Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgbgbgbgb

na kogo będziecie głosować, ankieta

Polecane posty

Gość AniaMM
Odszkodowania.... tylko szkoda ze nie z Unii... bo przeciez PO odrzucilo przystkie projkty...a teraz bewnie zaciagna kolejne dlugi, na kolejne pokolenia... taki wlasnie jest rzad PO

Gość marta33333
będą gigantyczne odszkodowania po 6 tys!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak juz zostanie prezydentem to i tego może nie być

Gość zaraz tam
"co a na Wawelu będą ich chować w smoczej jamie? bo koło Piłsudskiego wszyscy się nie zmieszczą " Dalej będziesz pluć na zwłoki, ty hieno cmentarna? Tobie na szczescie nie grozi pochówek na Wawelu, co najwyżej na kupie gnoju za stodołą!

taaaa już widzę jak każdy z powodzian dostaje po 6 tys :o.. jak dostaną 2oo zł to będzie luksus :P

AniaMM właśnie o to chodzi że mam swoje zdanie, a media raczej promują Kaczyńskiego, bo jaki on niby biedny po stracie brata. Owszem to jest jasne, ale kampania a żałoba to dwie inne sprawy i tego łączyć nie można!!! A Kaczyński jest tym głupszym bliźniakiem. Do Ś.P Lecha nie miałam zarzutów ale Jarosławowi mówię NIE!!! Patrzy tylko jak by tu żerować na stracie brata, zagłosują na niego słuchacze RM i tyle.. i niech nie opowiada głupot że musi spełnić testament brata bo to tylko pośmniewisko!!!!!! Ale każdy ma swoje zdanie na ten temat.

Gość ja na Komorowskiego
co do prywatyzacji to sobie sprwadź dane - PIS wyprzedało znacznie więcej niż PO państwowego majatku 0 tyle tyklo że kłamiąc w żywe oczy - że tego nie robi 0 no ale fakt niektórzy lubia byc okłamywani.

Gość nareszcie zrozumiliscie
Mam tylko żal do ludzi ktorzy kilka lat temu wybrali platforme nie dziwie sie tym słabo wyksztalconym bo ci łatwiej poddali się manipulacji ale ci tak zwani wykształceni czym sie pokierowali.Wiem że byli tam i nauczyciele i sluzba zdrowia i inni.Pytam się czy nie gryzie was teraz sumienie jeżeli jeszcze je macie, jak widzicie do czego doprowadzila platforma na czele z Tuskiem.Obawiam się ze Po wyrządziło Polsce nieodwracalne szkody, niestety.

[zgłoś do usunięcia]DnD taaaa już widzę jak każdy z powodzian dostaje po 6 tys .. jak dostaną 2oo zł to będzie luksus Słoneczko dostano po 200 zł tylko musza udowodnić ze są poszkodowani :P :D

Gość tylko jeden komentarz popisowy
mądry chłopak lub dziewczyna taką ma taktykę w I turze na Korwina a w drugiej na Mikke

Gość ja333
Tusk to powinien do Niemiec się wyprowadzić to by może kolejną nagrodę dostał od Angeli Merkel hehehe

Gość zaraz tam
Kasiula1526 ------------> w którym momencie kampanii J.K. żerował na tragicznej śmierci brata? Udowodnij!!!! Daj przykłąd!!!!! Powtarzasz tylko brednie wysrane przez szmatławce typu gazeta wyborcza!!!!! Masz jeszcze odrobine mózgu?

Weź mnie nie obrażaj, powiedziałam każdy ma swoje zzdanie!!MNIE tWOJE NIE OBCHODZI

wIDZĘ ŻE NIE MOŻNA tutaj się wypowiadać normalnie, bo zawsze znajdą się Ci którzy mają swoje zdanie.. obrażając innych

Powtarzam to jest moje zdanie. a prawda jest taka że gdyby nie tragiczna śmnierć Kaczyńskiego to nawet jeśli Jarek by startował to nikt by mu nie dał poparcia. ludzie opamietajcie się. Ale każdy zrobi jak uważa..

Gość zaraz tam
Kasiula1526 ------> ty nie masz żadnego zdania! pieprzsz, co pewnie gdzies zasłyszysz! Ale ok, wybierajcie sobie swojego Komora, zobaczycie jak wam zrobi dobrze! W sumie szkoda kogos takiego jak J.K. na prezydenta w kraju, gdzie są tacy bezmózgowcy jak Kasiula1526.

Gość zaraz tam
Kasiula1526 -----> to już wiem, że głupie z ciebie strasznie dziewczątko. Gdyby nie katastrofa to startowałby L.K. - nie wiedziałaś o tym?

Gość rubud
Same mongoły i mohery siedzą na kafeterii i głosują na Kaczkę. Bleee...

Nie jestem takim bezmózgowcem jak Ty i wiem o tym dobrze, podałam jedynie przykład.!!!! a L.K również by nie wygrał;D

Gość tylko nie to
Wszyscy tylko Jareczek i Jareczek. Ale jak Jareczek był premierem to żeście wszyscy na nim psy wieszali. Na premiera się nie nadawał to go chcecie na prezydenta???

dokładnie taka prwda. ale to cali Polacy . jak tylko jakaś tragedia to już na ołtarze wynoszą;d;d a za życia wieszają psy!!! Jak by w tuopolewie był Tusk też teraz cała Polska by mówiła jaki on to był dobry

Gość rubud
Kasiula, a wg sondazy na Kaczyńskiego głosują z małych miejscowości i wsi oraz z wykształceniem podstawowo-zawodowym, więc wszystko jasne.

Gość zaraz tam
Kasiula1526 - jesteś bezmózgowcem i żadne twoje oburzanie się, nie zmieni tej jakże smutnej prawdy... Niniejszym życzę ci, żeby prezydentem został Komorowski, bo tylko na takich pionków na rosyjskiej smyczy zasługują takie kmioty jak ty!

Gość tylko nie to
Bardzo proszę osoby które są za Jarosławem żeby powiedziały dlaczego nie nadawał się na premiera a jest idealny na prezydenta? Bo nie potrafię tego zrozumieć.

rubud otóz to więc wniosek jest taki że tylko niewykształceni sa zapatrzeni w Kaczyńskiego, a tylko z tego powody bo stracił brata..