Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednamlodamamad

lepiej miec dziecko jak jest sie mlodym

Polecane posty

Gość mbnmvbnmm
Ja nie mam nic przeciwko niektórym młodym mamom. Bo sa naprawdę wartościowe osoby które nie pasożytują na innych i sami zarabiają na siebie. Niestety mało jest takich. Większosć zeruje na rodzinie i chwali sie jak Ty ile to w życiu osięgnęli. Gdyby nie rodzice żebralibyście pewnie pod Tesco.

Gość takajednamlodamamad
Metii84 podziwiam bo ja drugiego nie chce ale to indywidualna sprawa :) i co zazdroscisz kolezanka ze jeszcze nie maja dzieci -na pewno nie:)?

Gość blablablaaaaaaaaa
zero limitu na wydawanie...hahahah...CHYBA ZERO NA WYDAWANIE:D:D:D

Gość feszgresr
hahah ale pustak. zobaczyla że ma dzianych rodziców i sie puściła. i z czego taka dumna jesteś? że za dupę masz utrzymanie? gdyby nie dziecko byłabyś zwykła szmata puszczajaca sie na dyskach jak twoje psiapsiólki. ale ja sama dojdę do tego że kupie sobie dom a ty masz od teściów. jestes zwykła utrzymanką, więc sie tak nie szczyć. i ja studiuję, nie chodze na dyski i jakoś nie sram wyżej niz dupe mam. weź sie ogarnij bo chyba coś ci sie pomyliło. idx sie lepiej z dzieckiem pobaw a nie farmazony wypisujesz

Gość 685746h5erg
pomysl tyko co bedzie jesli firma nie wypali a facet cie zostawi albo zdradzi i ty bedziesz chciala odejsc. nie odejdziesz z klasa bo zostalabys bez domu, bez kasy, jedynie alimenty. a w zyciu ni zawsze bedzie tak rozowo. z facetem nie jestes pewnie wiecej niz 4 lata. to jest nic. przez 5 lat to zawsze jest rozowo

droga mamusio uważasz, że tylko dzieckiem można się rozwijać w życiu ? ja jestem pewna, że raczej nie chcę mieć dziecka nigdy, za to mam masę pasji - nie jest to fryzjerka czy kosmetyczka ani dyskoteki- tu cię zaskoczę. Uczę się na kierunku farmaceutycznym i chcę się rozwijać w kierunkach medycznych lubię pomagać ludziom. Więc odpuść sobie wywody - nie każdemu do szczęścia potrzebne jest dziecko

ale czym sie cieszysz, ze facet nadziany???? zalosne troche... fajnie ze ci sie udalo ale nie rozumiem twojego myslenia...chyba jestes zbyt rozpuszczona

Gość istnieje taka ewentualność
takajednamlodamamad - jeżeli robisz to za pieniądze męża, bo zapewne tak jest, to raczej średnio widzę rozwijanie Twojego małego móżdżku, bo jak niby skoro jesteś na garnuszku męża? Ale do czasu :) Kosmetyczka to rozwijanie swojej pasji? ;) P.s gdyby nie ta wpadka, to zapewne należałabyś do grupy piątkowych dziewoj buszujących po nocnych klubach🖐️

Gość gość11111111
ile twój mąż ma lat?

Gość takajednamlodamamad
:) a ja tam sie ciesze :) to prawda kasa ulatwia zycie mozna jezdzic tu i tam spelniac marzenia chociazby ten dom -teraz malo ludzi stac zeby postawic domek za gotowke nie biora kredytu a ja w tym roku zaczelam budowe a w przyszlym na jesien zamierzam sie wprowadzc ..juz sie nie moge odczekac wykanczania :) wybierania mebli :) ehhh cudowne uczucie ,pierwszy grilek na swoim ogrodku ,nasza coreczka bedzie miala dopiero frajde:)

jak pisalam ja ciesze sie ze pieluchy mam juz za soba...ale to indywidualna sprawa, nie kazda chce miec dzieci i nie kazda to rajcuje...

09:33 [zgłoś do usunięcia] Metii84 dokładnie - za to rozbawiają mnie zdania autorko, która uważa, że bedzietne to tylko takie które latajką po dichach, klubach kosmetyczkach co tydzień itd ;) zabawne myślenie

wiesz, tytlko ty masz wszystko podsuniete pod nos jak piszesz, a wiesz co to jest prawdziwe zycie??Nie zycze ci tego zeby kiedys ci brakowalo do pierszego, ale czasem tak bywa i dopiero to uczy zyc i pokazuje na czym tak naporawde polega zycie. Nie tylko kasa, domek, kosmetyczka i ciuchy,,.... bo maz ma firme

Gość aka ona 23
a mnie sie wydaje :D droga autorko ze masz meza tyrana ktory cie z domu nie wypusci bo jeszcze sie schlejesz i puścisz! boli cie ze kolezanki szaleja wiec uparcie piszesz ze jestes szczesliwa w tej swojej 'złotej klatce' ;) pewnie juz zadna przyjacióla z toba nie trzyma poniewaz mąz ich nie lubił, po co ci kolezanki, przyjaciolki- masz rodzine! takie sa pewnie jego slowa, chcesz sie rozerwac? dyskoteka? co to to nie! ale masz tu stówke i idz na zakupy, tylko przed 17 00 masz byc w domu...:P

Gość takajednamlodamamad
moj maz ma 30 lat jest juz pod studiach poznalam go jak wrocil ze studiow jako biedny studencik:) ale zauroczyl mnie soba:) a potem sie zakochalam ,jestesmy ze soba 5 lat a slub byl dopiero 5 miesiecy temu :) nie chcielismy szybciej:) i nie jestesmy z tych ze dziecko to odrazu trzeba brac slub bo co ludzie powiedza-my nie ciemnogrod;)

Gość blablablaaaaaaaaa
ludzie dajmy sobie juz spokój... siedzi taka bidna, od roku z dzieciakiem, bez faceta na bank, taka szara mysza:O...zyje z jakiegos mopsu, katem u rodziców..siadla rano do kompa i postanowila sie dowartosciowac.... spadamy stad bo zalosne to sie robi:D:D:D

Gość filigranowa część mojego ciała
cieszymy się razem z Tobą, a teraz won do szkoły 🖐️

Piwo z sokiem malinowym czemu zglosilas moja wypowiedz do usuniecia????

Gość a ja sobie mysle tak
takajednamlodamamad - moim zdaniem sama siebie oszukujesz ze kolezanki szalaly ty tego nie potrzbowalas...ze teraz masz wczasy , niezaleznosc finansowa...ok wszystko rozumiem ale prawda jest taka ze jakas czesc Ciebie nie moze odzalowac tego ze tak szybko musialas dorosnac...i choc sama bedziesz temu zapreczala taka jest prawda:)

Gość JUŻ TY SIĘ NIE CHWAL

Gość takajednamlodamamad
a tak sobie tlumaczcie ;) ja wiem sowje jak zyje i wiem ze ludzi boli nasza kasa ..ze maja po 40 lat i niczego sie nie dorobili a jesli juz to gromadki dzieci i nie sa wstanie zadnemu znich zapewnic odpowiedniego startu na przyszlosc...:) ja jestem dumna:) moj maz tez i nikt naszego szczescia nie zburzy:)

Gość takajednamlodamamad
a ja sobie mysle tak - powiem ci tak i powotrze nie bawia mnie imprezy ,,dyskoteki ,prywatki kompletnie ,czesto tez wychodzimy gdzies z mezem i jego znajomymi na prawde mam to co chce a one moga tylko pomarzyc...

Piwo z sokiem malinowym acha sorrki :) autorko...a jak wy sie dorobiliscie niby??pisalas ze maz dostal firme od ojca czy cos wiec wytlumacz mi, jaki wklad w to wszystko wlozyliscie????

Gość a ja sobie mysle tak
takajednamlodamamad- i jest tak jak myslalam...wiesz ze ludzie ktorzy naprawde maja kase i ...klase nie pisza tego wszem i wobec...nie rozpiwiadaja na lewo i prawo bo po co?Nowobogaccy owszem..dorobili sie kilku groszy i wczasuja za tysiaka w egipcie w najtanszym motelu ale zawsze to wczasy za grania prawda :D.....oj dziewczynko marsz do tej szkoly i edukuj sie bo zal dziecka jesli wyrosnie na takiego głąbka:D

Gość blablablaaaaaaaaa
ludzie dajmy sobie juz spokój... siedzi taka bidna, od roku z dzieciakiem, bez faceta na bank, taka szara mysza ...zyje z jakiegos mopsu, katem u rodziców..siadla rano do kompa i postanowila sie dowartosciowac.... spadamy stad bo zalosne to sie robi

Gość takajednamlodamamad
dostal 3 frimy;) ale przeciez nie wystarczy dostac jak przy kazdym interesie trzeba przy tym latac:) chociaz moj maz ma ten lusksus ze jest szfem sam u siebie i sam sobie wybiera godziny pracy bo od pracy ma ludzi;)