Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorotheaa

Dzień Matki już jutro ...

Polecane posty

Gość Dorotheaa

Co kupujecie? Ja od lat kupuje jakieś kwiaty , myślałam zeby zmienić i w tym roku matule czymś zaskoczyć ale brak weny . A Wy co kupujecie?

no ja już mam ładną bombonierkę, mama lubi slodycze i krem, po którym będzie wyglądala 10 lat młodziej ;)

Gość nullka001
ja właśnie jeszcze nie mam pomysłu , chciałabym żeby to było coś wyjątkowego oryginalnego i nic ciekawego na razie nie przychodzi mi na myśl. Słodyczę odpadają mama jest na diecie , a kwiaty to w ostateczności.

mama nabrała przekonania (pewnie pod wpływem reklam) że krem Loreala pro age z calcium na noc zdziała cuda :) w tesco jest teraz akurat jakas promocja i kosztuje ok. 50 zł

Ja chciałam kupić coś wyjątkowego ale z braku czasu kupiłam kremy mam zamiar kupić do tego jeszcze duże Rafaello kwiaty wieli bukiet zamawia mój brat :) więc myślę ,że lepiej jak ode mnie dostanie coś co jej się przyda a kremów i innych kosmetyków nigdy za wiele :) kremy to Soraya new skin technology na dzień i na noc każdy za 25 zł i komplet maseczek Yoskine w tym roku z braku pieniędzy dostała uboższy prezent w tamtym roku jak miałam pieniążki kupiłam jej komplet kremów z wyższej półki niestety jeszcze się uczę i nie byłam w stanie więcej wyskrobać :)

Gość zestaw herbat i kaw
z herbaciarni - ideał. Dobra ksiażka, rajstopy masujące nogi, karnet do groty solnej

Gość Bingo dziś
Co jeszcze , co jeszcze ???/