Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgbgbgbgb

na kogo będziecie głosować, ankieta

Polecane posty

Gość zaraz tam
rubud - według czyich sondazy? twoich? no chyba że jesteś ze wsi po podstawówce, to wiesz najlepiej :D

Gość Kaczyński zdecydowanie

Gość zaraz tam
tylko nie to - podaj mi jeden powód dlaczego warto głosować na Komorowskiego. Jeden, ale jakiś w miarę merytorycznie uzasadniony.

zaraz tam włącz sobie RM to tam usłyszysz to co chcesz, jaki to JK jest wspaniały bo tutaj tego nie usłyszysz, jakże mi przykro:( :D

Gość tylko nie to
Kilka dni temu słyszałam rozmowę starszej pani z koleżanką. Powiedziała, że będzie głosować na Kaczyńskiego bo on taki biedny bo stracił brata. No coment

tylko nie to dokładnie, wystarczy żałoba i litość nad kims żeby zostać prezydentem no nieźle, a później jak już zostanie, co jest mało prawdopodobne to będziemy się za niego wstydzić i to nie tylko Ci którzy go nie popierali ale również osoby głosujące na niego:D cała prawda

Gość tylko nie to
Ale ja nie powiedziałam, że będe głosować na Komorowskiego:) Ja jestem po prostu PRZECIWKO Kaczyńskiemu.

Gość zaraz tam
Kasiula1526 ---> ja nie potrzebuję słuchać RM, wystarczy, że interesuję się historią współczesną, historią PRL-u oraz historią po 1989 roku. Wystarczy, że potrafię łączyć pewne fakty i sprawy. Wystarczy, że potrafię myśleć. Nie uważam, że JK jest idealnym kandydatem, ale Komorowski to nieporozumienie! On będzie tylko dobrze wyglądał - czy naprawdę o to nam chodzi?

zaraz tam To powiedz mi z jakiego powodu mnie obrażasz, z tego że głosuję na Komorowskiego?? weź się zastanów trochę , każdy ma swoje zdanie

Gość ggggggggggghhhhhhhg
na każdego byle NIE na KOMOROWSKIEGO, szuja z niego nie z tej ziemi jak on nie daj boże zostanie prezydentem to wróci komuna

Gość tylko nie to
Prawda jest taka, że nie ma nikogo, kto mógłby godnie reprezentować nasz kraj. Ale wybór J.K to najgorsza rzecz jaka może się nam zdarzyć. Pamiętacie jak jeszcze 3 miesiące temu każdy mówił, że Kaczyński nie sprawdził sie w roli prezydenta? Jego brat będzie taki sam, możemy mu współczuć ale nie możemy z litości na niego głosować.

Oczywiscie, ze na Komorowskiego! Ludzie... oczywiscie idealy J.Kaczynskiego sa jakie sa i nie bede o tym dyskutowac ale sorry nie podoba mi sie gadanie o tym ze musi spelnic testament brata... czyli co, bierze nas nalitosc?? bo chociaz na L.Kaczynskiego nie glosowalam to oczywiscie serce peka nad ta tragedia i co... w zwiazku z tym musze glosowac na tego ktory chce uczcic pamiec tych co zgineli tragicznie?? nie uwaza Pani z eto troche przymus?? bo bede bez serca Polka jesli bede glosowala na kogos innego bo to znaczy ze zapominam o tej tragedii ze Smolenska??? Powinien dac sobie spokoj moim zdanie. A Polska i tak dlugo jeszcze nie bedzie Polska, niezaleznie od tego kto zostanie prezydentem.

Gość zaraz tam
Kasiula1526 ----> ja cie nie obrażam, ja probuje cie sprowokować do MYŚLENIA!!!!

Gość tylko nie to
Ja wybieram Napieralskiego:) Chociaż wiem że nie wygra.

Prawda jest taka że gdyby startował teraz LK to nie wygrałby w zyciu, ponieważ kazdy go krytykował. Więc dlaczego teraz po jego śmierci mamy uważać go za wybitnego prezydenta chciaż nim nie był. to jakaś parodia.

Gość zaraz tam
Czarrrna ---> nie popadaj w przesadę - to, że wspomniał o realizacji testamentu brata, to taka zbrodnia??? Innymi słowy - ta wypowiedź świadczy, że popiera poglądy zmarłego brata - nie wolno mu??? A poza tym - od rozpoczęcia oficjalnej kampanii - nie wspomniał NIC A NIC o zmarłym bracie (oczywiście ku rozczarowaniu ludzi z PO, którzy - zanim ktokolwiek się jeszcze odezwał - już rozdmuchali info, że PIS żeruje na tragedii smoleńskiej. A tu - oficjalna kampania i nic, PO-wcy muszą być niepocieszeni....)

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwrrr
ja głosuje na jarka ale tylko to z tego powodu że lepszy jarek niż zakłamany i fałszywy komorowski

"wspolnota, wspolpraca, jednosc" zygac sie chce! juz nie pamietacie jak sie swiat z nas smial?? K. cos spieprzy to bedzie zaraz, ze on dalej w zalobie i trzeba rozumiec...

wystarczy że robi z siebie ofiarę losu.. tylko wydaje mi się że w tej żałobie najbardziej pokrzywdzona została córka Pary prezydenckiej !!a nie JK

a te słowa rozśmieszyły mnie jak nie wiem "przyjaciele Rosjanie" Matko żal po prostu , jacy ludzie mogą być fałszywi

Gość zaraz tam
Kasiula1526 ---- ale bredzisz! Masz jakąś "miarę odczuwania tragedii po kimś najbliższym", że wiesz, kto bardziej cierpi? Obyś ty się nigdy nie przekonała, nie życzę ci tego. Szkoda słów, jesteś jednak pusta jak wydmuszka.

Ja nie jestem od tego żeby kogos oceniać, ale ja nie wierzę w cudowna przemianę JK sorryy ale to zbyt piękne żeby mogło stać się prawdziwym;/

Ja tu nie mówię o tym że JK nie przezywa, bo zdaję sobie z tego sprawę jak na niego to wpłynęło, z własnego doświadczenia... ale w przemiane jego to nie uwierzę NIGDY

Gość tylko nie to
Jarosław chce być ojcem narodu, jednak jako osoba samotna nie wie co to oznacza. Po drugie jego żoną będzie kto? Polska? Już był taki jeden co mówił że jego żoną jest jego kraj. Tylko nie miał kota, ale psa:/

Gość tylko nie to
Niestety nie można tutaj porozmawiać normalnie, ponieważ większość z was odbywa jakieś wycieczki osobiste. To miała być dyskusja na temat wyborów, a nie wzajemne obrażanie i wyzwiska.

Gość zaraz tam
tylko nie to ---->dyskryminujesz singli w tym kraju? nieładnie, jakiś taki niepostępowy/a jesteś... :D