Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfdfbf

Mieszkanie

Polecane posty

Gość jak macie podpisaną umowę
to macie tam też czas wypowiedzenia i wystarczy, że właściciel się do tego dostosuje i nic nie musi. Sam dostanie jakiś ekwiwalent za dom, niekoniecznie wystarczająco wysoki by ten dom "zwróciło", wiem bo babcia mojego męża dostała grosze za dom i działkę, który zburzono w celu wybudowania obwodnicy miasta. A wy musicie poszukać sobie jakiegoś lokum, po prostu utopiliście pieniądze w remoncie.

Gość pittka
takie pytanie mogła zadać tylko osoba z Poznania. hehe... to nie twój dom więc musisz sie wyprowadzic i nic ci sie nie nalezy. własciciel ma prowo wymówic ci mieszkanie miesiąc przed wyburzeniem, a ty masz sie dostosować inaczej wyburza cie raziem z domem. a ostatnio jak jechałam Bułgarską to się zastanawialam co zrobia z dwupasmówką co sie w zwykła uliczke przed stadionem zmienia :)

Gość p p p p p p p p p p p p
''..............kogos nie stac na kikaset tysiecy...." to sie bierze kredyt!! malo kogo teraz stac!! jesli jest taka sytuacja to masz kilka miesiecy by sobie cos znalezc!! poza tym mozesz zapytac wlasciciela czy ci wroci troche kosztow poniesionych za remont bo NIE wiedzielas ze taka sytuacja bedzie....TO TYLE.

Gość p p p p p p p p p p p p
do cwela........ jak sie nie ma to sie bierze i splaca gowniarzu zasrany!! jak sie nie ma gdzie zyc....najlepiej po czyjejs dupie sie slizgac i patrzec gdzie mozna kogos wyruchac.....jak autorka!!

Gość sdfsdfgt
Skontaktowałam sie z prawnikiem wstepnie dowiedziałam sie juz , ze mieszkanie inne musze miec zapewnione. Nalezy sie w 100%. dziekuje ty , ktorzy probowali normalnie sie wypowiedziec. Pozdrawiam :)