Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -Adam-

doradźcie

Polecane posty

Gość -Adam-

2 dni temu doszło między mną a moja dziewczyną do pewnych nieporozumień. Wynikiem czego jak można się domyśleć, jest taka "sztuczna" atmosfera. Nie pisze/mówi "kocham cie" "tesknie" czy innego typu cieplych rzeczy, nawet nie wyśle buziaka, tylko "suche" słowa i zdania. Z racji odległości widzimy się tylko w weekendy. Przed wyjazdem chciałem z nią porozmawiać w 4 oczy, prosiłem abyśmy porozmawiali, powiedzieli co nam leży na sercu, póki jeszcze mieliśmy możliwość porozmawiania na żywo, to nie chciała ze mną rozmawiać, powiedziała, że nie da się ze mną rozmawiać...co jest totalna bzdurą, gdyż tego dnia wyciągałem pierwszy do niej rękę parokrotnie...Dodam jeszcze, że nieporozumienie wyniknęło z jej przyczyny. Ona zaczęła wymyślać od samego rana. Zazwyczaj to ja pierwszy z rana pisałem. Ale nie wiem czy pisać dzisiaj znowu pierwszy...Wychodzi na to jakbym to ja się prosił i płaszczył... Jest ode mnie młodsza...nie wiem czy nie wychodzi w tej całej sytuacji jej niedojrzałość...Nie chciała rozmawiać jak mieliśmy okazję, teraz dalej pewnie obrażona czy Bóg tam wie co sobie myśli... Co zrobić przy takiej sytuacji ?

Gość łączka
nie odzywaj sie ,aż do skutku,teraz jej ruch.