Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zandra

to chyba koniec...

Polecane posty

Gość Zandra

Mam nadzieję,że mi pomożecie....;( Od jakiegoś czasu między mną moim chłopakiem nie jest dobrze.Chodzi o to,że spotykamy się tylko i wyłącznie po Jego pracy i to na krótki czas...między jedna a druga robotą bo zajęć mu nie brakuje.Ciężko mi teraz bo jesteśmy ze sobą 3 lata i strasznie się przywiązałam....;(( rozmowy nic nie dają ...zapomniałam dodać ,że jak już się spotkamy i wraca do domu nie pisze ,nie dzwoni...jest pochłoniety jakimś swoim zajęciem ,zabije sobie czymś głowę i koniec....albo dostane 1 smsa albo nic....Strasznie się tym dołuje ,czuję że to juz koniec bo dłużej tego nie wytrzymam...starałam się dziś z Nim o tym gadać i powiedziałam co mnie boli .....nie wiem czy zrozumiał ale powiedziałam ,że ma pare dni na przemyślenie sprawy i ma powiedzieć ,czy jest w stanie to zmienić jesli nie to koniec.....jestem załamana bo jest porzadnym chłopkiem ....postanowiłam Go olać jakoś odwrócić role ,żeby to On zobaczył że mnie traci ale nie mam pojecia jak te plany wprowadzić w życie ....nie mam nawet koleżanek za bardzo bo każda ma swojego Faceta a przez to ,że ja tak jestem zapatrzona w mojego zaniedbałam kontakty:(( co ja mam robić ....jestem pewna ,że mnie nie zdradza taki poprostu jest .....:( poradzcie coś:( nie jest mi łatwo Go zostawić po takim czasie....bałabym się tego..ytuacja bez wyjścia..licze na mądre rady... pozdrawiam.

Gość konwalie w wazonie
Ale w czym problem tkwi tak naprawdę, w tym, że koleś pracuje? Mój chłopak ma dwie pracę, jedną taką od dawna, a od pewnego czasu prowadzi też własną firmę. Jak się domyślasz, nie ma w naszym przypadku mowy o codziennych spacerkach po pracy czy słodkim leniuchowaniu. Ale ja kocham w nim to, że jest taki mądry, zaradny, pracowity i jak się spotykamy to jest najwspanialszy na świecie. W życiu nie oddałabym tych rzadszych spotkań za codzienne i np. nudne lub nieciekawe. Nie liczy się ilość, a jakość :)

Gość Zandra
spotykamy sie co 2 dzień na jakieś 2 h i nawet smsa nie dostane.....jest ok?? nie sądzę:(( to nie dla mnie ...potrzebuje kontaktu

Gość Zandra
ma 1 pracę.....do 15.....a póżniej wolne i mieszkamy jakiś 5 km od siebie

Gość konwalie w wazonie
No to jeśli Ty potrzebujesz kontaktu non stop, to nie ma opcji, żebyście ze sobą wytrwali bo będziesz mu ciągle truła doopę. Przyzwyczajaj się do życia, bo chyba masz wrażenie, że wygląda ono bardziej kolorowo niż w rzeczywistości ;) Wydaje mi się, że jesteś jeszcze młodziutka, ile masz lat?

Gość Zandra
19....On ma 23...ale totalnie się nie odzywa czy to jest normalne...na siłownie jazde na skurze i inne rzeczy ma wiecej czasu

Gość rozumiem cie doskonale,
jasne, ze zbyt malo sms. Ale wiesz co, wielu facetow tak ma. Moj tez ciagle przy swoich zajeciach, jedyne co go otrzezwia to moje boczenie sie czasami, bo tez mam tego dosyc czasami. Tak to juz jest, ze mezczyzni sa bardziej zajeci i pochlonieci przez ich prace i hobby. Mysle, ze dobrze zrobilas. Jesli mu zalezy, postara sie z tego jakos wytlumaczyc. Jesli cie kocha, obudzi sie. Jesli nic sie nie zmieni, widocznie cie nie kocha.

Gość konwalie w wazonie
No to wszystko zależy od tego na co wykorzystuje wolny czas. Każdy normalny człowiek potrzebuje czasem czasu tylko dla siebie, żeby porozwijać swoje pasje, poczytać ksiązke, spotkać sie ze znajomymi... Ale jak widzisz spotykacie się często więc nadal nie rozumiem o co Ci chodzi. Czy on zmienił się względem Ciebie? Inaczej Cię traktuje? A może on widzi, że chciałabyś go mieć na wyłączność i jest tym zmęczony?

Gość Zandra
pomilcze kilka dni i jeśli napisze mi lub przyjdzie i powie ,że to zmieni to ok.....ale to mnie dołuje.....jak tego nie zmieni z bólem serca bede musiała jakoś zapomnieć

Gość konwalie w wazonie
rozumiem cie doskonale- no tak, facet powinien rzucić pracę, wszystkie pasje i 24 godziny na dobę siedzieć ze swoją kobietą :O Ciekawe tylko za co by wtedy żyli... A głupi sms o niczym nie świadczy moim zdaniem. Ja z moim ukochanym praktycznie wcale ze sobą nie smsujemy. Wolimy porozmawiać przez telefon jeśli akurat nie możemy się spotkać.

Gość Zandra
jestesmy troche inni,,,,masz racje potrzebuje czasem czasu dla siebie.....ja sie wkurzam dzwonie wtedy duzo i moze dlatego tak sie czasem wk** .....spotkania sa ok.....jest mily kochany ale jakos mi to nie wystarcza mam malo zajec.....czasem jest chamski jak mu przeszkadzam i dzwonie ale to przez to ze nerwy mnie zrzeraja....

Gość Zandra
powiedz co ile sie widujecie i jaki macie kontakt....sms rozmowy przez tel.....bo on nic 0

Gość konwalie w wazonie
No to sorry- ale nie dziwię się kolesiowi, że trochę jest Tobą zmęczony. Gdyby mi ktoś ciągle zawracał doopę to też miałabym dość ;) On ma wrażenie, że go osaczasz. Związek- a przynajmniej dojrzaly związek- nie polega na przebywaniu ze sobą non stop. Poza tym, moim zdaniem Ty chyba za bardzo się obijasz i Ci się nudzi... Znajdź sobie pracę i jakieś zajęcia, to od razu zobaczysz jak wygląda życie.

Gość Zandra
a jak się nie spotkamy napisze 2 esy pod koniec dnia....to jest ok?

Gość konwalie w wazonie
Nie wiem czy pytanie do mnie- ale jeśli tak, to widujemy się różnie, zazwyczaj 3 razy w tygodniu, raz dłużej raz krócej, zależy od natłoku zajęć. Jak mamy wolny weekend to spędzamy go razem od piątkowego wieczoru do nidzielnego wieczoru ;) Ale bywa i tak, że nie widzimy się tydzień czasu i musimy to jakoś przeżyć ;) A przez telefon rozmawiamy codziennie, zazwyczaj to on dzwoni wieczorem i rozmawiamy jak minął dzień, kiedy możemy się spotkać itp ;)

Gość Zandra
myśle,że zamiast siłowni mógłby ze mną dłużej pobyc czasem....

Gość konwalie w wazonie
Dla mnie smsy mogłyby nie istnieć, więc nie odpowiem Ci na to pytanie.

Gość Zandra
kiespko widzę ten zwiazek........zobacze czy cos zmieni po dzisiejszej rozmowie

Gość konwalie w wazonie
Nie odpowiedziałaś na pytanie- czym się w ogole zajmujesz na co dzien?

Gość Zandra
w tym roku zdaje mature.......i teraz akurat mam troche wolnego....wczesniej mialam nauke a teraz w sumie troche luzu

Gość konwalie w wazonie
No to wszystko jasne. Nie masz pewnie żadnych zajęć, nic nie robisz i nie możesz zrozumieć, że on jest zajęty. Dorośnij dziewczyno ;) Nie wiem jak sobie poradzisz w przyszłości, jak będziecie mieli z facetem obydwoje pracę czy studia i rzadko kiedy będzie "Trochę luzu" ;)

Gość konwalie w wazonie
Dodam, że z obserwacji wiem, że faceci nie patrzą zbyt pozytywnie na dziewczyny, które nic nie robią. Pewna para, którą znałam rozstała się przez to- facet tyrał, a dziewczynie nie chciało się pójść do pracy, w pewnym momencie on powiedział "stop" i tak się to skończyło.

Gość Zandra
Juz nie wiem co mam myslec.......przezkadza mi to ze on milczy i nie wiem czy to wytrzymam

Gość Zandra
inne kolezanki maja facetow ktorzy zabiegaja o Nie .....spedzaja kazda chwile pisza itp:( a ja.........nudze sie w domu

Gość Zandra
jestem nerowa i to mu sie nie podoba.....ale nic nie poradze ze ta sytuacja mnie denerwuje i doluje

Gość konwalie w wazonie
Nudzisz się? Czemu nie pójdziesz do pracy, bo nie rozumiem? :O

Gość Zandra
ale jakiej pracy??? mieszkam w malym miescie tu nic nie ma;/ pozatym tu nie chodzi o nudy tylko bardziej o to ze ja jestem uczuciowa.....i potrzebuje stale kontaktu z Nim tego zeby mi pokazywal ze kocha....czesto,..nienawidze milczenia

Gość Zandra
skoro napisala to nie musisz jeszcze raz tego pisac.......widocznie nie mam takiej opcji