Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna_aleksandra

Doradźcie

Polecane posty

teraz ? zaraz? zrób sobie dobrze i idz spać

Gość hjkfjd
isc spac na 8 godzin

Gość zxzxzxzxzxzxzxzxzx
nie konczylas przypadkiem studiow zwiazanych z energetyka ?

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Iść spać na 15 minut ,potem wstać posprzątać poprasować i co tam jeszcze zostało z zaległej roboty do zrobienia i tyle .Po co marnować życie na sen????To stracony czas.

brawo, brawo, gdybym miała możliwość, to bym poszła spać na osiem godzin i w ogóle takiego pytania nie zadawała. Mam możliwość pójść spać albo na dwie godziny, albo w ogóle, potem wyjeżdżam. Ogólnie to boję się, że jak pójdę spać, to potem będę jeszcze bardziej padnięta, zaspana itp.

Gość rakpap
jeśli się obudzisz idź spać z silnym nastawieniem na to by się obudzić za 2h. Nie będziesz zaspana przez adrenaline związana ze strachem ze mozesz sie nie obudzic. jeśli się nie obudzisz to nie idz spać, pośpisz w środku transportu jesli nie prowadzisz

wolałabym nie iść spać, czasami kładłam się na godzinkę przed nocną zmianą i potem byłam przez całą noc jak zombie :D

Gość rakpap
to nie idź :D wyśpisz się w pociągu albo samolocie czy czym tam jedziesz

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Nie no chociaz na 1 godz się połóż ,później wypij mocną kawę.Bo inaczej cały następny dzień będziesz padnięta.

o niee, ja to bym się obudziła mniej więcej w południe, jak nie dalej ;) no, na szczęście jade autokarem, tylko mam nadzieję, że uda mi się zasnąć, bo jedzie oprócz mnie 40 osób, biorę stopery i niech się dzieje, co chce ; >

Gość zxzxzxzxzxzxzxzxzx
panna_aleksandra >> mialas praktyki w energetyce czy cos takiego, powaznie pytam.

Gość zxzxzxzxzxzxzxzxzx
Kiedys, kilka lat temu byla juz tutaj pewna Panna Aleksandra ktora zalozyla topic o planie ktory mial zmienic jej zycie. Chcialem wiedziec jak jej poszlo ale skoro to nie Ty wiec nie mam pytan.