Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiiaaa

Od którego roku życia można decydować o swoim ciele?

Polecane posty

Gość Gosiiaaa

Chodzi mi o to, że jak się nie zgodze na jakieś badanie to nie będą mnie mogli rodzice i lekarze siłą zmusić...

Gość rakpap
No nie mogą Cię zmusić. Mówisz że nie i koniec. A tak prawnie to chyba 18 lub 16

Gość Gosiiaaa
Ja sie tak boje, że oni będą mnie zmuszać do czegoś co bedzie nieprzyjemne i mnie bedzie boleć...

Gość Gosiiaaa
A mam 14 lat.

Gość firana
a co ? dentysty sie boisz ?

Gość axecrf5f
18

Gość Gosiiaaa
Nie dendysty. Tylko gastroskopii. Matka chce mnie na nią wysłać chociaż mi nic nie dolega.

ale przecerz do gastroskopi musże być jakieś wskazania - a nie tylko ,ze ktoś tego chce .

Gość Gosiiaaa
Nie znasz jej... ona wszystko mi załatwi. A ja już nie chcę. Mam dosyć.

Gość rakpap
Właśnie. Dlaczego chce Cię tam wysłać? Mówisz nie i tyle. :)

Gość Gosiiaaa
Mówie nie a ona i tak mi każe. To ona o mnei decyduje.

no , sory - ale rury za ciebie nie połknie . i dlaczego mama tak sie upiera przy tych badzaniach ? nie chesz jesć ?

Gość Gosiiaaa
Po prostu nie jem mięsa. To chyba przez to. I przez to że za dużo waże, a za mało jem. A tak wcale nie jest...

A może obejrzałaś My sister's keeper i Ci się tak załączyło?

Gość Gosiiaaa
Nawet nie wiem co to za film.

I przez to że za dużo waże, a za mało jem--------------nic z tego nie zrozumiałam oprócz tego ,zę nie jesz mięsa a jednak dużo wazsz . no ,ale gdzie leży problem? i co to zanczy ,ze dużo ważysz ? to znaczy ile - przy jakim wzroscie ? .

mam taka kuzynke, miesa nie tknie bo nie lubi, a glupotami sie objada, slodycze, chipsy itd i rzeczywiscie jest pulchniejsza ...Co do mamy, wspolczuje, bo dazy do tego ze szybko jej z domu uciekniesz

Gość rakpap
Ja też nie jem mięsa i nie widze w tym żadnego problemu. Twoja mama jest jakąś hipohodnryczką. Po za tym z tego co wiem gastroskopia nie ejst tu w ogole potrzebna! Skoro sie o Ciebie martwi niech pośle Cie do jakiegos internisty i niech on zaordynuje potrzebne badania! Żenada. Ile ważysz i przy jakim wzroście?:)

A TAK NA MARGINESIE MOŻE JUŻ SOBIE DASZ SPOKÓJ Z TYM BADANIEM CO???????????????????????????????????????????????????????????????????? BO JUŻ SIE TO SMĘTNE ROBI NIE WIESZ CO INNI LUDZIE MUSZĄ ZNOSIĆ A TY SIE TEGO BOISZ JAKBY CIĘ MIELI DO OGNIA WRZUCIĆ.

Gość Gosiiaaa
65 kg przy wzroście 172. Chodzi o to, że mało jem, a jednak dużo waże.

Gość rakpap
Ludzie opanujcie się! Do miłej jak zawsze mówię. To że dzieci w afryce gloduja znaczy ze mamy wszyscy nie jeść? Tak samo to ze inni maja jakies wielkie tragedie nie znaczy ze nie anlezy eliminowac mniejszych problemow, boze, załamka

Gość Gosiiaaa
jej to powiedz. Jak z 15 kg schudne to mi da spokój. Bo powinnam ważyć mniej od mojej siostry tak mówi mi . A ona ma 160 wzrostu i waży 58 kg.

Gość rakpap
Dobrze ważysz!!! Ja ważę tyle samo. To nie jest dobre badanie!! Powiedz ze mozesz pojsc do lekarza i niech on Cie przebada skoro sie o ciebie martwi i podziekuj jej za to, ale powiedz ze nie moze Ci robic krzywdy przez nadopiekunczosc i troske. najlepiej ją przytul. mama musi zobaczyc ze ją rozumiesz i kochasz wtedy moze przemysli sobie.

a ja myslaę ,zę ty nas cos nabierasz :) podejrzewam ,zę masz jakis problem " psychiczny " ze swoja waą i cos tu kombinujesz Jak matka leczyłaby córkę przy takiej wadze i wzroscie - i z czego ?

Gość rakpap
CO TO ZA MATKA? bedziesz wygladac jak anorektyczka!!! Czy twoja mama ma problemy z odżywianiem i waga? :| a co z tata? rodzina? poskarż sie, przeciez nie moze Cie zmuszać. Nie daj sie

Ale ileż można wątków zakładać.nie chodzi mi o głodówkę w afryce ja od małego dzieciaka miałam takie zabiegi że ,,mózgiem szarpie'' i żyje a taka gówniara nie wie,że chce sie dla niej dobrze i boi się jak nie wiadomo czego.jak dostanie jakiegoś choróbska to będzie żałować że się nie zbadała. Skoro uważasz,że za dużo ważysz a mało jesz możesz mieć problemy z wątrobą.