Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgjhkjhvjhf

przyczyny zerwania

Polecane posty

Gość mgjhkjhvjhf

chlopak zerwal ze mna bo nie byl moim pierwszym, a od poczatku o tym wiedzial, bylam wczesniej w normalnym zwiazku, nie zadnym na jedna noc, a chlopak ma bujniejsza przeszlosc lozkowa niz ja :( jak on moze mi wypominac moja :(

Gość mgjhkjhvjhf
co o tym sadzicie? :(

Gość onaaaaaaa.................,
Jestem w podobnej sytuacji, facet od poczatku wiedzial i zerwal z tego powodu po pol roku zwiazku.... no coz.... nie wiadomo co o tym myslec, ale trzeba zyc dalej....

Gość zycie do dupyyyyyyyyyyyaaaaaa
ja sie zastanawiuam czy nie zerwac z moim chlopakiem przez to ze mial przedemna tak wiele tych debilek

Gość iuhsgd
trzeba kochane myśleć, a nie pchać się do łóżka każdemu chłopakowi, w której jest się zakochanej. sex to dar dla tej najważniejszej osoby w naszym życiu, a nie dla każdego chłopaka

Gość iuhsgd
żadna z was nie chce być dla chłopaka jedną z wielu, a oni dla was są jednymi z wielu. DZIEWCZYNY MYŚLCIE

Gość onaaaaaaa.................,
" ja sie zastanawiuam czy nie zerwac z moim chlopakiem przez to ze mial przedemna tak wiele tych debilek" Slonko, kazdy ma jakas przeszlosc, zaakceptuj to.

a jak chlopak sypia tez z byle kim aby sie przespac? boze niewazne czy dziewczyna czy chopak teraz jakas taka poj*******ebana moda ludzie jacys tacy glupi sie robia zycia jest do dupy

Gość mgjhkjhvjhf
mam teraz 25 lat, z poprzednim facetem poszlam do lozka po pol roku zwiazku, nie poszlam z pierwszym lepszym, poszlam bo myslalam ze to ten wlasciwy i jedyny

dobra ale spal z byle jakimi dziewczynami, zarazil mnie wirusem tylko jak ja z nim zerwe to wtedy nie bede mogla byc z nikim bo wtedy tą osobe zaraze, ale wtedy chyba bedzie lepiej jak bede sama

Gość ,,,,,,.,,,,,,,,,,,,.
podnosze

Zazwyczaj jest tak, że faceci poszukują dziewic. Z reguły większość z nich chciałaby mieć dziewicę za żonę. To się kupy nie trzyma. Sami się bzykają z kim popadnie, a do kobiet mają pretensje i szukają nie wiadomo czego. Potem przespią się z dziewicą, okaże się raczej kiepska w łóżku (rzecz jasna, bo nie ma doświadczenia) i ją zostawią dla innej dziewicy. Sami są sobie winni, że tak mało dziewic zostało :P

Gość chciał mnie zostawic
bo nie zmieniłam od dwóch miesiecy fryzury. nie - że nie byłam u fryzjera, tylko że mam te samą fryzurę. -ja go zostawiłam-