Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shatter

Możliwa jeszcze ciąża?

Polecane posty

Gość Shatter

Witam Mam dzis 31 dzien cyklu i nie dostalam jeszcze miesiaczki (mam wielka nadzieje ze jej nie dostane). Czy mozliwe ze jestem jednak w ciąży mimo ze dzis spadla mi temp do 36,6, a przez ostatnie pare dni byla od 36,7-36,9??

Gość Margot81
Na tym etapie jeszcze wcześnie, żeby wyrokować, ale czemu nie zrobisz testu?

Gość Shatter
Zrobilam dzis test ale wyszedl negatywny. Niestety nie mam regularnych cykli i nie wiem kiedy nastapi teraz miesiaczka, czy mi sie juz spoznia czy jeszcze mam troche czasu i test za wczesnie zrobilam.

Ja myślę że niestety nie jesteś w ciąży. Ja też tak miałam w którymś cyklu starań. Dzzień po spadku temperatury dostałam okres.

Gość Shatter
Przykro by mi bylo starsznie bo staramy sie juz 9 miesiacy :(

Gość chyba 1 dzien kolejnego cyklu
ale nie jest to jakis drastyczny spadek temeperatury... ja dzis mam w sluzie wmieszana krew i bole typowo menstruacyjne, wczoraj byl 29 dzien cyklu, test wyszedl negatywnie, moje cykle trwaja od 28 do 37 dni!!!! a temeprature dzis rano nadal mialam 37.4C.... jesli ten dzisiejszy sluz z krwia sie nie zmieni w zwyczajana krew @ to bede powtarzac test ja proponuje Ci zrobic test ponownie za kilka dni jesli masz cykle nieregularne to moze jeszcze za wczesnie na test :)

Gość shatter
Zrobie sobie test znowu za pare dni. U ciebie z tem 37,4 jest wieksze prawdopodobienstwo ciazy niz u mnie. Trzymam mocno za ciebie kciuki! :)