Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwokastarakwoka

jestem niewyzyta

Polecane posty

Gość Kwokastarakwoka

pamietam jak poznawałam mojego faceta i jeszcze ze soba nie spalismy to mówił ze jak sie dom mnie dowrwie to ede przed nim uciekac, bo takie ma checi..i ze lubi ostry sex sex jest spoko..chcoiaz ja raczej tempaerament i ochote na sex mam duza wieksza... niz on..jestem nie wyztyta i dzis mu cos przypomniałam jak to tak gadał..i powiedział nie myslałem ze taka jestes i potem zaczał sie denerwowac ze ja uwazam ze jest cienki i ze nie daje rady ja mówie co ty ptysiu

Gość Kwokastarakwoka
on ze ejszce nie pokazał w pełni na co go stac

Gość LenkaMlenkaLenka
HAHAHA ; d to ostro po nim pojechałaś ; D uraziłaś jego największe ego i strzeliłaś w najczyulszy punkt ; D

Gość Kwokastarakwoka
ogolnie nie miałam tego na mysli..to po prostu moj pierwszy facet a lat mam 24 wiec...to normalne zreszta wariatka jestem i niezaspokojona wiec to normalne;)

Gość LenkaMlenkaLenka
haha nieno spoczi ; D ja mam lat 17 i też kiedyś coś podobnego palnęłam chłopakowi ,ale przeprosiłm go dłuuugim całuusem ; D ; **

Gość Kwokastarakwoka
A mój w ramach przeprosin chce, żebyśmy się kochali analnie. Sama nie wiem czy się zgodzić :-(

Gość Kwokastarakwoka
no kochamy sie czasem analnie podszywie;)

Gość Kwokastarakwoka
nie kłam podszywie ! .........seksić się w pupę to jest oczywiste zboczenie. I nigdy tego nie zrobię.

Gość boy_82
ja jestem w sytuacji takiej iż to ja jestem nie wyzyty, a moja zona raczej ma mniejsza ochote. czasmi mysle ze jest ze mna cos nie tak, bez przerwy mysle o pieprzeniu, moja zona jest swietna, kocha sie zajebi...., jest piekna, podnieca mnie, ale mi ciagle mało, kochamy sie dwa razy w tygodniu, czasmi codziennie (ale tak przez tydzien) róznie to jest, ale mi ciagle mało, jak jedzie do mamy powiedzmy na weekend to mna nosi, niestety zaspokajam sie prawica, ale nie lubie tego bo wtedy mysle ze cos jest nie tak ze mna, robie to 3-6 razy dziennie, masakra az mi wstyd czasmi, ale nie wiem czy to wszystko jest normalne czy juz nie zapedzilo sie za daleko....

Gość Kwokastarakwoka
on ma zawsze ochote i sam sie domnie czesto dobiera..ale nawet jak sie kochamy to ja jeszce jeszce jeszcze..ciagle mi mało mogłabym sie kochac 3 razy pod rzad

Gość boy_82
oj zeby tak moja pani chciała sie kochac 3 razy pod rząd.... a pozniej przerwa i jeszcze dwa....

Gość kanadol56
seks to zdrowie. Moja zona nie lubi seksu, musze masturbowac sie kilka razy dziennie. Moze sa takie dziewczyny ktore kochaja seks bez zachamowan.

Gość natilkaaa
ciesze sie ze nie mam takich problemow jak wy :P u nas jest zawsze do granic mozliwosci. ostatni weekend spedzilismy u mnie. to nie byly 2 czy 3 razy pod rzad a conajmniej 8 z przerwami 20minutowymi i kazda proba zakonczona orgazmem. jak chcielismy juz zasnac to na zewnatrz bylo calowicie jasno, a jak kladlismy sie do lozka to byla 22 ;) po czym rano obowiazkowo wspolny prysznic :D

Gość a petrol
A jak jusz nam się znudziło ze sobą to zaprosiliśmy sąsiada-kuternogę co mieszka piętro wyżej. A jak jeszcze nam było mało to mężowi obciągałam pałkę, sąsiad mnie posuwał w dupcię a pies lizał po muszelce. I tak z przerwami co 25 minut, bo już byliśmy letko zmęczeni. Ale za to było ponad 10 razy.