Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko bez niemoralnych propozy

jak w wakacje dorobic troche kasy do aparatu ne zeby hmm

Polecane posty

Gość tylko bez niemoralnych propozy

bede miec 390 zl stypendium w lipcu, co miesiac dostaje 200 zl kieszonkowego ale musze sie z tego sama ubrac...no ale jednak uskladam to 500 zł, ale skad wziasc jeszcze 700? jestem dopiero po 2 klasie LO i nie wiem czy by mnie gdzies przyejli do pracy :(

Gość iuhsgd
ulotki ?

zbiorka owocow albo popytaj w domach weselnych moze do obslugi wesel potrzebuja kogos

Gość krzywusy mam
A bylas juz u ortodonty zeby zdiagnozowac problem z Twoim zgryzem? Ja uzbieralam 1500 (bo tyle mial kosztowac aparat) i poszlam do ortodonty. Okazalo sie: ze musze dostarczyc zdjecie rentgenowskie (koszt 70 zl), ze nie moge wyprostowac tylko gornych zebow bo nie beda sie "pokrywaly" z dolnymi, wiec musze tez zalozyc aparat na dolne (1500zl). Poza tym po przesunieciu zebow miala mi zostac przerwa w ktora mialam miec wstawiony sztuczny zab (ok 700z). Plus ceny wizyt (pierwsza wizyta-diagnoza100zl, 2 wizuta zalozenie aparatu 100zl, pozniej comiesieczne "dokrecanie" 100 zl). Po wszystkim zalozenie aparatów retencyjnych po 400 na kazdy luk. Wmoim przypadku okazalo sie ze leczenie tych moich krzywusów pochlonie 5 razy tyle niz myslalam:( I musze z krzywusami zyc:(

Gość Bądź Niezależna Finansowo !
Lubisz Kosmetyki? Chcesz kupować je dużo taniej? Chcesz być niezależna finansowo oraz dostawać mnóstwo prezentów? Jeśli tak: Już dziś dołącz do Avon! Przeżyj życie na własnych warunkach. Jeżeli chcesz rozpocząć karierę, ułatwię Ci prowadzenie własnego biznesu, ale także zmianę stylu życia. Kiedy zostaniesz Konsultantką AVON-u, staniesz się swoim własnym Szefem. Sama ustalisz cele rozwojowe i finansowe, a ich realizacja zależeć będzie jedynie od Twojej energii i entuzjazmu. Możesz skorzystać ze sprawdzonej ścieżki rozwoju, która daje satysfakcję milionom kobiet na całym świecie. AVON oferuje Ci niezależność finansową i nieograniczone możliwości zarobkowe. Nie ma limitów dla Twojego indywidualnego rozwoju. Jeśli jesteś osobą otwartą na innych ludzi, uśmiechniętą i gotową na nowe doświadczenia, chcesz rozwijać się i piąć wyżej, przyłącz się już teraz! Co trzeba zrobić aby obejść cały świat dookoła? ... Trzeba oczywiście zrobić PIERWSZY KROK. Gdy już zdecydujesz się na niego - ja pomogę Ci zostać Liderem Sprzedaży w firmie AVON. Korzyści dla Ciebie : - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - bezpłatna dostawa kosmetyków wprost do domu, - w każdej chwili możliwość rezygnacji bez żadnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU JEST NICZYM NIEOGRANICZONA! PREZENTY: Rozpoczynając współpracę z Avon, bierzesz udział w programie Twój Pewny Start i po spełnieniu warunków przez 4 Katalogi odbierasz wspaniałe Prezenty! W najnowszym Katalogu rozpoczyna się kolejny program prezentowy.(szczegóły i ulotka z prezentami - możliwość wysłania na e-mail). W razie jakichkolwiek wątpliwości, pytań lub jeśli już jesteś pewna i chcesz dołączyć do Avon - podaję kontakt: avonpraca@op.pl Po podpisaniu umowy zawsze możesz liczyć na moją pomoc ! Na e-maile odpowiadam codziennie. Pozdrawiam, Starszy Lider Sprzedaży