną :P

Gość U mnie w lodówce jest
tylko zgnity biały ser:)

Gość a u mnie hmmm
moja mam robiła kiedys ta sałatkę z zupek nawet nawet a ja wczoraj jadłam pyszny obiad u mojej bratowej żeberka pieczone w rękawie z kapustą kiszoną rewelacja POLECAM :)

Gość A ja szczerze polecam
żeberka pieczone w nogawce (ale koniecznie brudnej)!!! Takie pyszne,że palce liże się pięć godzin.

Gość a u mnie hmmm
jak nie wiesz co to jest rękaw do pieczenia to sie nie udzielaj :)

hehe a u mnie (leniwej matki) dzisiaj porcja cielęciny z warzywami i ryżem z wczoraj dla męża i po sloiczkowym spagetti dla pociech :D:D:D Nie chciało mi się gotować :P Nie no w zasadzie mi się chciało. Miały być kotlety ale tak kolo południa odkryłam ze nikt wczoraj mięsa z zamrażalnika nie wyjął :P Jakoś mnie to nie zmartwiło :P Mańka już od kilku dni wyczaiła "bejbibową zupę" w szafce i nudzi o nią więc jak się dowiedziała ze dziś dostanie to big radocha :D:D:D, a Kornel zje wszystko, byleby tylko mógł popić :)

Gość No to ja też się udzielę
i polecę Wam żeberka pieczone w majtkach (ale czystych nie brudnych:))

Gość kornelkowa ale
ty jestes nudna , jak flaki z olejem. Nie pisze , ze glupia tylko nudna.

Gość butelka wody mineralnej222
mieszkam w okolicach koszalina ja ta saletke z makaronem zupek chinskich czesto pozeram, ogolnie uwielbiam salatki, maz juz wraca z pracy i pojedziemy na jakies zakupy.. wlasnie dojadam moje kawaleczki fety, kupilam ta nowa patricos z ziolami srodziemnomorskimi, odradzam bo nie jest taki super pyszny

Gość A ja mam od zajebania zarcia
W zamrażalce 3 kurczaki:classic_cool: w lodowce:keczup,musztarda,dżem,maslo,napoje(u mnie za oknem 30stopni:( ),wędlina:baleron,krakowska,poledwica. smietana,mleko,kilogram papryki,kalafior,pieczarki,jablka,gruszki,ser gouda,salami,wedzony,winogrono:p itd

Gość A ja mam od zajebania zarcia
a no i oliwa z oliwek,olej,salata,kapusta pekinska