Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona22

nie mieści mi się penis

Polecane posty

Gość zmartwiona22

Mam chłopaka od 5 miesięcy. Ja mam 22, a on 36 lat. Mój problem polega na tym, że on ledwo mieści swojego penisa w mojej muszelce. To prawda penisa ma ogromnego i na sam widok się rozgrzewam, ale kiedy wkłada go, czuję straszny ból. Mam bardzo wąską muszelkę. Widzę po jego twarzy że jest baaardzo podniecony, bo wargi strasznie ocieraja sie o jego penisa. Ja staram sie czuc przyjemność, ale nasz stosunzek odbywa się bardzo płasko i nie miałam jeszcze orgazmu pochwowego :( czy nie uda nam sie nigdy kochac bez bólu? Dodam że uwielbiam jego peniska. Mniaaaam

Gość knadol56a
jak jest podniecony to zwal mu konia

Gość muszelke to ma slimak

Gość ania 23jkjjkjj
najlepsze penisy sa z przedzialu 14-17cm. z wiekszymi boli i tyle. Nie przekonuja mnie hasla ze jak sie popiesci to sie zmiesci. Boli i tyle. Jak kolo pcha calego to w ryj dostaje i od razu zrywam. Na maxa szaleje z obecnym, ma "sredniego" co oznacza "najlepszego"

Gość Kawer
To gdzie on cię wreszcie dyma ? Raz piszesz, że dmucha w jakąś muszelkę ( rozumiem, że to cipsko ) a raz, że wargi ci ociera kutasem ( rozumiem, że wtedy wali cię w paszczę ). No więc zdecyduj sie o co cio chodzi.

wargi SROMOWE jełopie!! Ale żeście sie jej czepili, tylko dlatego że nazwała wagine "muszelką"?? kiedyś nie będziesz juz miała takiej ciasnej i będzie lepiej :)