Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuś83

podnosi na mnie rękę

Polecane posty

Gość kap kap płyną łzy
Mam spaczona psychikę, mam obsesje na punkcie dominacji i uciekam od mężczyzn których nie da się podporządkować. to przykre :O

Gość kap kap płyną łzy
cizia_mizia_dyzia kap kap płyną łzy zazdroscisz co? taa, szalenie, zawsze chciałem,żeby mnie kobieta lała ;) naprawdę wierzysz w to co piszesz? swoją drogą, umiejętność czytania ze zrozumieniem nie zabija, zaryzykuj i nie pisz do mnie jak do panienki :classic_cool:

Gość halama12345
Autorko, nie sluchaj rad, on Ciebie już złamał, czegokolwiek nie zrobisz nie zmienisz go i jego stosunku do Ciebie, jeśli raz na coś pozwolilaś nie wyplewisz już tego nigdy - albo i wyplewisz, ale po co marnować czas i energię na faceta który kto wie, pewnego dnia wróci do starych przyzwyczajeń gdy nieco upuścisz fason ? Możesz zamienić się teraz w niezależną kobietę, zakładać wyzywającę stroje i malować się co dzień rano, możesz nawet wzbudzić zazdrość w nim flirtując z jego kolegą, możesz być lepsza w łóżku i możesz przestań go niańczyć, możesz być znów KOBIETĄ a nie opiekunką będącą zobowiązaną do usługiwania mu. Możesz być pewna siebie i pociągająca, a on może zmienić stosunek. Ale czy to bedziesz wtedy Ty ?

Gość Martuś83
Halama - nie wiem,czy potrafię...muszę zebrać wqszyskie sily ale nie fdo kończ będę sobą:(

Facet, który podnosi rękę na kobietę nie jest facetem

Gość cizia_mizia_dyzia
kap kap plyna lzy jestes mezczyzna????:D :D po tym twoim nicku i typie rozmowy trudno wyczuc w tobie mezczyzne :O, nie chce obrazac :D poza tym rozmowy w takim gronie, na taki temat? no gratuluje zainteresowan i poziomu-m e z c z y z n o :D nie wierze ze jestes mezczyna, ale to ty obralas sobie cel w tej rozmowie :D :Dhahaha...........................mezczyzna :)

Gość halama12345
halama,bo widzisz najlepsza obrona wcale nie jest atak.A Ty tak robisz jak widze.To przykre ale nie wypracujesz sobie tym szacunku,a jedynie mozesz zastraszyc.Z facetem jak z dzieckiem Wszyscy o tym wiemy. Wiem, że moje zachowanie jest nieco prymitywne, są osoby które nie krzycząć i nie bijąc wytwarzają wokół siebie pewną aurę która informuje innych co wolno, a czego nie wolno. Zazdroszczę, bo ja tak nie potrafię i muszę o to walczyć. W mojej rodzinie mam obraz kobiety podległej mężczyźnie, moja mama jest całkowicie zależna od taty, nie pracuje i liczy się z jego zdaniem, zawsze była dla mnie ANTYautorytetem w tej kwestii a stereotyp kobiety zależnej, jest czymś od czego chce uciec odkąd pamiętam...

Gość halama12345
Martuś właśnie o to chodzi, że to byłaby maska, a w masce nie idzie chodzić cały czas... niestety.

"zazdroscisz co? tez bys chciala tak z milosci i zabawy dostac klapsiorka w pupcie, ano, musisz sie zmienic,moze wtedy zasluzysz , on robi to naprwade smiesznie, i napewno nie z nerwow -bo przypuszczam ze to sobie pomyslalas, hahahha dobra jestes zmien sie dziewczyno, popracuj nad soba a tez ci sie ulozy! " wiesz osobiscie jak widze,ze facet swoja laske siarczyscie klepie po dupie w mojej czy innych jeszcze obecnosci to mnie zbiera na wymioty.W sypialni to sobie moze na Ciebie i kupke zrobic jak nie widze to fajno;) na marginesie.tak smiesznie to zrobil,ze az Cie dosyc mocno zabolalo.Jesli to figle w lozku to daruj sobie takie ciekawostki,bo ludzi to zwyczajnie nie interesuje.

Gość kap kap płyną łzy
cizia_mizia_dyzia kap kap plyna lzy jestes mezczyzna???? po tym twoim nicku i typie rozmowy trudno wyczuc w tobie mezczyzne , nie chce obrazac tylko idiotka zasugerowałaby się nickiem :D kafe jest dla wszystkich, nie tylko dla takich uposledzonych jednostek jak ty, nie chce obrażać :classic_cool: aaa juz rozumiem, jakbym, cie od kurew zwyzywał, to pewnie byłbym bardziej wiarygodny, wybac, ale cie rozczaruje, od tego masz swojego "mezczyzne", co cie po doopie leje :D

"Zazdroszczę, bo ja tak nie potrafię i muszę o to walczyć. W mojej rodzinie mam obraz kobiety podległej mężczyźnie, moja mama jest całkowicie zależna od taty, nie pracuje i liczy się z jego zdaniem, zawsze była dla mnie ANTYautorytetem w tej kwestii a stereotyp kobiety zależnej, jest czymś od czego chce uciec odkąd pamiętam..." kazdy potrafi.Tylko trudno jest nad tym pracowac osobom takim jak my.

Gość halama12345
co to znaczy ''takim jak my'' ?

Gość cizia_mizia_dyzia
Coco de Bata a co ty sie tak wtryniasz w moja rozmowe z kims?? nieladnie, juz wychodza wady ktore powinnas naprawiac aby i tobie sie w zyciu prywatnym ulozylo oj laski laski, zazdroscicie az z uszu wam leci!!!! najezdzacie, wymyslacie, naciagacie z ta pupa, ale tak to jest ze z zazdrosci rozne glupoty i zlosc sie glowy trzyma pozdrawiam was serdecznie i zycze aby i wam sie ulozylo :) Martus tobie przedewszystkim, zapytaj go czy cie kocha a nie sluchaj tych 100000 roznych, przeroznych rad bo ci glowa peknie!!i nie skreslaj go bo na ciebie reke podniosl, moze ma problemy osobiste, moze cos zlego sie w pracy dzieje glupie pindy z premedytacja i slina na ustach by kazdy zwiazek rozpindolily!!

takim ludziom ze spaczona psychika.Sa ludzie,ktorzy sa raczej oprawcami jak np.Ty(bez obrazy ale tak jest) i facet autorki,a sa ludzie,ktorzy maja spaczona psyche w inna strone sa ofiarami(jak ja czy autorka).Takim ludziom potrzebna jest terapia,bo ofiara zawsze bedzie dobierac sobie partnera/partnerke oprawce.Tak sa ci ludzie psychicznie uwarunkowani.Jedno nie moze zyc bez drugiego,a zwiazek jest na odleglosc toksyczny.Jak narkotyk.I trudno jest z czegos takiego wyjsc.

Gość kap kap płyną łzy
oj laski laski, zazdroscicie az z uszu wam leci!!!! myslisz, że one też by chciały być bite po doopsku aż do bólu? ;) śmiem wątpić

Gość halama12345
Oprawca to czesto ofiara, tyle ze na innym polu...

"cizia_mizia_dyzia " jak narazie to wychodzi tylko Twoja arogancja:) nie wiem po co ciagle podkreslasz,ze innym kobietom na tym topiku sie nie uklada skoro zadna sie nie zalila oprocz autorki.Jak juz pisalamjestem szczesliwa.Kiedys tak nie bylo dlatego mam tu tyle do powiedzenia.Dlatego bardzo zal mi autorki.Wypisujesz w wiekszosci takie rzeczy z ktorymi nigdy sie nie zgodze.Dlam mnie to kosmos co Ty wypisujesz.Mozesz jej tylko zaszkodzic swoimi pogladami,bo prawda niestety jest po mojej stronie.Nie dziw sie,ze sie scieramy.

halama owszem zgadzam sie wszyscy ludzie ktorzy maja spaczona psychike to sa ofiary.Ale wlasnie tak sie mowi,ze jedno jest oprawca a drugie ofiara.I to sie tyczy przemocy i fizycznej i psychicznej.Takim ludziom potrzebna jest poprostu terapia i najlepiej zycie z partnerem,ktory ma zdrowa psyche.

Gość cizia_mizia_dyzia
nie leje po duuupsku a klepie po pupci moje drogie kolezanki i "koledzy":D,wiem to za ladnie dla was brzmi :P a ty moja droga kolego:D --nieladnie--" idiotka, uposledzona jednostka, i ze niby mnie nie bedziesz o k..rew wyzywal", no i prosze , oto przyklad prawdziwego kulturalnego mezczyzny, ktory sie takimi zwyklymi rzeczymi AZ TAAAK przejal, to co by bylo gdybym stala kolo niego :O az strach sie bac, ajajajajaj, nieladnie panie kap kap :D,przypuszczam ze masz niewiele lat :O nielubie sie klucic i wyzywac innych, to nie w moim stylu, i do niczego dobrego nie prowadzi, ale wiekszosc tutaj to poprostu zenada :O, wiec nie dziwne ze sie w zyciu nie uklada :O

Gość halama12345
cizia-mizia-dyzia bardzo mądrą z ciebie kobietka! elokwentna i na pierwszy rzut oka widać, że reprezentujesz sobą wysoką kulturę osobistą. Zgaduje również ze poziom twojego wykształcenia jest zadowalający, a powiedziałabym, że nawet wysoki! co widać po składni i budowie zdań ! Zupełnie nie wiem dlaczego inni się ciebie czepiają! Tożto ''inteligjentna'' kobieta jest !!!

Gość kap kap płyną łzy
"dostalam po pupie, fakt, nawet mocno" faktycznie nie leje cie po doopie :D:D:D:D "a ty moja droga kolego" to już rozumiem skąd te infantylne teksty ;) nie nadinterpretowywuj moich wypowiedzi, mam gdzieś czy cię leje czy nie, ale z tego co widzę, to faceta na forum "poznajesz" po tym jak klnie na kobiety, brawo za intelekt :) "nielubie się kłucic" a ja lubię jak sie do mnie pisze bez błędów analfabetko :classic_cool:

Gość cizia_mizia_dyzia
"Coco de Bata "cizia_mizia_dyzia " jak narazie to wychodzi tylko Twoja arogancja nie wiem po co ciagle podkreslasz,ze innym kobietom na tym topiku sie nie uklada skoro zadna sie nie zalila oprocz autorki." bo takie sa moje doswiadczenia, tak bylam nauczona i tak wszystko sie u mnie dzialo, wiec dlaczego to negujesz?bylam zawsze taka sama i nie maialam problemow z facetami, moze brzmi to arogancko, ale musze tak napisac zeby bylo latwiej to zrozumiec, jak widac to chyba inni sa bardziej aroganncy wyciagajac slowa ze zdania i przekrecajac je na swoj sposob. poza tym charakter(zachowanie) kobiety dostosowuje sie do charakteru mezczyzny i odwrotnie,nigdy nie bedzie tak ze dopasujesz obojetnie jaka kobiete z obojetnie jakim mezczyzna, i tu jest problem.Dlatego dochodzi do dziwnych sytuacji.

Gość kap kap płyną łzy
halama 🌼:D pięknie, lepiej bym tego nie ujął :D

Gość kap kap płyną łzy
cizia_mizia_dyzia tak byłam nauczona to chyba sie nie bardzo przykładałaś do nauki ;)

ja juz lece bo musze cos zrobic,a i temat widze tez sie juz wyczerpal. halama zycze wytrwalosci i zapalu do pracy nad soba:) bardzo sie ciesze,ze przyznalas racje mimo,ze chodzilo tu o twoje negatywne zachowanie. kap kap mam nadzieje,ze sie nie gniewasz.Moja wina:Pnie czytalam uwaznie wszystkich Twoich wypowiedzi i pomylilam Cie rowniez z wypowiedzialmi pani CIZI MIZI DYZI:P sorka

Gość cizia_mizia_dyzia
kap kap płyną łzy no i pewnie zgadlam , twierdzac ze masz malo lat :( nauczysz sie jeszcze wiele z czasem :) a jak narazie to odnosnie bledu "droga kolego" zrobilam go specjalnie, myslalam ez sie domyslisz, no ale sie przeliczylam :D bo czy ty naprawde jestes mezczyzna?? hmm....watpiaca sprawa, wiec napisalam "droga" ;) teraz juz mam nadzieje rozumiesz , bo niebardzo mam czas na dalsze tlumaczenia :) zmykam gotowac obiadek dla mezunia, mojego kochanego :) kap kap babo, nie przejmuj sie , znajdziesz i ty swojego amorka :P

Gość kap kap płyną łzy
Coco de Bata no pewnie,że nie :) miłego popołudnia 🖐️