Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekochana 25 latka

Postanowiłam że czekam do 30stki i umawiam się na seks

Polecane posty

po 25 roku życia szanse na zdobycie fajnego faceta wynoszą 0,00001% :classic_cool:

" Czyżbyś o wodociągach nie słyszał -jaką kawę pijesz ?" teraz Polska to jeden wielki wodociąg.. czarną jak śląski węgiel. mocną jak filmy Lyncha. Nescafe Brazilia. :)

Sami - dobre dobre te Twoje punkty - ze wszystkimi się zgadzam jest ich więcej ale dam szansę Słodkiemu by cię zdążył zaineresować swoją osobą ;) ja zamilczę na chwilę

Gość ona-nikt
Wybacz nie miałam nic złego na myśli-twoja kawa twój problem -moja gorąca i gorzka

po 20 roku życia szanse na zdobycie fajnej laski wynoszą 0,00001% :P

aaa znacie się? to dobrze gdybyś przeoczył tak uroczą istotę jaką jest pannna A,zaczęłabym się martwić o Ciebie ;)

ona-nikt Wybacz nie miałam nic złego na myśli-twoja kawa twój problem -moja gorąca i gorzka ------------------ wyluzuj dziewczyno. ja się nie gniewam. ja wolę słodką na górze i gorzkie fusy na dole. po przeżuwać sobie. ;)

*Sami* aaa znacie się? to dobrze gdybyś przeoczył tak uroczą istotę jaką jest pannna A,zaczęłabym się martwić o Ciebie ----------- nie, nie, nie.. wolne czarne nicki mam skrzętnie zanotowane. ;)

anomalia cieszę się niezmiernie że takie badania prowadzisz...zawsze to jakiś sposób na nudę słodko goszki - no już niedługo zawitam, nie mogę sie doczekać tylko mnie te pyłe wulkaniczne wkurzają, mam nadzieję że będzie ok z moim i innymi lotami;)

Gość ona-nikt
He he niezły z Ciebie smakosz ale fusy beeeee

nie, nie, nie.. wolne czarne nicki mam skrzętnie zanotowane. to dobrze,najważniejsze to nie przeoczyć kogoś interesującego! ;)

nie prowadzę badań i nie nudzę się. ale z faktami trudno dyskutować :P

Gość złośliwa 1283685
Ja chyba tak samo hehe

nic ja spadam bawcie sie dobrze tylko jak chcecie kogos sensownego nie zwracajcie uwagi na kase na wygląd tak bo partner powinien sie podobac pozdrawiam jestesmy :classic_cool:

wśród moich znajomych i tych realnych i tych wirtualnych bardzo dużo później znalazło stałego partnera, ja też z faktami nie dyskutuję:) mniejsza o to już;)

aaa czyli co nie co o mnie wiesz:P ja natomiast pozwolę sobie ciebie wpisać na liste --fajny ale........... ;)

Gość ona-nikt
Czy to nie jest smutne że 25 latka zamartwia się ze nie spotkała miłości-ma tyle jeszcze przed sobą -byle by ją za szybko życie nie postawiło do pionu.

--fajny ale........... not for me. ;) gdzieś, kiedyś, przeczytałem co pisałaś właśnie o dziecku. sorry, ale paniom z dzieckiem dziękuję już na wstępie.

oczywiście ze masz prawo nie chcieć kobiet z dzieckiem. i nie musisz się z tego nikomu tłumaczyć.

smutne, bo presja otoczenia trochę robi;) a ja.....nie skreśliłabym faceta który ma dziecko, rozwodnika itp....oczywiście jeśli inne cechy były by na plus;)

nie skreśliłabym faceta który ma dziecko, rozwodnika itp....oczywiście jeśli inne cechy były by na plus rada patrz na to jak traktuje swoje dziecko,czy dba o kontakty(jesli tak ,o wasze dziecko także będzie dbał) zwracaj uwagę jak mówi o byłej zonie (wina rozpadu małżeństwa przeważnie leży po obu stronach)

Aggie85 - ja też nie skreślałem, ale byłem z kobietą z dzieckiem i.. zresztą sama wiesz, chyba wspominałem Ci o tym. w teorii wygląda to inaczej niż w praktyce.