Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdafrer3qw

Ale chujnia na maxa

Polecane posty

Gość sdafrer3qw

Jutro skoncze 25 lat i dupa zbita.Jakis czas temu zostawila mnie dziewczyna ktora kochalem ponad zycie i wiazalem wspolna przyszlosc ale zasralismy sobie obydwoje ten zwiazek i nie mam juz nic.Przyjaciol nie mam i nigdy nie mialem a do tego nie mam akutalnie pracy i kasy.Kurwa jakie to zycie jest kurewsko popierdolone, za net placa rodzice i w sumie jeszcze tyle z zycia mam ze wejde sobie na ta daremna kafe i sie wyzale ludziom.pozdro przegrancy tacy jak ja!

Gość okur!w
no jak bym czytal siebie :( z tym ze ja jutro koncze 31 lat a moj 10 letni zwiazek skonczyl sie dwa lata temu.trzymaj sie stary jestem z toba

Gość tez tak samo mam
i zapowiada się bez zmian ,

Gość zimna bitch
nie martw sie, wszystko sie dobrze ulozy

Gość atramentem byłam
to ja też się przyłączę, tyle że ja mam pracę no i kobietą jestem podobno... Mogę?

Gość szczępki w sercu
wszystko się dzieje z jakiegoś powodu, sprobuj ruszyc z zyciem, moze wyjedz za granice do pracy na jakis czas? odzyjesz bedziesz mial swoja kase itp:)

Gość chojnia_z_grzybnia
jednym slowem

Gość atramentem byłam
idziem chlać???

Gość tez tak samo mam
chlać albo kafe oto jest pytani:p

Gość sdafrer3qw
Najgorsze w tym wszystkim jest to ze na sile udaje jeszcze ze jakos sie trzymam i jest dobrze ale tak naprawde w glebi serca jestem kurewsko nieszczesliwy i w zyciu dosc sporo nienawisci zaczelo mna kierowac.

Gość atramentem byłam
kafe jest pełne różnego rodzaju indywiduuw, a każy popierdolony na swój sposób

Gość zimna bitch
nie narzekajcie i cieszcie sie z tego co macie zdrowie jest najwazniejsze nie jedna przed Toba i niejedna praca

Gość atramentem byłam
się cieszcie i takie tam..........bzzzzzzzzzzzzzduuuuuuury

Gość sdafrer3qw
no z tym u mnie tez nie najlepiej ,choruje na tarczyce i nerwice ., masakra jakas.

Gość tez tak samo mam
kazdy w samotności jest w gruncie nieszczęsliwy ,zwłaszcza jak coraz trudniej poznać nowe osoby

Gość atramentem byłam
a jesli chodzi o zdrowie, to zaraz połowa na tym topie stwierdzi, że jest chora

Gość zimna bitch
Oj usmiechnij sie, z tarczyca da sie zyc a nerwice mozna opanowac. Masz przeciez dopiero 25 lat! A poki jestes pod opieka rodzicow to korzystaj, kiedys za tym zatesknisz....

Gość szczępki w sercu
a jak sie choruje na tarczyce ? ;) bo ja tez choruje i zyje ludzie zyja normalnie, nerwica i chora tarczyca to zadne choroby..

Gość atramentem byłam
pewnie i zatęskni, ale póki co to najwyższy czas iść na "swoje", ale w naszym popieprzonym pod tym względem kraju się nie da

Gość MarcinXX
Weźcie DUPY w troki i garnijcie się! Też mam 25 lat, gdybym nie miał kobiety bardziej poświęciłbym się pasjom. Mam kobietę i co?? I kurwa nic! ot kolejny dodatek do życia. Wcale nie jest łatwo! Kasy nie ma, praca taka sobie. Trzeba żyć. Cieszyć się z tego co jest i robić coś dla siebie. Jak chcecie kobietę zacznijcie od jakiejś nauki o nich: http://tinyurl.com/uwomowaciala http://przeczytane-obejrzane.blogspot.com/2010/01/tajemnice-najwiekszych-uwodzicieli.html Jak masz dużo czasu to zajmij się sobą. Poczytaj o zarabianiu w necie: http://earn-money.ocom.pl/ Głowa do Góry a nie w dół.

Gość sdafrer3qw
Ale ja to doceniam i to bardzo bo gdyby nie Oni to dawno bym sie stoczyl przez to gowno co mialem w zyciu.Ale ja po prostu chce zaczac zyc , najlepiej gdyby moja ex do mnie wrocila to by bylo pieknie.Prace znaleźć i jakos stanac na nogi i zyc na wlasny rachunek , to bylo by cos.Szkoda tylko ze w tym kraju takie trudne warunki sa do tego.

Gość khleeees
warunki są spore, ale widac ty tego nie chcesz :o wciaz sie ludzisz ze ona wroci a ona juz nie wroci...

Gość sdafrer3qw
A ska Ty wiesz ze nie wroci ? powiedziala Ci to ?

Gość ojaaaaaapierdolee
auhahahaha nie jestes sam chlopie mam podobna chujnie coz... trzeba zyc z mysla ze jest sie gownem :O

Gość sdafrer3qw
hehe no powiem Ci szczerze ze ja od dosyc dawna mam o sobie "gowniane" zdanie

Gość MarcinXX
Daj jej odejść. Tak kurwa będzie pięknie, z jednego gówna do drugiego. Lepiej się ogarnij bo stracisz czas i będziesz miał NIC z życia.

Gość gall anonim123567
morał z tego taki ,że zawsze trzeba mieć jakieś wyjście awaryjne i alternatywę bo jak coś się kończy to trzeba zacząć od nowa ,a tu dupa...dlatego pewnie do końca życia zostanę sam ,a laski to tylko do ruchanka od czasu do czasu bo taką narmalna to jedna na dziesięć tysięcy się trafia w dodatku jest oblegana przez typów to i szanse też są marne...

Gość Panek kramek
Witamy w klubie bez baby, pracy.