Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana problemem

WIELKI PROBLEM!

Polecane posty

Gość zalamana problemem

witam, mam dosc duzy problem i wlasciwie nie wiem jak go juz rozwiacac... moze wy mi cos poradzicie... W skrocie- studiuje zaocznie i zajmuje sie dzieckiem Moje studia sa platne i zawsze oplacalam je ze stypendium socjalnego ktore mi przyznawano na uczelni bo z meza dochodow nie stac by nas bylo;/ wnioski o to stypendium sklada sie do 20 pazdziernika a mnie niestety z powodu nie oplacenia wakacyjnego skreslono 30 wrzesnia;/ niestety rozwiazywanie tej sytuacji trwalo tak dlugo ze przywrocono mnie dopiero w listopadzie a o stypendium juz nie bylo mowy;/ wiec niestety ale nie moglam placic czesnego i czekalam do marca zeby zlozyc nowy wniosek przy czym w styczniu znow mnie skreslono z powodu nie placenia czesnego;/ sytuacje rozwiazuje do teraz bo prosa o umozenie zostala odrzucona, zgodzono sie w koncu na rozlozenie na raty i tu znow problem z tym stypendium bo po prosbach zgodzili sie powolac jeszce raz komisje... zeby mi je przyznac, choc termin minol i byla juz szczesliwa ze wszystko sie wyjasnia a dzis zdzwonia do mnie z dziekanatu ze nie moga mnie przywrocic bo noe oddalam indeksu w kwietniu- natomias ja tego indeksu nie moglam w styczniu odebrac bo mnie skreslono z listy... egzaminy pisemne pozdawalam na krzywy ryj ale 3 ustne niestety nie bo mnie nie wpuszczono bez dokumentacji;/ powinnam w czerwcu konczyc te studia ale niestety jeszcze mnie nie przywrocili i mam nie zaliczone 3 przedmioty z powodow formalnych, poki ich nie zalicze to nie wpisza mnie na liste a zaliczyc nie moge bez indeksu;/ Nie mam juz sily nie wspomne ze zaleglosci to 5000 zl;/ ( z czego 2 tys za 2 reaktywacje) Mam wyjscie 1. dalej walczyc na co nie mam sily i wyczarowac skads 2,5 tys bo jak juz dostane to stypendium to bedzie lacznie 2,5 ty a zeleglosci to 5tys 2. przeniesc sie na inna uczelnie przy czym bede znow musiala zaczynac od 3 roku;/ Co wy byscie zrobili bo ja juz jestem zalamana:/

Gość zalamana problemem
podnosze

Gość zalamana problemem
prosze o rade!

Gość zalamana problemem
upupup

Gość zalamana problemem
tyle tylko ze ja juz na serio nie mam sily to juz trwa ponad 6 miesiecy i w dodatku baba w dziekanacie z ktora wszystko musze zalatwic z morda na okragla na kazdego! Juz mam dosc ponizania, traktowania jak smiecia i biedaka. Ludzie nie rozumieja ze skoro placilo sie regularnie przez 2 lata i nastepny rok nie to mozna miec jakies problemy...;/

Gość nanananna
pisz podania

Gość nanananna
to pewnie po jakimś czas komornik do ciebie przyjdzie

Gość nanananna
tak moi znajomi mieli

Gość nanananna
bo uczelnia będzie chciała kase

Gość ...........oj............
no, dokładnie. Tak czy tak będziesz musiała zapłacić to z czym im zalegasz a prywatne uczelnie mają to do siebie że zdzierają i to równo. Przykro mi ale czego nie zrobisz i tak będziesz musiała spłacić ten dług i płacić za kolejne czesne. Oblicz sobie co cię drożej wyniesie: spłacenie długu i opłacenie czesnego do końca studiów czu spłacenie długi i zapłata za 3 rok na innej uczelni.

Gość bllllllllleduhcius
nie płacisz i masz pretensje. może idz do pracy? dziecko to nie kula u nogi!

Gość ...........oj............
to ja proponuje to wszystko olac i zapisać się na te drugie studia startując od trzeciego roku

byłaś u dziekana od spraw studenckich? on ci może wiele załatwić? a czy to Państwowa czy prywatna uczelnia?

Gość zalamana problemem
prywatna, u pani dziekan juz bylam ;/

Gość bllllllllleduhcius
taa, nie mów że w ogóle pracy nie ma:/

Gość jaka durna baba
co za kurwiszon bllllllllle fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj :p