Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekochana 25 latka

Postanowiłam że czekam do 30stki i umawiam się na seks

Polecane posty

no tak wiem wiem, no różnie bywa. Byłabym w stanie zaryzykować gdyby mi serce i rozum podpowiadały że jest to właściwy człowiek. Zresztą jednak wiek jaki by nie był jednak robi swoje...dawniej chciałam wziąć normlany ślub kościelny (nie z powodu dewoctwa) ale teraz licze się z tym że różnie może być i wcale nie jest to punkt nr 1. Ale nigdy jednak nie związałabym sie z rozwodnikiem, który np zdradził swoją żonę i dlatego był ten rozwód.

. Ale nigdy jednak nie związałabym sie z rozwodnikiem, który np zdradził swoją żonę i dlatego był ten rozwód. nigdy nie mów nigdy! może ci o tym nie wspomnieć by cię nie stracić,a gdy już się zakochasz możesz zapomniec o tym ''nigdy'' i dac mu szanse.

Gość tomtomtomtom
Aggie85---> gdzie Ty na tych rolkach jeździsz po tym Rzeszowie. Nad Wisłokiem czy w jakimś parku ?

Sami - pewnie masz rację, ale jak ognia wolałabym uniknąć takiej sytuacji. Na rolkach jeżdżę w zależności od tego ile mam czasu, jak więcej to nad wisłokiem 'lisia góra';), olszynki;) a jak mniej to po moim osiedlu

Sami - pewnie masz rację, ale jak ognia wolałabym uniknąć takiej sytuacji. rozwodnikami nie zaprzątaj(przynajmniej na razie) sobie głowy szukaj wsrod wolnych facetów;)

coraz mniej takich;) właśnie o to chodzi nie zaprzątam...po prostu nie wykluczam, jak się trafi to będę wtedy myśleć

swego czasu, z kolegami wynajmowaliśmy dom. tak się złożyło że wszyscy byliśmy "wolni". patrzę po znajomych i trochę ich jest. singli. ale żadnego nie polecę. ;)