Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Muse

Start !!!!!DIETA DUKANA dzien 1..:)

Polecane posty

Witam Wszystkich, Dzis rozpoczelam diete DUKANA,jesli sa dziewczyny ,ktore mialyby ochote sie przylaczyc to serdecznie zapraszam. startuje od : Wzrost: 160 cm Waga na dzien dzisiejszy pokazuje :76 kg(tydzien temu bylo 78) BMI..prawie 30 szkoda gadac:( do zwalenia 20 kg ... Moja najwieksza zmora jest wielgachny brzuszysko i niestety uda..jakos bardzoo nieproporcjonalnie u mnie to wszystko sie rozlozylo,diete rozpoczynam z moim facetem ,ktory przy wzroscie 199cm ma 130 kg wiec tez ok 30 kg do utraty. Dzis zjadlam. 2 jajja na twardo + dwa plastry lososia wedzonego-sniadanie 5 plasterkow organicznej poledwicy+2 korniszony wlasnej roboty 2 litry wody z plasterkiem cytryn w butelce za mna + jedna mala czarna.. Teraz uciekam na basen na godzinke..Obiadokolacje planuje ok 20 i to na dzisiej tyle. Zapraszam panie .

Gość wrozka z tiramisu
76kg!!!!!!! wzrost 160!!!!! SZOK!!!!!! jak moglas dopuscic sie takiego stanu??? Jak ja mialam 56 przy tym samym wzroscie to chudlam do 51!!! powodzenia!!:-)

Gość inzynierka__ajj
hej..jaki zbieg okolicznosci.ja rowniez 1 dzien na tej diecie :) mam 168cm i waze 63kg. zjadlam dzis 2 serki wiejskie i tunczyka+ 2 kawki i woda!!! DAMY rade:) chce zrzucic okolo 9-10kg