Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość decentmelody

załamka

Polecane posty

Gość decentmelody

Nie wiem, czy ktoś to przeczyta. Jednakże mam ochotę się wyzalić. Siedze na na necie i patrze na fotki dziewczyn w moim wieku i straszych,uśmiechnietych super ubranych, na fotkach z wakacji, beztroskich. Mam 20 lat i odkąd napisałam mature musiałam zacząc troszczyć się sama o siebie, żeby rozpocząć studia musiałam iść do pracy. Chodzę do pracy juz dwa lata, ale niedługo kończy mi się umowa i szczerze wątpie, że zostanie mi przedłuzona.. Nie wiem co wstedy zrobie, z czego opłace szkołe- nie mam oszczedności malo zarabiałam i wszytsko prawie wydawałam na opłaty. Mam ogromny żal do losu, że większość dziewczyn w miom wieku zajmuje się studiowaniem i zabawami ze znajomymi. A ja ciągle się zamartwieniam jak to zrobić, żeby starczyrczyło mi kasy na opłaty.. Dlaczego ja nie mogę mieć normalnego życia jak wiekszośc 20 latek?????? całe życie pod górkę.

Gość Luidżi
nie tylko Ty

Gość oczywistaoczywistość
to zrób coś , rusz tyłkiem ...zatańcz czacze...zmień coś w swoim życiu bo nikt za ciebie tego nie zrobi :)

tak bywa rozwiązanie szukać lepszej pracy pomysleć o sprzedaży na alegro wypełniać za kasę pity korepetycje musisz w czymś być dobra,wykorzystaj to.

Gość decentmelody
Czasami mam ochotę zapaśc się pod ziemię. Nie musieć myśleć co jutro znowu mi sie przytrafi niezym. tak... Zamiast latać na dyskoteki, rycze w poduszkę, ze znowu wakacje spędze na niczym...:((((((

A czy choć przez chwilę pomyślałaś że mogło by być inaczej ??

Gość decentmelody
cały czas mam nadzieje, ze w końcu może będzie innaczej gdyby nie nadzieja, to nie wiem co by ze mną było

Gość decentmelody
szukam pracy już od początku roku i jak dotąd nikt nie zaprasza mnie na rozmowy pomimo wysłania ponad setki CV Działam, ale to nie jest takie proste

idz do doradcy ---ogłaszają się darmowi może cv trzeba poprawić

Gość katarzynka..b
"cały czas mam nadzieje, ze w końcu może będzie innaczej gdyby nie nadzieja, to nie wiem co by ze mną było" Zacznij działać a nie zyć nadzieją. Na co masz nadzieję? Że zjawi sie ktos i odmieni Twój los? Nic z tego - jak sama się za to nie weźmiesz to nikt za Ciebie tego nie zrobi. Na początek - zmiana myslenia. Koniec marudzenia, tylko do dzieła. Pomysły tu już różne padały. Skorzystaj z któregoś. A jesli na Twoje cv nikt nie odpowiada to znaczy, ze musisz je przeredagować. Czegos tam brakuje... może "życia" w liscie motywacyjnym?