Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bernhart

Podobieśtwo, fonzerelli Dreaming

Polecane posty

Gość Bernhart

Hey kiedys słyszałem fajny kawałekw klubie i nie moge na niego nigdzie trafić. Wydaje mi sie ze jest to trance...wpadłem jedynie ostatnio na coś co do złudzenia przypominało tamtem kawałek:) ale okazało sie jednak ze to nie to...w tym utworze któego szukam jest podobny motyw, szczególnie początek utworu do którego wrzuce link przypomina mi motyw pojawiający sie w tatmtym pare razy;) JEśli komuś z tym skojarzyłby sie jakiś inny utwór to prosze wrzućcie linka albo napiszcze tytuł i wykonawce;)

Gość Bernhart
Bardzo prosze o pomoc będe wdzieczny ;) tamten utwór ktorego szukam jest naprawde ładny i na pewno ktoś z Was go zna;)

Gość ja wiem :)
o to chodzilo??

Gość Bernhart
Dzięki za odpowiedz ale któy z tych 4 utworów właściwie przypomina Ci ten z linka ode mnie? Niestety to nie to:(

Gość Bernhart
Przepraszam nie z 4 a z trzech;)

Gość Bernhart
Nie to też niestety nie to:( Ale też ładne...w tamtym ogólnie wydaje mi sie że byłobardzo mało wocalu o ile wcale go nie było ale nie chce błędnie naprowadzić, bo moze troche jakiegos było...ale myśle że wtedy pewnie jakies słowa by mi wpadły żeby wg nich szukać...

Gość Bernhart
Na jakieś forum musze sie widać typowo w tym temacie zapisać;)...no ale moze akurat ktoś z Was kto wie, zaglądne tu jeszcze;)