Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maupa2

predzej dostane szału niz kupie sukienke na wesele !

Polecane posty

Gość maupa2

zwariowac mozna. tyle tego eszystiego, a jak przyjdzie co do czego to nie ma nic fajnego. nie chciałam takiej typowej weselnej sukienki, tylko cos bardziej uniwersalnego- raczej taką koktajlową, którą mogłabym założyć jeszcze na inne okazje niz wesele. i co ? padaka. nic mi sie nie podoba, a jak cos znajde, to zle wygladam:o musze "powieszyc" piersi optycznie i ciut ukryć brzuszek. i kurde nie moge nic fajnego znalezc !! jestem wkurzona na maxa !! :o

Gość jaki nosisz rozmiar
i mniej więcej jakich kolorów oczekujesz?:) ps. nie polecam czarnego, btyłam na dwóch weselach już w tym roku i 3/4 lasek w czerni

Gość maupa2
kolory? raczej wyraziste, czern odpada, bede wygladac jak trup:P raczej oliwka, khaki, turkus, zieleń ( odpadaja jasne beze i pastelowe róze, wsciekła fuksja tez :P ) chociaz np takie połaczenie bardzo mi sie podoba: http://www.intymnie.com/kasia_zapala,sukienka_wieczorowa_z_rozem_str-prod_id-4944.htm

zamawiąłm u niego jakis czas temu tylko, że na wymiar bo chciałam dłuższa a przy okazji inne wymiary sobie dopasowałam:D

Gość xklamotyx
Hej! Ja mam do sprzedania sukienkę Bombkę rozmiar S/M. Nie będziesz w niej wyglądała szczupło bo to bombka a biust ci powiększy bo jest usztywniana :)) Tu są jej zdjęcia ;)) www.photoblog.pl/xklamotyx W notce masz podane moje gg jak ci się spodoba to daj znać ;)) ZAPRASZAM

Gość maupa2
kaludynka- własnie takich sukienek chcialam uniknac s/m to nie moj rozmiar. juz znalazłam cos dla siebie, tylko ze znajoma krawcowa mi uszyje :)