Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekochana 25 latka

Postanowiłam że czekam do 30stki i umawiam się na seks

Polecane posty

Gość ona-nikt
Niekochana dobrze robisz-trzeba pomóc i wyjść szczęściu na przeciw bo siedzenie w domu i użalanie się nad sobą nic nie daje .Tylko z tym seksem po 30 tce uważaj .Najważniejsze byś po takiej upojnej nocy z KIMŚ mogła popatrzeć na siebie w lustrze bez odrazy (cholera chyba zaczynam moralizować jak stara baba).

-nie zaniżać swojej wartości ,ale także nie zawyżać -posiadać zainteresowania ,jakies plany ,marzenia

Gość poczekam do tej twojej 30
będziesz niezłą suką więc poczekam na ciebie

Gość ona-nikt
Palant

To może frazes, ale trzeba mieć nadzieje. Wiadomo przychodzi chwila zwątpienia i powstają wówczas te rewelacyjne myśli. Za jakiś czas zapomnisz o tym pomyśle :P Odrzuć swoje chciejstwo i zadowalanie się "półproduktami", przymykanie oka! Wiesz kogo szukasz? Masz wyobrażenie co do tego jak ma wyglądać związek? Tego się trzymaj. Inna kwestia, że nie ma co przesadzać z wyobrażeniami :D bo ideałów nie ma :P No i to pisze Sami! Ważne... !

sami napisze poradnik dla frustratek ! zarobie kase ,co się będę szczypać :P ---dbajmy o wyglad fizyczny --dbajmy o to by się rozwijać intelektualnie (czytać książki,bądzmy na bieżąco z wiadomościami z kraju i ze świata) faceci lubią ładne zadbane i OCZYTANE kobiety .! im więcej wiesz tym lepiej dla CIEBIE :classic_cool:

Gość poczekam do tej twojej 30
nie no proszę sami walczysz z wiatrakami chciała byś by kobieta znowu stała się kobietą wybacz ale ta walka jest już przegrana one się takie nie urodziły i nie staną się kobietami więc niech lepiej zostaną sukami bo do tego się nadają

ło matko, następna stara dziewica? :D nawracajcie się i traćcie cnotę :classic_cool:

"chciała byś by kobieta znowu stała się kobietą wybacz ale ta walka jest już przegrana " To pewnie dlatego interesujących mężczyzn mamy teraz jak na lekarstwo - postanowili się dostosować do swoich przekonań o kobietach

poczekam do tej twojej 30---ona nie jest suką,natomiast ty jesteś kundlem :)

Dominik to wściekły wilczur,(nie kundel),atakuje wszystkie atrakcyjne kobiety jednoczesnie śliniąc się do nich. ;)

Sami, wierzę, ze Ty wiesz, a moja nieznajomosć niuansów dotyczących klasyfikacji tych gatunkach meskopodobnych wynika zapewne z tego, że na starośc odechciało mi sie czytać z zaangażowaniem ;-)

Gość malgosiagosia
A po co szukać na czacie sexu? Przeciez tam też możesz spotkac wartosciowego faceta:)który da Ci tego czego szukasz- miłośc:)

" przeciez sama wiesz ze to mozna zrobic w 5 minut " jeśli facet ma przedwczesny wytrysk to można i w 5 minut :P

Lusiu-nie czytam już z takim zainteresowaniem jak kiedyś,ale dominik ze swoimi bluzgami jest DOSŁOWNIE WSZędziE,więc chcąc nie chcąc sklasyfikowałam go ;) słodko gorzki z takim refleksem jak twój,nie dziwie się e jesteś sam!:P

Gość ona-nikt
5 minut na seks to straszne a gdzie gra wstępna?

"nie czytam już z takim zainteresowaniem jak kiedyś" To kto jest czyja szkoła - ja Twoja, czy Ty moja, czy my obie ze szkoły nieobecnych, którzy nie czytaja juz w ogóle? ;-)

czy my obie ze szkoły nieobecnych, którzy nie czytaja juz w ogóle? -tak ta wersja jest najbardziej wiarygodna! :D

Sami - kawę byłem robić. a że czajnik był pusty, to wiadro w dłoń i kilometr do studni musiałem lecieć. ;) ale już przynajmniej na toaletę poranną zostanie wody.

autorka się ulotniła widać;) a ja z rolek wróciłam:D nie ma co szukać na siłę, miłość przyjdzie sama niespodziewanie. Ja też bym chciała mieć czas w życiu na pewne rzeczy, ale na siłe już nie szukam;) stwarzam okazję i tyle, a tak to mi 'lata i powiewa':D Sami - dobre dobre te Twoje punkty - ze wszystkimi się zgadzam

" miłość przyjdzie sama niespodziewanie " popytaj starych panien, czy na pewno tak jest :P

Gość ona-nikt
Czyżbyś o wodociągach nie słyszał -jaką kawę pijesz ?

anomalia - mam gdzieś stare panny, może odrzucały wiele okazji, może nikogo nie chciały mieć, bo wolały 'robić karierę' a może siedziały całymi dniami w domu a wakacje ograniczały do pielgrzymek :D jak ktoś normalny jest i wśród ludzi przebywa to wielu ludzi poznaje.

" miłość przyjdzie sama niespodziewanie " ta jasne chyba w snach poprostu musicie działac a nie wy czekacie na cud wy sie boicie odrzucenia poprostu