Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Moj facet mnie meczy !

Polecane posty

sytuacja jest dosc dziwna.. :D bo owszem bardzo lubie z nim spac ale ile to mozna? jestesmy ze soba ponad rok czasu, zazwyczaj w weekendy badz w tygodniu nocujemy u siebie. sytuacja wyglada w ten sposob, ze nasz seks jest zazwyczaj dlugi i wyczerpujacy. wiem ze daje mu bardzo duzo przyjemnosci. ale on chce za czesto ;) dajmy na to , kochamy sie przed zasnieciem, powiedzmy jakies 20-30minut+ gra wstepna , zarowno ja jak i on po wszystkim jestesmy wyczerpani , ja sie klade i probuje zasnac on rowniez, po czym po 10-15 minutach znowu zaczyna do mnie lezc i znowu kochamy sie przez jakies kolejne 30 minut jak nie lepiej. kolejny orgazm, chwila przerwy i znowuuu. potrafimy tak do samego rana , wlacznie z porannym seksem w lazience pod prysznicem badz na umywalce. nie wieem czy az tak bardzo go pociagam ze nie daje mi spokoju? od razu mowie ze tabletek zadnych nie bierze bo nie ma z tym problemu a i tak ciagle moze ;) jak moge mu delikatnie zasugerowac ze nie mam sily? bo nie chce go urazic , bo zaraz pomysli ze mi zle..

help -.-

powiedz mu, że jeśli nie chce, żeby za kilka lat twoja cipka wyglądała jak wielki kanion to niech ograniczy przeczyszczanie rur chociaż o połowę :D

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Niektórzy tak maja.Nie będziesz miała łatwego zycia ,też takiego pajaca miałam omal mnie nie wykończył.Chodziłam wiecznie nie wyspana i zmęczona oraz zła.A w pracy mi jeszcze wmawiali że jestem wściekła bo dawno się pewnie nie kochałam paranoja

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Iwanow Yebiewdenko-cipki się tak nie rozłażą po latach bez przesady ,raczej ciuliki szmatławieja:)

Powinnas sie cieszyc kolezanko :) moj Facet ma dokladnie tak samo i na szczescie ja tez :) A jestesmy razem znacznie dluzej i mieszkamy razem. Skoro ty nie masz takich potrzeb powiedz u wprost