Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rowerkowa kobitka

kto jeździ rowerem do pracy

Polecane posty

Gość ja jezdze rowerem do pracy
Co prawda nie w szpilkach ale tylko dlatego, ze ja w ogole szpilek nie nosze ;) Nie zwracam uwagi jak kto ubrany jedzie na rowerze. To bez znaczenia, byle by Tobie bylo wygodnie... Boso kiedys pedalowalam - ale nie do pracy ;) Jesli Tobie jest wygodnie w szpilkach to jezdzij sobie w czymkolwiek chcesz ;)

Gość ja jezdze rowerem do pracy
Ja tez caly rok jezdze. Jak leje tez, mam kurteczke, blotniki, nie mam daleko, kolo 40 minut tylko ;)

a ja wole czekolade- w Polsce nie ma rowerów z takimi fotelikami dla dzieci(a pomysł super),są tylko takie montowane z tyłu albo przyczepki. W Polsce też mamy problem z zaparkowaniem,brak stojaków na rowery.Przed centrami handlowymi gdzie jest ponad 1000 miejsc dla samochodów nie ma ani jednego dla rowerów-a szkoda

Gość rowerkowa kobitka
mam "miastowy" nie taki jak ten z linku, ale o podobnym kształcie. koszyk z przodu i bagażnik też

Gość rowerkowa kobitka
poziomka, to prawda z tymi stojakami. muszę kombinować nie tylko po d sklepami, ale np. pod własnym blokiem przypinam do trzepaka, hehehe. to taki mało używany trzepak

tak pod tym wzgledem jeszcze duuuuuuuzo do zrobienia w Polsce, moze trzeba pomyslec nad stworzeniem jakiegos stowarzyszenie milosnikow rowerow i lobbowac w gminach i miastach o tego typu rzeczy ;)

Gość gość
Ja już rok temu postanowiłam zamienić samochód na rower. Mąż mi kupił na święta rowerek z http://www.czesci-rowerowe.com.pl/ - naprawdę za kilkaset złotych można kupić profesjonalny sprzęt - do miasta i lasu w zupełności wystarczy.

Gość Jneiejki2
Ja kupiłem sobie rower elektryczny na tej stronie https://iwobike.pl/ i teraz jadza do pracy jest jeszcze lepsza