Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iga777

CESARKA NA ŻYCZENIE 2010

Polecane posty

Witam wszystkie obecne lub przyszłe mamusie! czy któraś z was wie w jakim szpitalu i jaki lekarz wykona mi w Krakowie cesarkę na życzenie ( oczywiście za odpowiednią sumkę) wiem że kiedyś było z tym prościej można było taką cesarkę poprostu sobie zażyczyć teraz trzeba to załatwiać troszkę mniej formalnie, jeśli macie jakieś doświadczenia wiecie jak gdzie i kto :) będę wdzięczna za każdą informację...

Gość leje??????
ale dlaczego chcesz na zyczenie/?

Gość bo nie chce rodzic naturalnie
bo nie chce miec wiadra miedzy nogami po porodie, bo kocha swoje cialo i chce sie cieszyc kobiecoscia a nie pozszywana picza . po co te glupie pytania- jak nie wiesz to siedz cicho!

Gość i znow sie rozpocznie
klotnia sn czy cc...:o nie interesujcie sie czemu tak wybrala, po co prowokujecie, nudzi sie?:o a do tej co pisze o wiadrze i pozszywanej piczy to powiem tak: ty jestes jakas pojjebana i to ostro...pozszywany masz, ale swoj mozg...nie bede ci tlumaczyc poraz setny na tym forum, ze nie wszystkie kobiety pekaja i sa nacinane pustaku...a co do wiadra to moze ty masz i zzdroscisz co? bo ja jakos nie mialam i nie mam...dpucz sie troche kretynko, ze pochwa to miesnie, ktore sa bardzo elastyczne, wiec wracaja do swojego dawnego ulozenia, a tylko wejscie jest nieco szersze, u mnie moze 2milimetry, ale co ty mozesz o tym wiedziec, jak byla biologia to ty sie jebalas na wagarach:)

Gość i znow sie rozpocznie
* doucz * mialo byc.. do franki, a ty nastepna mądra, na co straszysz? to, ze ty mialas ciezki porod nie znaczy, ze inne maja miec i mialy, a ty najwieksza ofiara losu...:o ja mialam krotki i szybki porod, wiec wez juz nie komentuj

Dzięki dziewczyny Warszawa to jednak trochę za daleko może znajdę coś bliżej :) a na poród naturalny napewno się nie zdecyduję jedno dziecko już urodziłam i nawet przez myśl mi teraz nie przejdzie żeby rodzić naturalnie oczywiście jest to kwestia wyboru każdej kobiety...

Naprawdę żadna z was nie załatwiała sobie ostatnio cesarki w Krakowie ? mam jeszcze sporo czasu ale chciałabym się zorjentować w temacie , nie chodzi mi o wypisywanie nazwisk jeśli ktoś nie chce ( mogę się odezwać na maila) interesuje mni też ile to teraz kosztuje pewnie zależy to od lekarza ale chociaż tak orjentacyjnie. Bardzo dziękuję z góry za udzielanie rad typu żeby rodzić naturalnie , nie o to tu pytam!

Gość aka ona 23
wiesz co a ja moge miec cesarke na zyczenie i to za darmo ;) mieszkam w uk i tu nie ma problemu... jednak sie nie zdecyduje wiesz, jetem juz mama rodzilam silami natury bez zadnych znieczulen i .. zyje :P

No i chwała ci za to masz ochotę to proszę bardzo! temat jest chyba dośc konkretny jeśli umiesz czytać!

Gość fsgdfsg
ja tez bym chciala cesarke zero bolu, ciasna picza :)

Gość fsgdfsg
a jakie sa ceny?

Gość haha4356.
Iga pierdalaj tępa krowo :) co kurwa za leniwa zeby urodzic? mam nadziej ze ci sie nie uda załatwic tej cesarki wieśniaro! życze ci tego :P

Gość haha4356.
po co zachodzisz w ciaze jak pozniej kurwa nie chce ci sie rodzic paniusiu???? aka ona 23 no i super tak trzymac!!!

Gość haha4356.
ach dla ciasnej piczy :P hahaha wspołczuje dzieciom popierdolonej mamuski!

ja co prawda rodzilam naturalnie ze znieczuleniem i mialam wielka nadzieje, ze moja pochwa sie nieco rozciagnie, bo przed porodem to nawet tampona nie moglam wsadzic ;o Seks musial byc z dluuuga gra wstepna, albo z nawilzaczami. W kazdym razie, porod nic nie dal.. ciagle ciasno jak nie wiem.. Wiec to chyba nie ma zasady, jednym sie rozciaga, jednym nie. Co do cc, to trzeba szukac prywatnych klinik najlepiej, tam bez problemu robia cc. Wiem ze w Bielsku jest taka, cesarka kosztuje tam ok 1tys. Tylko, ze to chyba troche daleko. W kazdym razie, szukaj prywatnych klinik w poblizu twojego miasta powodzenia :)

Dzięki wielkie, naprawdę nie chodzi mi o to że mi się coś porozciąga poprostu chcę sobie już tego i oszczędzić i tyle

ja tez bede miec cesarkę ale ze wskazaniem zreszta jak bym nie miala wskazania to i tak pewnie zdecydowalabym sie na cesarkę niz sn:)

Wiem że w prywatnych klinikach raczej robią cc jeśli się chce i zapłaci myślałam że poprostu ktoś ma jakiegoś lekarza którego mógłby polecić ale dziękuję za dobre chęci :) pozdrawiam

NO CO TY NAWET TEK NIE PISZ BO ZARAZ KTOŚ CI POWIE ZE JESTEŚ LENIWA I PO CO ZACHODZIŁAŚ W CIĄŻĘ SKORO NIE CHCE CI SIĘ RODZIĆ:)

zadnie innych mnie nie obchodzi a zwlaszcza " matek polek" :D... i tak mam wskazanie do cc bo zle bardzo zle by sie moglo skonczyć dla mnie uodzenie przez sn a zreszta w swoim zyciu i tak juz przezyłam 5 godzinna operację i ten 20 mniutowy zabieg to jest presta w porownaniu do tamtej...:)

JA MAM TERMIN DOPIERO NA SYLWESTRA :) ALE WIEM ŻE TO BARDZO SZYBKO MINIE ZWŁASZCZA ŻE MAM JUŻ W DOMU JEDNEGO 4 LETNIEGO SZKRABA KTÓRYM TRZEBA SIĘ ZAJMOWAĆ.

Gość dzejsi
IGA, spokojnie, najpierw sprawdz najbliżej siebie, "wyczuj" czy też wypytaj własnego lekarza, koleżanki etc. najwyżej przejdz się po kilku. Jak to mowią najciemniej jest pod latarnią, na forum ci nikt wprost nie powie, nie "wyda" takiego lekarza. Słyszałam że coś takiego jest możliwe w ESCULAPIE w Bielsku-Białej - jest tu gdzieś taki wątek

U nas we wro jest jeden szpital, który specjalizuje się w cesarkach :) osobiście boję się każdej operacji- nie chodzi o krew itp., ale o cięcie, gojenie, ból później. Mam jakieś schizy :) I jak większość boi się sn ja modlę się, żeby nie mieć cesarki :) mimo wszystko uważam, że kobieta powinna mieć wybór