Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elżibieta...24

mam problem z facetem , nierozumiem go :( ZERWAĆ???

Polecane posty

On może a ty nie? I go jeszcze głaszczesz? Gdybym ja spotykała się z facetem raz na tydzień, dwa, to bym go chyba z łóżka, albo przynajmniej objęć nie wypuszczała. Ale prostak.

i uważasz, że on jest normalny ?? wierzysz, ze ktoś taki może się zmienić....chyba tylko na gorsze ;/

Gość kratownik
"ale on robi to przy mnie , potrafdi mi prosto w oczy powiedziec "ta czy ta jest bardzo ładna dziewczyna.." no wiec masz prosty obraz sytuacji. i do tego hipokryta, skoro zrobił Ci awanturę za spojrzenie na innego

Gość elżibieta...24
to jest tak ze gdy jestesmy sami gdzies np w domu to sie przytulamy rozmawiamy jest super , mówi mi ze niechce mnie stracic... jest czuły ...mówi ze kocha / ale gdy jestesmy w miejscach gdzie jest wiecej ludzi / nawet na zakupach to szuka wzrokiem "swieże mięso" i obserwuje , patrzy sie jak wygłodzony pies na kiełbaskę DOSŁOWNIE i zaczepia tekstami dodatkowo

Gość kratownik
no to czekaj jeszcze, aż "zaczepi jakieś mięsko" skutecznie i zmieni model. jak już wolisz, Twoje życie, Twoja sprawa. albo najlepiej poczytaj to, co sama pisałaś, i wyciągnij wnioski

Gość elżibieta...24
moze nie jest to jakis wielki problem , ale nieukrywam ze męczy mnie to , duzo o tym mysle , mam doła z tego powodu , wzielam z pracy kilka dni wolnego , zamykam sie w sobie , kolezaki mówią ze atakuje mnie depresja

Gość kei
dziwny gość. też lubię popatrzeć ale żeby jedną chwalić przy drugiej to przesada. będziesz się przy nim zapadać nieważne czy w końcu zdradzi.

Gość elżibieta...24
myslicie ze on by mnie zdradził ,??? tez o tym mysle ,

Gość kei
taa. on sprawia że czujesz się gorsza i brzydka i za jakiś czas taka się staniesz a on znajdzie ładniejszą.

Gość elżibieta...24
a dlaczego twierdzisz ze stane sie gorsza i on znajdzie lepszą ??????????? nie kopie się leżącego !!!!!!

Gość kei
bo uwierzysz w kłamstwo powtórzone 1000 razy przez chłopaka, osobę kompetentną w sprawach damskiej urody i przestaniesz o siebie dbać. po kij masz o siebie dbać gdy i tak jesteś gorsza od kelnerki. ww to tylko jeden z możliwych scenariuszy

Gość elżibieta...24
rozumiem , ale dbam o siebie bardzo. niewiem jak do niego przemówic aby sie poprawil w zachowaniu

Gość seesaw
jak dla mnie Twój facet jest dziecinny.. niedowartościowany? ja bym z nim nie była. na pewno.

Gość kei
wszystkie rady już padły. zerwij od razu albo rób to samo dopóki nie zerwiecie z nadmiaru jego fochów i awantur.

Gość elżibieta...24
ogolnie to mój facet nalezy do miłych osób , na poczatku zwiazku był miły i jak jestesmy sami to tez jest miły, nalezy do przystojnych ...ale gdy gdzies wychodzimy on tez jest miły ale dla innych dziewczyn , sam zagaduje do obcych lasek .. MAM tego dosyc , ale sobie tak myśle skoro on ma powodzenie i dziewczyny lecą na niego a on na nie , to dlaczego mnie niezostawi i niepojdzie do lepszej ładniejszej ????

Gość elżibieta...24
wiem ze to nie jest najwazniejsze ale wiele osob / moich znajomych i obcych , twierdzi ze mój facet jest bardzo przystojny , ładny

Gość elżibieta...24
skoro jest taki pewny siebie i mógłby miec laske jak lalka barbi , to dlaczego mnie niezostawi?? oto jest pytanie

Gość czorny
dziwny typ faktycznie i do tego wg mnie kiepski podrywacz spokojnie jak mu ktos kiedys dosadnie powie zeby zają sie swoją (Tobą) dziewczyną może zauważy że wcale nie jest taki super sory że go troche obrażam ale tak sobie go wyobrażam zawłasza też po tym jak napisałas ze podchodzi kelnerka rumieni sie czerwienie po czym na siłe rzuca jakis tekst

Gość elżibieta...24
ale wlasnie napisalam wyzej ze moj facet nalezy do pewnych siebie , mysli ze moze miec kazdą , jest bardzo przystojny i przemiły dla dziewczyn , czesto sie do nich usmiecha , a jednak mnie nie rzuci? DLACZEGO??? to mnie dziwi , a wiem ze stac go na żywą lale barbi

Gość elżibieta...24
jest pewny siebie , komunikatywny rozmowny przemiły żartobliwy ... ale tak jakby na sile domagał sie od otoczenia dzeiwczyn akceptacji i adoracji , ma potrzebe bycia w centrum uwagi w gronie dziewczyn , a gdy on wie ze na niego patrza jest wtedy caly w skowronkach .. TO DLACZEGO NIEZMIENI MNIE NA LEPSZY MODEL JUZ TERAZ????

Gość czorny
wiesz co nie wiem nie znam go... ostatnio poznałem pewnego kolesia tzn poznalem czesc czesc wiecej sie o nim nasluchalem też jest bardzo pewny siebie podbija do każdej na ulicy wszędzie dziewczyna na spotkaniu popatrzyla sie na niego a on juz myslał ze jej sie podoba ogólnie dziewczyny patrza sie na niego i sie uśmiachaja tylko że z niego a nie do niego

Gość czorny
bo facet ma kompleksy Ty zreszta widze też

Gość elżibieta...24
NIE MA kompleksów , móglby miec każdą laskę. serio!!

Gość czorny
sama pisałas że szuka akceptacji w oczach kobiet wiec może jednak nie do knca jest tak pewny jak Tobie sie wydaje

Gość czorny
a rozmawialas z nim o tym że to Ci przeszkadza jak zachowuje sie wobec innych dzoewczyn?

Gość kratownik
masz strasznie dziwne podejście do sprawy. To, ze mógłby odejsc do kogoś innego, a tego nei robi, to argument przemawiajacy na jego korzysć? na plus? dla mnie to jest całkowicie normalne W ZWIAZKU. tylko, ze jeśli już teraz się ogląda za innymi, to w końcu to zrobi. zwlaszcza, ze mówiłaś ze z nim rozmawiałaś, i nic to nie dało

Gość elżibieta...24
rozmawialam z nim , to najpierw powiedzial ze mi sie wydaje , a pózniej powiedzial ze przeprasza i wie ze niepowinien , ale to sie powtarza , nie ma u niego poprawy , kiedys mi powiedzial ze lubi patrzec na makijaz dziewczyn

Gość czorny
nie wiem albo facet robi to faktycznie nieswiadomie tzn nie uwaza tego za coś złego, albo to cwaniaczek ktory naprawde jest przystojny i pewny siebie jak twierdzisz może miec każdą ktory sie po prostu Tobą bawi

Gość elżibieta...24
bawi sie mną ? calkiem mozliwe , ale skoro mógłby /ma wielkie szanse , pobawic sie wiele ładniejsza laską, to dlaczego mnie niezostawi.. mógłby mnie zamienic na lepszy model

Gość czorny
jeżeli faktycznie sie toba bawi czego Ci oczywiscie nie życze to nie martw sie w końcu to zrobi a swoja drogą dziewczyno jeżeli Ty w roxzmowach z nim co drugie zdanie tak jak tutaj co drugi post powtarzasz wkółko ze moze miec lepsza i czemu Cie nie zostawi to sory ale ja na jego miejscu dawno bym to zrobił i to wcale nie ze względu na to że może miec lepsza