Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiiaaa

Od którego roku życia można decydować o swoim ciele?

Polecane posty

Gość Gosiiaaa
Ojciec ma mnie w dupie. To chyba przez to że jako dziecko byłam gruba. I teraz tek tak uważa. Ja się sobie podobam, ale nie chce zeby mnie męcyzła.

a ja myśle ,ze utorka nas nabiera - ma 14 lat i urosła do 172 i waży 62 kg ? owszem dizeci w tym wieku szybko rosną - ale za to są chude jak patyki bo organizm nie ma czasu ani z czego "otłuscić " te kosteczki . pamietacie rózne znajome dziewczynki z rączkami jak patyczki i kolanami kościsytmi ,ze rajstopy sie darły ?:)

Gość Gosiiaaa
Nie waże 62 kg. I ja byłam taki pulpet. wiec sie sadło wyrównało . I 172 to niby dużo? Jak dla mnie to wzrost okej

Gość rakpap
"Gówniara" też może mieć problem z którym nie może sobie poradzić! Gastroskopia nie jest prawidłowym badaniem przy takich problemach, chyba że lekarz to wyraźnie zaordynuje!! Gosia. Spróbuj pogadać z nią spokojnie, bierz calyczas pod uwagę jej perspektywe i bądź spokojna. wiem ze moze byc ciężko, bo też miałam trudne dojrzewanie z moją mamą. A jak po dobroci nie zadziała to nie masz wyjscia. musisz zacisnąć zeby i sie nie dać.

Gość Gosiiaaa
Ale ja już nie umiem z nią gadać. Tylko płacze przez nią.

Gość rakpap
:( ja też tak miałam. Musisz być silna i porozmawiać. Bardzo spokojnie. Wytłumacz ze rozumiesz, że się troszczy i że bardzo ją kochasz i że Ci przykro, że nie możecie normalnie porozmawiać, ale ze musi zrozumieć, że z Tobą wszystko O.K, a jak ma wątpliwosci to do lekarza i niech lekarz decyduje o badaniach a nie ona..

przestan, mama twoja nie moze isc do lekarza i mu powiedziec...prosze zrobic gastro mojej corce...do tego musza byc wskazania nie przejmuj sie idz z nia do tego lekarza i powiedz ze czujesz sie dobrze a najlepiej powiedz mamie ze zrobisz gastroskopie, ale pod jednym warunkiem, ona musi sie przebadac u psychiatry

gastroskopia nie boli ale jest nieprzyjemna,caly czas bedziesz miala odruch wymiotny,ale to nie boli,psikna ci znieczulenie do gardla powszystkim moze ci bolec przelyk ok dzien lub dwa ale potem jest juz ok. tez sie tak balam jak ty

Gość Gosiiaaa
Ja sie wszystkiego boje i przezywam. Zwyklej morfologii też.

Gość a co???
"Bo powinnam ważyć mniej od mojej siostry tak mówi mi . A ona ma 160 wzrostu i waży 58 kg." przeciez jestes wyzsza od siostry!I masz do tego idealna wage.Czy Twoja matka wie jak sie sie wylicza nadwage albo niedowage?Sorki ale Twoja matka to jakas chora kobieta.

Gość firana
a ja myśle ,ze zmyślasz

Gość Gosiiaaa
Idealna waga byłaby 62 kg. Jest więcej .